Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Doza legatura tencuiala Kopos 150x150x77mm KO125EKA

  Dezvolta structura ta cu doza tencuiala Kopos. Cu dimensiuni de 150x150x77mm, modelul KO125EKA este esential pentru fixarea si protejarea tencuielii in proiectele tale de constructie.
  Informații
  Coduri produs SKU: KO00082 MPN: KO125EKA EAN: 8595057612587
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Coduri produs SKU: KO00082 MPN: KO125EKA EAN: 8595057612587
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  12,46 lei
  i h

  In stoc
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 1-2 zile lucrătoare
  Unitate de masura: bucata
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.
  Descriere

  Descoperă doza de legătură Kopos, un instrument esențial în lucrările tale de construcție și renovare. Cu dimensiuni de 150x150x77mm, acest produs oferă o soluție fiabilă și eficientă pentru crearea de legături stabile în tencuială, indiferent de natura proiectului tău.

  Doza de legătură Kopos este un dispozitiv special conceput pentru a asigura o aderență solidă între plăcile de tencuială, contribuind la stabilitatea și rezistența construcției pe termen lung. Fiind un element cheie în procesul de finisare și consolidare a suprafețelor, această doză este indispensabilă în proiectele de construcție și renovare.

  Produsul este utilizat într-o varietate de aplicații de construcție și renovare, inclusiv în montarea pereților și tavanelor cu tencuială. Doza de legătură oferă o aderență puternică și durabilă în tencuială, asigurând integritatea și rezistența structurii. Prin crearea unei legături coezive și uniforme, acest dispozitiv contribuie la prevenirea fisurării sau desprinderii tencuielii și la obținerea unui finisaj impecabil și profesional.

  Trăsături unice:

  1. Rezistență la factori externi: Doza de legătură Kopos este proiectată să reziste la condiții variate de mediu și la acțiunea agenților externi precum umiditatea și schimbările de temperatură. Astfel, asigură stabilitatea și durabilitatea construcției în timp.

  2. Montaj simplu și rapid: Cu un design ergonomic și instrucțiuni clare de instalare, doza de legătură Kopos poate fi montată rapid și fără efort. Această caracteristică permite economisirea timpului și a energiei în timpul procesului de construcție sau renovare.

  3. Versatilitate în utilizare: Fiind potrivită pentru diverse tipuri de lucrări și aplicații, doza de legătură Kopos se adaptează ușor la nevoile și cerințele diferite ale proiectelor de construcție și renovare.

  4. Durabilitate maximă: Fabricată din materiale de înaltă calitate, această doză oferă o rezistență și durabilitate excepționale, fără a compromite performanța sau siguranța în utilizare.

  5. Siguranță în utilizare: Proiectată cu atenție la detalii pentru a evita accidentele sau daunele materiale, doza de legătură Kopos pune siguranța pe primul loc, oferindu-ți încrederea că lucrarea ta va fi realizată în condiții de maximă siguranță.

  Investește în calitate și eficiență cu doza de legătură Kopos, și transformă fiecare proiect într-o lucrare de excepție!

  * Echipa ETBM depune toate eforturile pentru acuratețea informațiilor din descrierea produsului, imagini sau specificații tehnice. Vă rugăm să țineți cont că imaginile sunt cu titlu de prezentare iar descrierile produselor pot conține informații inexacte. În alegerea dvs țineți cont de specificațiile tehnice.

  Specificații Tehnice
  CULOAREGRI
  MATERIALPOLIPROPILENA (PP)
  PRODUCATORKOPOS KOLIN
  TIP PRODUSDOZA
  Note 1
  98% din clienți îl recomandă
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review
  Link-uri rapide