Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Siguranta automata Noark 3P 32A C 4.5kA 400VAC IP20 102172

  Descopera fiabilitatea si performanta superioara a sigurantei automata Noark 3P 32A C 4.5kA 400VAC. Protejeaza-ti sistemul electric in mod eficient si beneficiaza de calitatea si siguranta ireprosabila oferite de acest dispozitiv de inalta calitate.
  Informații
  Garantie extinsa
  Apreciat de clienti
  Fiabilitate si calitate
  Instalare usoara
  Coduri produs SKU: NK00014 MPN: 102172 EAN: 8592765021731
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Garantie extinsa
  Apreciat de clienti
  Fiabilitate si calitate
  Instalare usoara
  Coduri produs SKU: NK00014 MPN: 102172 EAN: 8592765021731
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  44,28 lei
  i h

  In stoc
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 1-2 zile lucrătoare
  Unitate de masura: bucata
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.
  Descriere

  Sigurantele automate sunt o inovație tehnologică esențială în asigurarea siguranței și protecției echipamentelor și instalațiilor electrice. Printre acestea, sigurantele automate Noark se evidențiază prin performanțele lor superioare și fiabilitatea de neegalat. Cu un design inovator și funcționalități avansate, siguranta automata Noark, 3 poli, curent nominal 32A, curba de declanșare C, curent de rupere 4.5kA, tensiune 400V AC și grad de protecție IP20, este soluția ideală pentru a asigura siguranța sistemului tău electric.

  Unul dintre cele mai importante aspecte atunci când vine vorba de siguranțe automate este capacitatea întrerupătorului de a detecta și de a interveni rapid în cazul unor defecte sau suprasarcini în circuit. Cu o curba de declanșare C, siguranta automata Noark reacționează în mod eficient la fluctuațiile de curent și oferă protecție optimă atât pentru dispozitivele electronice, cât și pentru circuitul în sine.

  Curentul de rupere impresionant de 4.5kA atestă rezistența și capacitatea sigurantei Noark de a întrerupe rapid circuitul în cazul unor evenimente neprevăzute, cum ar fi scurtcircuitul sau suprasarcina. Această funcționalitate esențială previne deteriorarea echipamentelor, minimizează riscul de incendiu și protejează viața persoanelor aflate în apropierea instalației electrice.

  Tensiunea nominală de 400V AC reprezintă un aspect crucial într-un mediu industrial sau rezidențial, unde se întâlnesc echipamente de mare putere. Siguranta automata Noark este conceputa pentru a face față cerințelor de înaltă tensiune și a asigura o funcționare stabilă și sigură în orice situație.

  De asemenea, gradul de protecție IP20 confirmă rezistența sigurantei Noark la intruziuni de corpuri străine de dimensiuni mari. Acest aspect este deosebit de important în mediile industriale și rezidențiale, unde praful și alte particule pot afecta funcționarea echipamentelor și pot pune în pericol siguranța oamenilor.

  Cu siguranta automata Noark, te poți bucura de o soluție de siguranță automată fiabilă și eficientă, ce îmbină performanța tehnică superioară cu inovația tehnologică. Indiferent dacă ești într-un mediu industrial, comercial sau rezidențial, siguranta Noark te protejează și asigură integritatea instalației tale electrice.

  Alege siguranța de încredere cu siguranta automata Noark!

  Vezi si:

  Automatizari Tablouri Electrice, Echipamente si Aparatura Modulara de Protectie, Aparatura Modulara de Protectie, Sigurante Automate, Sigurante Diferentiale, Noark

  * Echipa ETBM depune toate eforturile pentru acuratețea informațiilor din descrierea produsului, imagini sau specificații tehnice. Vă rugăm să țineți cont că imaginile sunt cu titlu de prezentare iar descrierile produselor pot conține informații inexacte. În alegerea dvs țineți cont de specificațiile tehnice.

  Specificații Tehnice
  CULOAREALB
  CURBA DECLANSAREC
  CURENT DE RUPERE-KA4.5KA
  CURENT NOMINAL32A
  GARANTIE2 ANI
  GRAD PROTECTIEIP20
  MATERIALTERMOPLASTIC
  NUMAR MODULE3 MODULE
  NUMAR POLI3P
  PRODUCATORNOARK
  TENSIUNE ALIMENTARE (V)400V
  TIP PRODUSINTRERUPATOR AUTOMAT USA
  Note 2
  99% din clienți îl recomandă
  4,95/5
  2note
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review