Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Piesa de separatie O8-10/30x16 FT 226 8-10mm Obo Bettermann 5336007

  Piesa de separatie O8-10/30x16 FT 226 8-10mm Obo Bettermann 5336007
  Informații
  Coduri produs SKU: OB00112 EAN: 4012195424215
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Coduri produs SKU: OB00112 EAN: 4012195424215
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  31,12 lei
  i h

  La comandă - Stoc Furnizor
  Valabil doar pentru produsele care nu sunt in stoc. Multiplu comanda 50
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 7-10 zile lucrătoare
  Unitate de masura: bucata
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.
  Descriere

  Dacă sunteți în căutarea unei soluții eficiente și fiabile pentru separarea și fixarea sistemului pentru paratrăsnet, piesa de separație Obo Bettermann O8-10/30x16 FT 226 este alegerea perfectă pentru dumneavoastră. Această piesă inovatoare combină calitatea superioară a produselor Obo Bettermann cu designul ingenios, oferindu-vă o soluție sigură și durabilă pentru aplicațiile dumneavoastră electrice.

  Una dintre cele mai importante caracteristici ale acestei piese de separație este versatilitatea sa. Proiectată pentru a se potrivi conductoarelor cu un diametru cuprins între 8 și 10 mm, această piesă se adaptează ușor la nevoile dvs. specifice. Indiferent dacă lucrați în industria construcțiilor, în sectorul industrial sau în domeniul rezidențial, piesa de separație Obo Bettermann este perfectă pentru proiectul dvs.

  Durabilitatea este o altă trăsătură-cheie a acestei piese de separație. Fabricată din materiale de înaltă calitate, rezistente la impact și la condiții dificile de mediu, piesa de separație Obo Bettermann este construită pentru a rezista în timp. Indiferent dacă este expusă la intemperii sau instalată în medii cu niveluri ridicate de umiditate, puteți avea încredere că această piesă va rămâne solidă și sigură.

  Montajul acestei piese de separație este simplu și rapid. Datorită designului ergonomic și ingenios, puteți instala piesa cu ușurință și eficiență, economisind timp și efort. Instrucțiunile detaliate de montaj sunt incluse, astfel încât să puteți începe lucrul în cel mai scurt timp posibil.

  Siguranța este întotdeauna o prioritate, iar piesa de separație Obo Bettermann O8-10/30x16 FT 226 nu face excepție. Această piesă a fost testată și certificată pentru a îndeplini cele mai stricte standarde de siguranță și calitate. Puteți fi sigur că utilizarea acestei piese va asigura o funcționare sigură și fiabilă a sistemului dumneavoastră electric.

  În concluzie, piesa de separație Obo Bettermann O8-10/30x16 FT 226 este soluția perfectă pentru nevoile dumneavoastră de separare și fixare a conductoarelor electrice. Cu o calitate superioară, durabilitate, montaj simplu și siguranță garantată, această piesă este indispensabilă în orice proiect electric. Investiți într-un produs de calitate și asigurați succesul proiectelor dumneavoastră.

  Alegeți piesa de separație Obo Bettermann O8-10/30x16 FT 226 astăzi și veți experimenta beneficiile sale remarcabile!

  Vezi si:

  Sisteme paratrasnet, Electrozi impamantare, Sisteme de captare si coborare, Platbanda, conductor zincat, Protectie la supratensiune atmosferica, OBO BETTERMANN

  Specificații Tehnice
  CULOAREGRI
  MATERIALOTEL
  PRODUCATOROBO BETTERMANN
  TIP PRODUSACCESORIU
  Note 2
  98% din clienți îl recomandă
  4,9/5
  2note
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review
  Link-uri rapide