Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Priza modulara TV directa Gewiss Chorus 1 modul titan 0DB conector tata GW14361

  Priza modulara TV marca GEWISS, gama Chorus, 1 modul, culoare titan. Comanda online de pe etbm.ro prize, intrerupatoare si accesorii la cele mai mici preturi. Iti oferim produse de pe stoc cu livrare rapida oriunde in Romania.
  Informații
  Spatiu mai mare pentru cabluri
  Cablaj simplificat
  Fiabilitate si calitate
  Aspect delicat si modern
  Coduri produs SKU: GS00472 MPN: GW14361 EAN: 8011564266742
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Spatiu mai mare pentru cabluri
  Cablaj simplificat
  Fiabilitate si calitate
  Aspect delicat si modern
  Coduri produs SKU: GS00472 MPN: GW14361 EAN: 8011564266742
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  61,11 lei
  i h

  In stoc
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 1-2 zile lucrătoare
  Unitate de masura: bucata
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.
  Descriere

  Îți prezentăm priza modulară TV directă Gewiss Chorus, un element esențial pentru a-ți asigura o conexiune clară și de înaltă calitate pentru televizorul tău. Cu un design compact de 1 modul și o culoare Titan elegantă, această priză oferă o soluție estetică și funcțională pentru necesitățile tale de conectare TV. Indiferent că te bucuri de serialele tale preferate sau joci jocuri video, priza modulară TV directă Gewiss Chorus GW14361 este alegerea perfectă pentru a-ți asigura o experiență multimedia de excepție.

  Una dintre caracteristicile remarcabile ale prizei modulare TV directe Gewiss Chorus este conexiunea directă. Aceasta înseamnă că priza este proiectată pentru a se conecta direct la televizor, eliminând nevoia de cabluri suplimentare sau adaptoare. Poți obține o conexiune simplă și sigură, asigurând o transmisie fără pierderi și fără interferențe pentru imaginea și sunetul televizorului tău.

  Calitatea construcției este un aspect esențial pentru orice componentă electrică, iar priza modulară TV directă Gewiss Chorus îndeplinește cele mai exigente standarde. Fabricată din materiale durabile și rezistente, această priză este proiectată să reziste în timp și să ofere o funcționare fiabilă și constantă. Poți avea încredere că această priză va asigura o conexiune stabilă și de încredere pentru televizorul tău.

  Instalarea prizei modulare TV directe Gewiss Chorus este rapidă și simplă, datorită sistemului modular. Cu doar câteva pași, poți monta această priză în sistemul tău electric existent, economisind timp și efort. Indiferent de nivelul tău de experiență în domeniul electric, vei aprecia cu siguranță ușurința oferită de acest produs.

  Siguranța este o prioritate în orice instalație electrică, iar priza modulară TV directă Gewiss Chorus este dotată cu mecanisme de protecție avansate. Aceasta asigură o funcționare sigură și protejează împotriva fluctuațiilor de tensiune sau suprasarcinilor. Poți avea încredere că această priză va proteja televizorul tău de eventualele daune cauzate de instabilitatea electrică.

  În concluzie, priza modulară TV directă Gewiss Chorus 1 modul titan 0DB conector tata GW14361 reprezintă alegerea ideală pentru o conectare clară și de înaltă calitate pentru televizorul tău. Cu conexiunea directă, calitatea construcției, ușurința în instalare și mecanismele de protecție avansate, această priză este perfect adaptată pentru a-ți oferi o experiență TV superioară. Alege calitatea și performanța oferite de Gewiss Chorus și bucură-te de o transmisie multimedia excelentă în confortul propriei locuințe.

  Vezi si:

  Despre Gewiss, Statii Incarcare Auto Electrice 4kW, Statii Incarcare Auto Electrice 7kW, Statii Incarcare Auto Electrice 11kW, Statii Incarcare Auto Electrice 22kW, Aparataj modular Gewiss Chorus, Chorus One, Chorus Geo, Chorus Ego, ChoruSmart, Chorus Lux, Chorus Ice, Chorus Ice Touch, Chorus Monochrome, Chorus Antibacterian, Aparataj modular Gewiss System, Aparataj aparent Gewiss 27 Combi, Aparataj clasic Gewiss Dahlia, Tablouri plastic, Tablouri metalice, Tablouri organizare santier, Sigurante Automate, Sigurante Diferentiale

  Specificații Tehnice
  CULOARETITAN
  GAMACHORUS TITAN
  MATERIALTEHNOPOLIMER
  NUMAR MODULE1 MODUL
  PRODUCATORGEWISS
  TIP PRODUSPRIZA TV
  Note 2
  98% din clienți îl recomandă
  4,9/5
  2note
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review