Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Siguranta automata ABB 1P+N 20A 4.5KA SN201L C20 2CSS245101R0204

  Exploreaza siguranta automata ABB 1P+N, 20A, curba declansare C, SN201L C20, pentru protejarea circuitelor tale cu fiabilitate si eficienta. Potrivita pentru diverse aplicatii rezidentiale si comerciale.
  Informații
  Coduri produs SKU: AB00297 MPN: 2CSS245101R0204 EAN: 8012542088752
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Coduri produs SKU: AB00297 MPN: 2CSS245101R0204 EAN: 8012542088752
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  28,00 lei
  i h

  In stoc
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 1-2 zile lucrătoare
  Unitate de masura: bucata
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.
  Descriere

  Descoperă eficacitatea și fiabilitatea siguranței automate ABB 1P+N, 20A, curba declanșare C, SN201L C20, un produs esențial pentru protecția circuitelor electrice în mediul rezidențial și comercial.

  Siguranța automată ABB este un dispozitiv electric care protejează circuitul împotriva suprasarcinilor și scurtcircuitelor. Modelul 1P+N indică faptul că poate proteja un pol de fază și un pol neutru.

  Această siguranță automată monitorizează constant curentul electric care trece prin circuit și reacționează rapid în cazul în care detectează o supraîncărcare sau un scurtcircuit. Funcționează eficient pentru a întrerupe curentul în situații de pericol, protejând astfel echipamentele și evitând eventualele daune sau accidente.

  Este ideală pentru utilizarea în diverse aplicații rezidențiale și comerciale, inclusiv în case, birouri, magazine sau alte spații comerciale. Se poate folosi pentru protejarea circuitelor de iluminat, prize sau alte echipamente electrice de mici și medii dimensiuni.

  Caracteristici principale:

  • Protecție eficientă: Siguranța automată ABB oferă o protecție sigură și fiabilă împotriva suprasarcinilor și scurtcircuitelor, asigurând funcționarea corectă a circuitelor electrice.
  • Capacitate de 20A: Cu o capacitate nominală de 20A, este potrivită pentru gestionarea sarcinilor de putere medie din diverse medii de utilizare.
  • Curba de declanșare C: Curba de declanșare C asigură o reacție rapidă și precisă în cazul unor supraîncărcări sau scurtcircuite, protejând astfel echipamentele și persoanele implicate.
  • Potrivită pentru diverse aplicații: Este versatilă și poate fi utilizată într-o varietate de medii rezidențiale și comerciale, oferind o soluție eficientă și convenabilă pentru protecția circuitelor electrice.

  Siguranța automată ABB 1P+N, 20A, curba declanșare C, SN201L C20, este alegerea perfectă pentru cei care caută o soluție fiabilă și eficientă pentru protejarea circuitelor electrice în diverse medii de utilizare. Cu caracteristici de înaltă calitate și o performanță de încredere, acest dispozitiv este indispensabil pentru asigurarea siguranței și bunei funcționări a instalațiilor electrice.

  * Echipa ETBM depune toate eforturile pentru acuratețea informațiilor din descrierea produsului, imagini sau specificații tehnice. Vă rugăm să țineți cont că imaginile sunt cu titlu de prezentare iar descrierile produselor pot conține informații inexacte. În alegerea dvs țineți cont de specificațiile tehnice.

  Specificații Tehnice
  CULOAREGRI
  CURBA DECLANSAREC
  CURENT DE RUPERE-KA4.5KA
  CURENT NOMINAL20A
  GARANTIE2 ANI
  GRAD PROTECTIEIP20-IP40
  GREUTATE0.12KG
  INALTIME8.5CM
  LATIME1.8CM
  MATERIALTERMOPLASTIC
  NUMAR MODULE1 MODUL
  NUMAR POLI1P+N
  PRODUCATORABB
  TIP PRODUSSIGURANTA AUTOMATA
  Note 1
  98% din clienți îl recomandă
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review