Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Intrerupator modular revenire Gewiss Chorus 1 modul 16A alb GW10132

  Intrerupator modular cu revenire marca GEWISS, gama Chorus, 1 modul 16A, culoare alba. Comanda online prize si intrerupatoare modulare de pe etbm.ro. Iti oferim discounturi in functie de cantitatea necesara, posibilitatea de retur gratuit, suport tehnic specializat si livrarea produselor direct de pe stocul nostru sau stocul producatorului.
  Informații
  Echipament modular cu design italian
  Cablaj simplificat
  Durabilitate pe termen lung
  Aspect minimalist si luminos
  Coduri produs SKU: GS00984 MPN: GW10132 EAN: 8011564605268
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Echipament modular cu design italian
  Cablaj simplificat
  Durabilitate pe termen lung
  Aspect minimalist si luminos
  Coduri produs SKU: GS00984 MPN: GW10132 EAN: 8011564605268
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  13,42 lei
  i h

  In stoc
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 1-2 zile lucrătoare
  Unitate de masura: bucata
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.
  Descriere

  Descoperă intrerupătorul modular de revenire Gewiss Chorus, un produs inovator ce îți aduce un nivel înalt de control și eficiență în sistemul tău electric. Acest intrerupător modular, cu un modul și capacitatea de 16A, oferă o soluție practică și versatilă pentru controlul diverselor dispozitive și echipamente electrice. Indiferent de spațiul în care este utilizat, intrerupătorul modular de revenire Gewiss Chorus se adaptează nevoilor tale și îți permite să controlezi eficient iluminatul și alte dispozitive.

  Cu un design modern și funcțional, intrerupătorul modular de revenire Gewiss Chorus se integrează perfect în orice configurație electrică. Carcasa albă îi conferă un aspect estetic plăcut și se potrivește armonios în orice concept de design interior.

  Unul dintre aspectele remarcabile ale acestui intrerupător modular este funcționalitatea sa de revenire. Atunci când este apăsat, intrerupătorul se activează, iar la eliberare revine automat în poziția inițială. Această caracteristică îți oferă un control facil și intuitiv, eliminând necesitatea de a acționa manual pentru a opri sau a porni dispozitivele. Astfel, economisești timp și energie.

  Durabilitatea și rezistența sunt caracteristici cheie ale intrerupătorului modular de revenire Gewiss Chorus. Produsul este fabricat conform standardelor de calitate înalte, asigurând o performanță constantă și o utilizare îndelungată. Indiferent de utilizarea sa frecventă, intrerupătorul modular de revenire rămâne robust și fiabil în funcționare.

  Instalarea și utilizarea intrerupătorului modular de revenire Gewiss Chorus sunt extrem de simple și accesibile. Cu ajutorul manualului de instrucțiuni inclus, poți realiza montajul în doar câțiva pași și vei beneficia imediat de funcționalitatea sa impresionantă. De asemenea, intrerupătorul modular de revenire Gewiss Chorus este compatibil cu majoritatea sistemelor electrice existente, oferindu-ți flexibilitate și adaptabilitate în configurarea sistemului tău electric.

  În concluzie, intrerupătorul modular de revenire Gewiss Chorus, 1 modul, 16A alb GW10132 reprezintă alegerea perfectă pentru cei care caută un control eficient și intuitiv asupra sistemului electric. Cu un design modern, funcționalitate de revenire și durabilitate superioară, acest intrerupător se integrează perfect în sistemul tău electric Gewiss Chorus, oferindu-ți un control complet și un aspect estetic impecabil. Descoperă acum avantajele acestui intrerupător modular de revenire și îmbunătățește-ți experiența în gestionarea sistemului electric.

  Caracteristici unice ale intrerupătorului modular de revenire Gewiss Chorus, 1 modul, 16A alb GW10132:
  1. Design modern și funcțional, perfect pentru orice configurație electrică.
  2. Funcționalitate de revenire automată pentru un control facil și intuitiv.
  3. Durabilitate și rezistență superioară, fabricat conform standardelor de calitate înalte.
  4. Ușor de instalat și utilizat, cu manual de instrucțiuni inclus.
  5. Compatibilitate extinsă cu majoritatea sistemelor electrice existente, oferindu-ți flexibilitate în configurarea sistemului tău electric.

  Vezi si:

  Despre Gewiss, Statii Incarcare Auto Electrice 4kW, Statii Incarcare Auto Electrice 7kW, Statii Incarcare Auto Electrice 11kW, Statii Incarcare Auto Electrice 22kW, Aparataj modular Gewiss Chorus, Chorus One, Chorus Geo, Chorus Ego, ChoruSmart, Chorus Lux, Chorus Ice, Chorus Ice Touch, Chorus Monochrome, Chorus Antibacterian, Aparataj modular Gewiss System, Aparataj aparent Gewiss 27 Combi, Aparataj clasic Gewiss Dahlia, Tablouri plastic, Tablouri metalice, Tablouri organizare santier, Sigurante Automate, Sigurante Diferentiale

  Specificații Tehnice
  CULOAREALB
  CURENT NOMINAL16A
  GAMACHORUS ALB
  LED INCLUSNU
  MATERIALTEHNOPOLIMER
  NUMAR MODULE1 MODUL
  PRODUCATORGEWISS
  TIP PRODUSINTRERUPATOR REVENIRE
  Note 2
  99% din clienți îl recomandă
  4,95/5
  2note
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review