Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Eticheta Eaton semnalizare emergenta Hidrant

  Eticheta pentru semnalizare de emergenta Hidrant marca Eaton. Alege inteligent, comanda accesorii pentru corpuri de siguranta si emergenta de pe etbm.ro.
  Informații
  Coduri produs SKU: MO05505 MPN: HIDRANT EAN: 2059595054309
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Coduri produs SKU: MO05505 MPN: HIDRANT EAN: 2059595054309
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Cel mai mic pret in ultimele 30 de zile. Pretul de vanzare este afisat mai jos. 5,19 lei
  4,55 lei
  Economisiți: 0,64 lei
  i h

  In stoc
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 1-2 zile lucrătoare
  Unitate de masura: bucata
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.
  Descriere

  Dacă sunteți în căutarea unei soluții de semnalizare eficiente pentru hidranți, atunci eticheta Eaton de semnalizare emergentă este exact ceea ce aveți nevoie! Această etichetă este proiectată pentru a vă oferi un mijloc simplu și sigur de a identifica și semnaliza hidranții în caz de urgență. Indiferent dacă sunteți într-un parc, pe o stradă sau într-o clădire comercială, eticheta Eaton de semnalizare emergentă vă asigură că hidrantul este ușor de găsit și accesat în caz de necesitate.

  Caracteristica cheie a acestei etichete Eaton este vizibilitatea sa excelentă. Cu culori strălucitoare și mesaje clare, eticheta este ușor de observat chiar și în condiții de vizibilitate redusă. Astfel, persoanele din jur pot identifica rapid locația hidrantului și pot lua măsurile necesare în situații de urgență.

  Durabilitatea și rezistența sunt alte aspecte deosebite ale acestei etichete de semnalizare. Fabricată din materiale de calitate superioară, eticheta Eaton este rezistentă la intemperii, rezistență UV și alte factori de deteriorare. Aceasta înseamnă că eticheta va rămâne vizibilă și clară chiar și în condiții extreme, garantând o semnalizare eficientă pe termen lung.

  Instalarea etichetei Eaton de semnalizare emergentă este extrem de simplă și rapidă. Aceasta poate fi montată pe hidrant cu ușurință, fără a necesita abilități sau echipamente speciale. Cu ajutorul sistemului de prindere sigură, eticheta rămâne fixată în loc și rezistă la acțiuni exterioare, cum ar fi vântul puternic sau vibrațiile.

  Un alt beneficiu al acestei etichete este versatilitatea sa. Ea poate fi utilizată atât în interior, cât și în exterior, fiind potrivită pentru o gamă largă de medii și aplicații. Indiferent de locul în care este amplasată, eticheta Eaton de semnalizare emergentă vă oferă certitudinea că hidrantul va fi vizibil și accesibil în situații de urgență.

  În concluzie, eticheta Eaton de semnalizare emergentă este alegerea ideală pentru a semnaliza hidranții în caz de urgență. Cu vizibilitate excelentă, durabilitate, ușurință de instalare și versatilitate, această etichetă vă oferă liniștea și siguranța de care aveți nevoie.

  Nu compromiteți siguranța și alegeți eticheta Eaton pentru a asigura o semnalizare eficientă a hidrantului dumneavoastră.

  Vezi si:

  Corpuri de Iluminat, Corpuri de Iluminat Profesionale, Corpuri de siguranta si emergenta, Iluminat Industrial, Eaton

  Specificații Tehnice
  CULOAREROSU
  MATERIALPLASTIC
  PRODUCATOREATON
  TIP PRODUSETICHETE EMERGENTA
  Note 1
  99% din clienți îl recomandă
  4,95/5
  1 note
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review