Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Set complet etichete Eaton semnalizare emergenta EXIT SL24A

  Set complet etichete marca Eaton pentru semnalizare emergenta EXIT. Etichete suplimentare de semnalizare iluminat emergenta, pentru toate directiile (sus, jos, stanga, dreapta).
  Informații
  Coduri produs SKU: MO05504 MPN: SL24A EAN: 4015081679119
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Coduri produs SKU: MO05504 MPN: SL24A EAN: 4015081679119
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Cel mai mic pret in ultimele 30 de zile. Pretul de vanzare este afisat mai jos. 7,84 lei
  7,52 lei
  Economisiți: 0,32 lei
  i h

  In stoc
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 1-2 zile lucrătoare
  Unitate de masura: SET
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.
  Descriere

  Află mai multe despre setul complet de etichete Eaton pentru semnalizare emergentă EXIT SL24A!  Un produs esențial pentru siguranța și orientarea în situații de urgență. Acest set de etichete oferă o soluție completă și eficientă pentru semnalizarea clară a ieșirilor de evacuare în clădiri comerciale, publice sau rezidențiale. Indiferent de situația de urgență, acest set de etichete vă ajută să vă orientați rapid și în siguranță spre ieșirile de evacuare.

  Setul complet de etichete Eaton pentru semnalizare emergentă EXIT SL24A este proiectat pentru a fi ușor de utilizat și de instalat. Fiecare etichetă este fabricată din materiale de calitate superioară, rezistente la apă și la factorii externi, astfel încât semnalizarea să fie clară și vizibilă în orice condiții. Cu instrucțiuni detaliate incluse în set, puteți instala rapid și corect etichetele pe perete sau alte suprafețe, asigurând o semnalizare eficientă a ieșirilor de evacuare.

  Unul dintre aspectele distinctive ale setului de etichete Eaton este designul lor modern și estetic plăcut. Cu fonturi ușor de citit și simboluri universal recunoscute, aceste etichete sunt concepute pentru a fi intuitive și ușor de înțeles în situații de panică sau stres. Setul include 4 etichete pentru "EXIT", săgeți de orientare (sus, jos, stanga, dreapta), asigurând că toți utilizatorii pot naviga în mod eficient în timpul evacuării.

  Fiecare etichetă din setul complet de etichete Eaton pentru semnalizare emergentă EXIT SL24A este durabilă și rezistentă. Acestea sunt concepute pentru a rezista în fața uzurii și a factorilor externi, asigurând o semnalizare de lungă durată și consistentă. Indiferent de condițiile de mediu sau de utilizare, etichetele vor rămâne vizibile și ușor de citit pentru toți utilizatorii.

  În concluzie, setul complet de etichete Eaton pentru semnalizare emergentă EXIT SL24A este alegerea ideală pentru siguranța în situații de urgență. Cu instalare ușoară, durabilitate înaltă și design estetic plăcut, acest set de etichete asigură orientarea rapidă și în siguranță a persoanelor în timpul evacuării.

  Investiți în siguranță și eficiență cu setul complet de etichete Eaton pentru semnalizare emergentă EXIT SL24A. Nu lăsați nimic la întâmplare și asigurați-vă că toți cei din clădirea dumneavoastră pot găsi în mod rapid și sigur ieșirile de evacuare în caz de urgență.

  Vezi si:

  Corpuri de Iluminat, Corpuri de Iluminat Profesionale, Corpuri de siguranta si emergenta, Iluminat Industrial, Eaton

  Specificații Tehnice
  CULOAREALB-VERDE
  MATERIALPLASTIC
  PRODUCATOREATON
  TIP PRODUSETICHETE EMERGENTA
  Note 2
  98% din clienți îl recomandă
  4,9/5
  2note
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review
  Link-uri rapide