Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Priza Gewiss Chorus Monochrome Standard German 2 module 16A 2P+E Titan GW14241

  Priza modulara marca GEWISS, gama Chorus Monochrome, standard german, 2 module 16A 2P+E, culoare titan. Comanda online prize si intrerupatoare modulare de pe etbm.ro. Iti oferim discounturi in functie de cantitatea necesara, posibilitatea de retur gratuit, suport tehnic specializat si livrarea produselor direct de pe stocul nostru sau stocul producatorului.
  Informații
  Timp minim de instalare
  Aspect minimalist si delicat
  Inlocuire rapida fara praf si deranj
  Fiabilitate si calitate
  Coduri produs SKU: GS00312 MPN: GW14241 EAN: 8011564614314
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Timp minim de instalare
  Aspect minimalist si delicat
  Inlocuire rapida fara praf si deranj
  Fiabilitate si calitate
  Coduri produs SKU: GS00312 MPN: GW14241 EAN: 8011564614314
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  30,42 lei
  i h

  In stoc
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 1-2 zile lucrătoare
  Unitate de masura: bucata
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.
  Descriere

  Prezentăm priza Gewiss Chorus Monochrome Standard German, un element esențial pentru orice instalație electrică de înaltă calitate. Cu un format de 2 module și o capacitate de 16A, această priză oferă o soluție fiabilă și sigură pentru nevoile tale de alimentare electrică. Fabricată într-o culoare Titan elegantă, priza Gewiss Chorus Monochrome Standard German GW14241 aduce un plus de estetică și funcționalitate în orice mediu.

  Una dintre caracteristicile remarcabile ale prizei Gewiss Chorus Monochrome Standard German este compatibilitatea sa cu standardul german. Aceasta înseamnă că priza este concepută pentru a se potrivi perfect în instalațiile electrice conform standardelor germane, oferind o conectare optimă și sigură. Indiferent de utilizarea ta, în locuință sau într-un mediu comercial, poți avea încredere că priza Gewiss Chorus Monochrome Standard German se va integra perfect în sistemul tău electric.

  Calitatea construcției este un aspect esențial pentru orice componentă electrică, iar priza Gewiss Chorus Monochrome Standard German îndeplinește cele mai exigente standarde. Fabricată din materiale durabile și rezistente, această priză este proiectată să reziste în timp și să ofere o funcționare fiabilă și constantă. Poți conta pe această priză pentru a-ți asigura o alimentare electrică stabilă și sigură, indiferent de nevoile tale.

  O altă caracteristică remarcabilă a prizei Gewiss Chorus Monochrome Standard German este ușurința în instalare. Cu ajutorul formatului modular de 2 module, montarea acestei prize este rapidă și simplă, reducând timpul și efortul necesare. Indiferent dacă ești un electrician profesionist sau un pasionat de bricolaj, vei aprecia cu siguranță facilitățile oferite de această priză în procesul de instalare.

  Siguranța este o prioritate în orice instalație electrică, iar priza Gewiss Chorus Monochrome Standard German este echipată cu mecanisme de protecție avansate. Aceasta asigură o funcționare sigură și protejează împotriva scurtcircuitelor și supratensiunilor. Poți avea încredere că această priză va proteja dispozitivele tale electrice și va preveni eventualele daune cauzate de fluctuațiile de tensiune sau suprasarcini.

  În concluzie, priza Gewiss Chorus Monochrome Standard German 2 module 16A 2P+E Titan GW14241 reprezintă alegerea perfectă pentru o conectare electrică fiabilă și sigură. Cu compatibilitatea sa cu standardul german, calitatea construcției, ușurința în instalare și mecanismele de protecție avansate, această priză este perfect adaptată pentru a-ți oferi o soluție electrică de încredere. Alege calitatea și performanța oferite de Gewiss Chorus Monochrome și bucură-te de o conexiune electrică eficientă în orice mediu.

  Vezi si:

  Despre Gewiss, Statii Incarcare Auto Electrice 4kW, Statii Incarcare Auto Electrice 7kW, Statii Incarcare Auto Electrice 11kW, Statii Incarcare Auto Electrice 22kW, Aparataj modular Gewiss Chorus, Chorus One, Chorus Geo, Chorus Ego, ChoruSmart, Chorus Lux, Chorus Ice, Chorus Ice Touch, Chorus Monochrome, Chorus Antibacterian, Aparataj modular Gewiss System, Aparataj aparent Gewiss 27 Combi, Aparataj clasic Gewiss Dahlia, Tablouri plastic, Tablouri metalice, Tablouri organizare santier, Sigurante Automate, Sigurante Diferentiale

  Specificații Tehnice
  CULOARETITAN
  CURENT NOMINAL16A
  GAMACHORUS TITAN
  MATERIALTEHNOPOLIMER
  NUMAR MODULE2 MODULE
  PRODUCATORGEWISS
  TIP PRODUSPRIZA SIMPLA
  Note 1
  99% din clienți îl recomandă
  4,95/5
  1 note
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review