Căutare
Catalog
  Meniu Close

  Set 8 surubelnite NWS Solingen 03-280

  Producător: NWS Solingen
  Set 8 surubelnite NWS Solingen 03-280
  Selectam zilnic produse apreciate de clienti, ce au pret redus si care pot fi expediate imediat. PRICE BUSTERS
  Coduri produs SKU: DA00602 MPN: 03-280 EAN: 4003758086087
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții

  Pret recomandat de producator. Pret vanzare afisat mai jos. PRP: 360,48 lei
  192,26 lei
  i h
  Au mai ramas doar 1 in stoc
  Calculat pe baza timpului mediu de livrare a 95% din comenzi ce conțin produse aduse la comandă. Estimare Livrare: 1-2 zile lucrătoare
  Unitate de masura: bucata
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.

  Despre NWS Solingen

  NWS este o companie germana ce fabrica instrumente de calitate din 1973 si le comercializeaza in intreaga lume. Creativitatea si inovatia sunt pietrele de temelie pe care se construieste succesul NWS – motiv pentru care sunt mandri sa construiasca pe ideile angajatilor pentru a face produsele si imaginea pe piata inconfundabile. Datorita contactului direct cu clientii, sunt constienti de nevoile acestora si capabili sa raspunda furnizand produse si servicii la cel mai inalt standard.

  NWS isi propune perfectiunea in fiecare unitate organizationala a companiei. Sistemul de management este cheia calitatii si a imbunatatirii continue a companiei.

  Constienti de responsabilitatea fata de mediu, NWS isi propune sa modeleze si a imbunatateasca impactul pe care il are asupra sa.

  NWS Solingen isi propune sa consolideze si sa isi extinda pozitia pe piata pentru a-si asigura locul pe piata, acesta fiind criteriul dupa care isi ghideaza activitatea pentru rezultate cat mai bune pe termen lung.

  ***

  Descopera si mai multe produse pe ETBM. Iti punem la dispozitie un intreg spectru de produse si materiale electrice, corpuri si surse de iluminat, cabluri electrice, aparataj si aparatura de protectie, tablouri electrice, sisteme de distributie electrica, conectica si accesorii electrice, prize si intrerupatoare atat clasice cat si modulare si aparente/aplicate. 

  Suntem parteneri cu cei mai importanti producatori de electrice si iluminat.

  Arată descrierea produsului