Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Siguranta automata Gewiss MTHP 4P C125 16KA 6 module GW93349

  Siguranta automata marca Gewiss, MTHP 4P C125 16KA, 6 module.
  Informații
  Coduri produs SKU: GS00652 MPN: GW93349 EAN: 8011564196353
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Coduri produs SKU: GS00652 MPN: GW93349 EAN: 8011564196353
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  2.601,41 lei
  i h

  La comandă - Stoc Furnizor
  Valabil doar pentru produsele care nu sunt in stoc. Multiplu comanda 1
  Transport gratuit
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 7-10 zile lucrătoare
  Unitate de masura: bucata
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.
  Descriere

  Căutați o siguranţa automată de calitate superioară pentru a asigura protecția electrică optimă a sistemului dvs.? Atunci, siguranţa automată Gewiss MTHP, cu 4 poli, C125, 16KA, 6 module, modelul GW93349, este alegerea perfectă! Cu o reputație remarcabilă în industrie, Gewiss oferă produse de înaltă performanță și fiabilitate. Aceasta siguranţa automată este conceputa pentru a face față cerințelor complexe și pentru a asigura siguranța dispozitivelor dvs. electrice.

  Cu tehnologie avansată și materiale de înaltă calitate, siguranţa automată Gewiss MTHP garantează o protecție eficientă împotriva suprasarcinilor și scurtcircuitelor. Fiind echipat cu 4 poli, oferă un grad de protecție mai mare decât modelele tradiționale cu 2 sau 3 poli. Indiferent dacă este vorba despre aplicații rezidențiale sau comerciale, aceasta siguranţa automată asigură funcționarea optimă și elimină riscul de avarii costisitoare.

  Performanța excelentă a siguranţei automate Gewiss MTHP este susținută de capacitatea sa impresionantă de rupere a curentului de scurtcircuit de până la 16KA. Această caracteristică asigură o intervenție rapidă și precisă, protejând astfel dispozitivele conectate la rețea de deteriorări provocate de variațiile bruste ale curentului electric.

  Un alt avantaj notabil al acestei siguranţe automate este dimensiunea sa compactă, ocupând doar 6 module în tabloul electric. Aceasta înseamnă că economisiți spațiu valoros în instalația dvs., ceea ce este deosebit de important în cazul tablourilor cu numeroase echipamente și conexiuni.

  Fiabilitatea este cuvântul de ordine atunci când vine vorba despre produsele Gewiss, iar siguranţa automată MTHP nu face excepție. Fabricat conform celor mai înalte standarde de calitate și testat riguros, aceasta siguranţa automată este proiectat să reziste în condiții dificile și să ofere o funcționare impecabilă pe termen lung.

  În concluzie, siguranţa automată Gewiss MTHP, cu 4 poli, C125, 16KA, 6 module, GW93349, este alegerea ideală pentru asigurarea protecției și performanței superioare a sistemului dvs. electric. Cu tehnologie avansată, caracteristici impresionante și fiabilitate garantată, aceasta siguranţa automată va depăși așteptările dvs. și vă va oferi liniștea sufletească că dispozitivele dvs. sunt în siguranță. Alegeți calitatea și eficiența, alegeți Gewiss!

  Vezi si:

  Despre Gewiss, Statii Incarcare Auto Electrice 4kW, Statii Incarcare Auto Electrice 7kW, Statii Incarcare Auto Electrice 11kW, Statii Incarcare Auto Electrice 22kW, Aparataj modular Gewiss Chorus, Chorus One, Chorus Geo, Chorus Ego, ChoruSmart, Chorus Lux, Chorus Ice, Chorus Ice Touch, Chorus Monochrome, Chorus Antibacterian, Aparataj modular Gewiss System, Aparataj aparent Gewiss 27 Combi, Aparataj clasic Gewiss Dahlia, Tablouri plastic, Tablouri metalice, Tablouri organizare santier, Sigurante Automate, Sigurante Diferentiale

  * Echipa ETBM depune toate eforturile pentru acuratețea informațiilor din descrierea produsului, imagini sau specificații tehnice. Vă rugăm să țineți cont că imaginile sunt cu titlu de prezentare iar descrierile produselor pot conține informații inexacte. În alegerea dvs țineți cont de specificațiile tehnice.

  Specificații Tehnice
  CULOAREGRI
  CURENT NOMINAL125A
  MATERIALTEHNOPOLIMER
  NUMAR MODULE6 MODULE
  NUMAR POLI4P
  PRODUCATORGEWISS
  TENSIUNE ALIMENTARE (V)230-240V
  TIP PRODUSSIGURANTA AUTOMATA
  Note 1
  98% din clienți îl recomandă
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review