Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Capac jgheab Adeleq 150x15x0.75mm 12-012

  Ofera protectie durabila. Capacul de jgheab Adeleq 12-012, fabricat din otel galvanizat, asigura protectie eficienta pentru jgheaburile tale metalice. Dimensiunile sunt de 150x15x0.75mm.
  Informații
  Coduri produs SKU: DA00209 MPN: 12-012 EAN: 2059595052510
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Coduri produs SKU: DA00209 MPN: 12-012 EAN: 2059595052510
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  22,93 lei

  La comandă - Stoc Furnizor
  Valabil doar pentru produsele care nu sunt in stoc. Multiplu comanda 3
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 7-10 zile lucrătoare
  Unitate de masura: metru liniar
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.
  Descriere

  Într-o lume din ce în ce mai orientată spre inovație și eficiență, capacul de jgheab Adeleq 150x15x0.75mm 12-012 din oțel galvanizat se remarcă prin calitate și performanță superioară. Acest produs excepțional reprezintă soluția perfectă pentru formarea traseelor metalice într-un mod eficient și fiabil.

  Cu o construcție din oțel galvanizat, acest capac de jgheab metalic aduce în prim plan rezistența și durabilitatea. Materialul său premium asigură o protecție eficientă împotriva coroziunii și intemperiilor, garantând o lungă durată de viață, indiferent de condițiile meteorologice. Astfel, puteți fi sigur că traseele metalice vor fi protejate în mod optim de-a lungul timpului.

  Unul dintre punctele forte ale acestui produs este dimensiunea sa optimă de 150x15x0.75mm. Această mărime a fost aleasă cu atenție pentru a se potrivi perfect cu diverse tipuri de jgheaburi, asigurând o montare rapidă și fără complicații. Cu acest capac de jgheab, veți economisi timp și efort prețios în timpul procesului de instalare.

  Eficiența este un alt aspect cheie al capacului de jgheab Adeleq. Datorită designului său inteligent și ergonomic, acesta facilitează formarea traseelor metalice într-un mod simplu și rapid. Indiferent de complexitatea proiectului, acest produs vă va ajuta să-l realizați cu succes, oferindu-vă o experiență fără stres și cu rezultate impresionante.

  Calitatea superioară a produsului este garantată de respectarea celor mai înalte standarde de calitate și siguranță. Capacul de jgheab Adeleq este fabricat cu atenție la detalii, urmărind să ofere un produs de încredere și durabil. Investiția în acest produs înseamnă că vă puteți bucura de beneficiile sale de-a lungul anilor, fără a vă face griji cu privire la înlocuiri sau reparații costisitoare.

  Capacul de jgheab Adeleq 150x15x0.75mm 12-012 din oțel galvanizat este un produs indispensabil în formarea traseelor metalice. Cu calitate superioară, rezistență la coroziune, design ergonomic și dimensiune optimă, acesta vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a realiza un proiect de succes. Alegeți capacul de jgheab Adeleq și beneficiați de performanță și fiabilitate pe termen lung pentru traseele metalice alese.

  * Echipa ETBM depune toate eforturile pentru acuratețea informațiilor din descrierea produsului, imagini sau specificații tehnice. Vă rugăm să țineți cont că imaginile sunt cu titlu de prezentare iar descrierile produselor pot conține informații inexacte. În alegerea dvs țineți cont de specificațiile tehnice.

  Specificații Tehnice
  CULOAREGRI
  DIMENSIUNI150X15X0.75MM
  MATERIALOTEL
  PRODUCATORDABLEROM
  TIP PRODUSCAPAC JGHEAB METALIC
  Note 2
  98% din clienți îl recomandă
  4,9/5
  2note
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review