Căutare
Toate produsele
    Meniu Close

    Siguranta automata Eaton 40A 4P 30mA 10kA IP20 187456

    Siguranta automata Eaton, curent nominal 40A, numar poli 4P, sensibilitate 30mA, curent de rupere 10kA si grad protectie IP20. Alege inteligent, comanda intrerupatoare diferentiale de pe etbm.ro.
    Informații
    Coduri produs SKU: MO05662 MPN: 187456 EAN: 4015081825141
    Livrare gratuită (+250 lei)
    Retur Gratuit
    Garanție inclusa
    Oferte și soluții
    Alege să achiți cum îți convine.
    Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
    Alpha Bank sau Banca Transilvania
    Alpha BT
    Coduri produs SKU: MO05662 MPN: 187456 EAN: 4015081825141
    Livrare gratuită (+250 lei)
    Retur Gratuit
    Garanție inclusa
    Oferte și soluții
    Alege să achiți cum îți convine.
    Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
    Alpha Bank sau Banca Transilvania
    Alpha BT
    Pret recomandat de producator. Pret vanzare afisat mai jos. PRP: 237,65 lei
    238,26 lei
    i h

    La comandă - Stoc Furnizor
    Valabil doar pentru produsele care nu sunt in stoc. Multiplu comanda 1
    Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 7-10 zile lucrătoare
    Unitate de masura: bucata
    Preț afișat per unitate masura.
    Include TVA.
    Descriere

    Dacă căutați o siguranta automata Eaton de încredere pentru a vă proteja instalația electrică, nu căutați mai departe! Vă prezentăm siguranta automata Eaton de 40A, 4P, cu o sensibilitate de 30mA și o capacitate de întrerupere de 10kA. Aceasta este partenerul perfect pentru a vă asigura că sistemul dumneavoastră electric este în siguranță și protejat împotriva scurtcircuitelor și a altor probleme.

    Unul dintre cele mai importante aspecte ale acestui întrerupător diferențial Eaton este caracteristica sa IP20. Aceasta înseamnă că este proiectat pentru utilizare în interior și oferă protecție împotriva atingerii degetelor și a obiectelor solide. Astfel, veți fi în siguranță atunci când manipulați întrerupătorul și nu va fi nevoie să vă faceți griji cu privire la potențialele accidentări.

    Siguranta automata Eaton de 40A este, de asemenea, cunoscuta pentru performanța sa excelentă. Cu o capacitate de întrerupere de 10kA, aceasta poate face față cu ușurință la un flux de curent mare și poate întrerupe rapid circuitul în cazul unui scurtcircuit. Astfel, se asigură că nu apare niciun fel de daună instalației și că echipamentele dumneavoastră sunt protejate.

    Fiabilitatea și calitatea sunt caracteristici esențiale ale sigurantei automata Eaton. Este un produs robust și durabil, construit pentru a rezista în timp și pentru a oferi protecție constantă. Puteți avea încredere în aceasta siguranta pentru a vă păstra instalația electrică în siguranță și funcționând în parametri optimi.

    Un alt avantaj al acestei sigurantei automate este sensibilitatea sa de 30mA. Acest lucru înseamnă că poate detecta chiar și cele mai mici pierderi de curent și poate întrerupe circuitul imediat, prevenind astfel riscurile pentru persoanele și echipamentele implicate. Vă oferă o protecție precisă și eficientă, asigurându-vă că instalația electrică funcționează în condiții optime.

    În concluzie, siguranta automata Eaton de 40A, 4P, 30mA, 10kA, IP20 este alegerea perfectă pentru protecția sistemului dumneavoastră electric. Cu caracteristici precum protecție IP20, capacitate de întrerupere ridicată, fiabilitate și sensibilitate optimă, aceasta siguranta vă oferă pacea și siguranța de care aveți nevoie.

    Nu faceți compromisuri când vine vorba de siguranța electrică și alegeți siguranta automata Eaton pentru a vă proteja investiția și a vă păstra echipamentele în siguranță.

    Vezi si:

    Automatizari Tablouri Electrice, Echipamente si aparatura modulara de protectie, Aparatura modulara de protectie, Sigurante Automate, Sigurante Diferentiale, Eaton

    * Echipa ETBM depune toate eforturile pentru acuratețea informațiilor din descrierea produsului, imagini sau specificații tehnice. Vă rugăm să țineți cont că imaginile sunt cu titlu de prezentare iar descrierile produselor pot conține informații inexacte. În alegerea dvs țineți cont de specificațiile tehnice.

    Specificații Tehnice
    CULOAREALB
    CURENT DE RUPERE-KA10KA
    CURENT NOMINAL40A
    GARANTIE2 ANI
    GRAD PROTECTIEIP20
    MATERIALTEHNOPOLIMER
    NUMAR POLI4P
    PRODUCATOREATON
    SENSIBILITATE30MA
    TIP PRODUSINTRERUPATOR DIFERENTIAL
    Note 2
    99% din clienți îl recomandă
    4,95/5
    2note
    100+ clienți deja l-au cumpărat

    Detii sau ai utilizat produsul?

    Adaugă un review