Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Cot tub rigid Gewiss PVC 90 grade 32mm RKS

  Cot tub rigid marca Gewiss, din PVC, 90 grade, diametru 32mm. Alege inteligent, comanda coturi tub rigid de pe etbm.ro.
  Informații
  Coduri produs SKU: GS00086 MPN: DX40132 EAN: 8011564926752
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Coduri produs SKU: GS00086 MPN: DX40132 EAN: 8011564926752
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  4,93 lei

  In stoc
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 1-2 zile lucrătoare
  Unitate de masura: bucata
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.
  Descriere

  Bine ai ajuns în lumea eficienței și fiabilității cu cotul tub rigid Gewiss PVC de 90 de grade, cu un diametru de 32 mm, modelul RKS! Dacă dorești să realizezi o instalație electrică performantă și să te asiguri că totul funcționează la capacitate maximă, acest cot tub rigid este alegerea ideală. Hai să descoperim împreună de ce acest produs este atât de special și de ce merită să fie în centrul proiectului tău electric!

  1. Durabilitate și rezistență superioară: Cotul tub rigid Gewiss RKS este fabricat din PVC de înaltă calitate, oferind o durată de viață îndelungată și o rezistență excepțională la condițiile de mediu și factorii externi. Așa că poți fi sigur că instalația ta electrică va fi protejată în mod fiabil și va rămâne stabilă în timp.

  2. Design ergonomic și eficient: Cu forma sa de 90 de grade, cotul asigură o trecere precisă și ordonată a cablurilor și tuburilor, făcând instalarea simplă și rapidă. Designul ergonomic face manevrarea acestui cot tub rigid o experiență plăcută și ușoară.

  3. Montaj facil și rapid: Datorită sistemului inovator de fixare, montarea cotului tub rigid Gewiss RKS este extrem de simplă și rapidă. Astfel, economisești timp și efort, obținând o instalație electrică eficientă și profesionistă.

  4. Versatilitate în utilizare: Diametrul de 32 mm și forma de 90 de grade fac din acest cot tub rigid o soluție versatilă și potrivită pentru o varietate de aplicații. Indiferent că este vorba despre instalații rezidențiale sau industriale, cotul RKS se va adapta cu ușurință nevoilor tale.

  5. Siguranță garantată: Produsele Gewiss sunt cunoscute pentru calitatea și siguranța lor superioară. Cotul tub rigid Gewiss RKS respectă cele mai înalte standarde de calitate și siguranță, asigurând o utilizare fără griji și riscuri.

  În concluzie, cotul tub rigid Gewiss PVC de 90 de grade, modelul RKS, reprezintă alegerea perfectă pentru a-ți asigura o instalație electrică fiabilă și performantă. Cu durabilitatea și rezistența sa superioară, designul ergonomic și montajul facil, precum și adaptabilitatea la diverse aplicații, acest cot tub rigid se remarcă ca un produs de calitate excepțională. Investește într-o instalație electrică solidă și profesionistă cu produsele Gewiss!

  Vezi si:

  Despre Gewiss, Statii Incarcare Auto Electrice 4kW, Statii Incarcare Auto Electrice 7kW, Statii Incarcare Auto Electrice 11kW, Statii Incarcare Auto Electrice 22kW, Aparataj modular Gewiss Chorus, Chorus One, Chorus Geo, Chorus Ego, ChoruSmart, Chorus Lux, Chorus Ice, Chorus Ice Touch, Chorus Monochrome, Chorus Antibacterian, Aparataj modular Gewiss System, Aparataj aparent Gewiss 27 Combi, Aparataj clasic Gewiss Dahlia, Tablouri plastic, Tablouri metalice, Tablouri organizare santier, Sigurante Automate, Sigurante Diferentiale

  Specificații Tehnice
  CULOAREGRI
  DIMENSIUNI32MM
  MATERIALTEHNOPOLIMER
  PRODUCATORGEWISS
  TIP PRODUSTUB RIGID
  Note 1
  98% din clienți îl recomandă
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review
  Link-uri rapide