Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Doza legatura tencuiala ST Gewiss 480x160x70mm GW48009

  Doza legatura tencuiala ST marca Gewiss, dimensiuni 480x160x70 mm. Alege inteligent, comanda doze tencuiala de pe etbm.ro.
  Informații
  Coduri produs SKU: GS00327 MPN: GW48009 EAN: 8011564516489
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Coduri produs SKU: GS00327 MPN: GW48009 EAN: 8011564516489
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  42,54 lei
  i h

  In stoc
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 1-2 zile lucrătoare
  Unitate de masura: bucata
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.
  Descriere

  Descoperă Doza legatura tencuiala ST Gewiss 480x160x70mm GW48009 - inovația de care ai nevoie pentru proiectele tale de instalații electrice! Dacă vrei să ai parte de un produs de înaltă calitate, cu caracteristici superioare și adaptabilitate excelentă, atunci doza legatura tencuiala ST Gewiss este alegerea perfectă pentru tine. Această doză reprezintă un pas înainte în tehnologia instalațiilor electrice, oferindu-ți siguranță și eficiență într-un mod compact și fiabil.

  Ce face doza legatura tencuiala ST Gewiss atât de specială? În primul rând, dimensiunile sale generoase de 480x160x70mm îi conferă suficient spațiu pentru a adăposti cablurile și conexiunile în mod organizat și sigur. Indiferent de dimensiunea proiectului tău, această doză se adaptează cu ușurință, asigurând o montare simplă și rapidă.

  În al doilea rând, calitatea construcției este impecabilă. Fabricată de Gewiss, un brand de renume în domeniul instalațiilor electrice, doza legatura tencuiala ST îți garantează fiabilitate și durabilitate pe termen lung. Nu va fi afectată de factorii externi precum umezeala, praf sau radiațiile solare, menținând integritatea instalației tale în condiții variate.

  Un alt aspect important este versatilitatea sa. Doza legatura tencuiala ST este proiectată pentru a se potrivi în orice mediu, fie că este vorba de o instalație industrială, comercială sau rezidențială. Ai încredere că indiferent de domeniul în care o folosești, aceasta va fi la înălțimea cerințelor tale.

  În plus, designul său inteligent îți oferă acces ușor la cabluri și conexiuni, facilitând lucrul electricianului și reducând timpul necesar pentru instalare. Nicio complicație, doar o experiență fluentă și plăcută în crearea sistemului tău electric.

  În concluzie, Doza legatura tencuiala ST Gewiss 480x160x70mm GW48009 este alegerea evidentă pentru o instalație electrică impecabilă și sigură. Cu un design compact și adaptabil, durabilitate excepțională, versatilitate și acces facil la conexiuni, această doză este cea mai bună soluție pentru orice proiect. Dă frâu liber creativității și eficienței tale cu ajutorul dozei legatura tencuiala ST Gewiss!

  Caracteristici unice ale Dozei legatura tencuiala ST Gewiss 480x160x70mm GW48009:
  1. Dimensiuni generoase pentru o montare ușoară și organizată a cablurilor.
  2. Calitatea construcției garantată de brandul de încredere Gewiss.
  3. Versatilitate adaptată atât pentru medii industriale, comerciale, cât și rezidențiale.
  4. Design inteligent pentru un acces facil la cabluri și conexiuni.
  5. Durabilitate excepțională, rezistență la factorii externi și menținerea integrității instalației pe termen lung.

  Vezi si:

  Despre Gewiss, Statii Incarcare Auto Electrice 4kW, Statii Incarcare Auto Electrice 7kW, Statii Incarcare Auto Electrice 11kW, Statii Incarcare Auto Electrice 22kW, Aparataj modular Gewiss Chorus, Chorus One, Chorus Geo, Chorus Ego, ChoruSmart, Chorus Lux, Chorus Ice, Chorus Ice Touch, Chorus Monochrome, Chorus Antibacterian, Aparataj modular Gewiss System, Aparataj aparent Gewiss 27 Combi, Aparataj clasic Gewiss Dahlia, Tablouri plastic, Tablouri metalice, Tablouri organizare santier, Sigurante Automate, Sigurante Diferentiale

  Specificații Tehnice
  CULOAREALB
  DIMENSIUNI480X160X75MM
  GRAD PROTECTIEIP40
  MATERIALTEHNOPOLIMER
  PRODUCATORGEWISS
  TIP MONTAJINCASTRAT
  TIP PRODUSDOZA
  Note 2
  99% din clienți îl recomandă
  4,95/5
  2note
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review