Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Priza modulara telefon RJ 11 1 Modul Gewiss Chorus culoare alba GW10401

  Priza modulara telefon marca GEWISS, gama Chorus, 1 Modul, culoare alba. Comanda online prize si intrerupatoare modulare de pe etbm.ro. Iti oferim discounturi in functie de cantitatea necesara, posibilitatea de retur gratuit, suport tehnic specializat si livrarea produselor direct de pe stocul nostru sau stocul producatorului.
  Informații
  Timp minim de instalare
  Fiabilitate si calitate
  Design confortabil si eclectic
  Cablaj simplificat
  Coduri produs SKU: GS00045 MPN: GW10401 EAN: 8011564257641
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Timp minim de instalare
  Fiabilitate si calitate
  Design confortabil si eclectic
  Cablaj simplificat
  Coduri produs SKU: GS00045 MPN: GW10401 EAN: 8011564257641
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  31,19 lei
  i h

  In stoc
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 1-2 zile lucrătoare
  Unitate de masura: bucata
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.
  Descriere

  Dacă vrei să te bucuri de o calitate superioară a convorbirilor telefonice și să ai o conexiune stabilă pentru telefonul tău fix, atunci priza modulară telefon RJ 11 1 Modul Gewiss Chorus este alegerea perfectă pentru tine! Cu un design compact și o performanță excelentă, această priză îți oferă tot ce ai nevoie pentru a comunica fără întreruperi.

  Prima caracteristică unică a acestei prize telefonice este standardul RJ 11, care asigură compatibilitatea cu majoritatea telefoanelor fixe de pe piață. Indiferent de modelul pe care îl deții, poți fi sigur că această priză va funcționa perfect, oferindu-ți o calitate clară a convorbirilor.

  Cat. 5E UTP reprezintă un alt aspect esențial al acestei prize. Acest standard de performanță garantează o transmitere eficientă a semnalului telefoniei, reducând la minim zgomotul și interferențele. Astfel, vei putea comunica fără probleme și vei beneficia de o calitate superioară a sunetului.

  Designul modular al prizei Gewiss Chorus este, de asemenea, un punct forte. Cu o configurație de 1 modul, această priză este compactă și ușor de integrat în orice instalație electrică. Montarea și conectarea sunt simple și rapide, iar rezultatul final este un aspect ordonat și profesionist.

  Culoarea albă a prizei adaugă și un aspect estetic plăcut, permițându-i să se potrivească perfect în orice decor. Indiferent dacă o montezi în casă, la birou sau într-un spațiu comercial, această priză va adăuga un detaliu elegant și modern.

  În concluzie, priza modulară telefon RJ 11 1 Modul Gewiss Chorus este alegerea ideală pentru a te bucura de o calitate superioară a convorbirilor telefonice și de o conexiune stabilă. Cu această priză, vei putea comunica clar și fără întreruperi, iar montajul său ușor îți va permite să te bucuri rapid de avantajele ei. Nu mai sta pe gânduri și alege această priză pentru a-ți îmbunătăți experiența cu telefonul fix!

  Vezi si:

  Despre Gewiss, Statii Incarcare Auto Electrice 4kW, Statii Incarcare Auto Electrice 7kW, Statii Incarcare Auto Electrice 11kW, Statii Incarcare Auto Electrice 22kW, Aparataj modular Gewiss Chorus, Chorus One, Chorus Geo, Chorus Ego, ChoruSmart, Chorus Lux, Chorus Ice, Chorus Ice Touch, Chorus Monochrome, Chorus Antibacterian, Aparataj modular Gewiss System, Aparataj aparent Gewiss 27 Combi, Aparataj clasic Gewiss Dahlia, Tablouri plastic, Tablouri metalice, Tablouri organizare santier, Sigurante Automate, Sigurante Diferentiale

  Specificații Tehnice
  CULOAREALB
  GAMACHORUS ALB
  MATERIALTEHNOPOLIMER
  NUMAR MODULE1 MODUL
  PRODUCATORGEWISS
  TIP PRODUSPRIZA TELEFON
  Note 2
  98% din clienți îl recomandă
  4,9/5
  2note
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review