Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Siguranta automata ABB 1P+N 6A 4.5KA SN201L C6 2CSS245101R0064

  Beneficiaza de siguranta automata ABB cu 1P+N, 6A, 4.5KA si curba de declansare C, SN201L C6. Esentiala pentru protectia electrica in locuinte si spatii comerciale.
  Informații
  Coduri produs SKU: AB00348 MPN: 2CSS245101R0064 EAN: 8012542088455
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Coduri produs SKU: AB00348 MPN: 2CSS245101R0064 EAN: 8012542088455
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  30,04 lei
  i h

  Au mai ramas doar 8 in stoc
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 1-2 zile lucrătoare
  Unitate de masura: bucata
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.
  Descriere

  Optează pentru siguranța automată ABB cu 1P+N, 6A, 4.5KA și curba de declanșare C, modelul SN201L C6. Un element esențial pentru protecția electrică în mediile rezidențiale și comerciale.

  Siguranța automată ABB este un dispozitiv de protecție electrică proiectat pentru a monitoriza și controla fluxul de curent într-o instalație electrică. Modelul SN201L C6 este conceput cu o configurație de 1P+N, având o capacitate nominală de 6A și o putere de rupere de 4.5KA.

  Acest dispozitiv detectează orice abatere de la parametrii normali ai curentului electric și acționează rapid pentru a întrerupe alimentarea, protejând astfel echipamentele și instalațiile de eventualele daune cauzate de suprasarcini sau scurtcircuite.

  Siguranța automată ABB este ideală pentru utilizare în tablouri electrice din locuințe, birouri, magazine sau alte spații comerciale. Este esențială pentru a asigura protecția adecvată a instalațiilor electrice și prevenirea riscurilor de incendiu sau deteriorare a echipamentelor.

  Caracteristici principale:

  • Configurație 1P+N: Asigură protecție pentru o fază și un conductor de protecție neutru, garantând siguranță și stabilitate în funcționare.
  • Capacitate nominală de 6A: Potrivit pentru protejarea circuitelor cu consum redus de curent, precum iluminatul sau alte echipamente cu putere mică.
  • Putere de rupere de 4.5KA: Oferă o protecție fiabilă împotriva suprasarcinilor și scurtcircuitelor, reducând riscul de deteriorare a instalației electrice.
  • Curba de declanșare C: Asigură o protecție adecvată pentru aplicațiile cu încărcări mixte, cum ar fi iluminatul și prizele, oferind un echilibru între sensibilitate și rezistență la supratensiuni.

  Siguranța automată de la ABB este o alegere ideală pentru protejarea instalațiilor electrice în mediile rezidențiale și comerciale, oferind o protecție sigură și eficientă împotriva problemelor electrice.

  * Echipa ETBM depune toate eforturile pentru acuratețea informațiilor din descrierea produsului, imagini sau specificații tehnice. Vă rugăm să țineți cont că imaginile sunt cu titlu de prezentare iar descrierile produselor pot conține informații inexacte. În alegerea dvs țineți cont de specificațiile tehnice.

  Specificații Tehnice
  CULOAREGRI
  CURBA DECLANSAREC
  CURENT DE RUPERE-KA4.5KA
  CURENT NOMINAL6A
  GARANTIE2 ANI
  GRAD PROTECTIEIP20-IP40
  GREUTATE0.12KG
  INALTIME8.5CM
  LATIME1.8CM
  MATERIALTERMOPLASTIC
  NUMAR MODULE1 MODUL
  NUMAR POLI1P+N
  PRODUCATORABB
  TIP PRODUSSIGURANTA AUTOMATA
  Note 2
  99% din clienți îl recomandă
  4,95/5
  2note
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review