Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Siguranta automata ABB 2P 20A 4.5KA SH202L-C20 2CDS242001R0204

  Alege siguranta automata ABB SH202L-C20, cu 2 poli, 20A si 4.5KA, pentru securitate maxima si eficienta in sistemele tale electrice. Protectie fiabila garantata.
  Informații
  Coduri produs SKU: AB00096 MPN: 2CDS242001R0204 EAN: 4016779633369
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Coduri produs SKU: AB00096 MPN: 2CDS242001R0204 EAN: 4016779633369
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  37,41 lei
  i h

  In stoc
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 1-2 zile lucrătoare
  Unitate de masura: bucata
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.
  Descriere

  Optează pentru siguranța automată ABB SH202L-C20 pentru protecția optimă a instalațiilor tale electrice. Această siguranță automată reprezintă un dispozitiv esențial în domeniul electric, proiectat să ofere o protecție fiabilă împotriva suprasarcinilor și scurtcircuitelor. Prin intermediul mecanismelor și tehnologiilor avansate, detectează rapid orice anomalie în fluxul de curent și intră în acțiune pentru a preveni deteriorarea echipamentelor și a instalațiilor.

  Rolul principal al siguranței automate ABB SH202L-C20 este de a asigura funcționarea corectă și sigură a sistemelor electrice. Atunci când detectează o suprasarcină sau un scurtcircuit, acest dispozitiv intră în acțiune imediat, întrerupând fluxul de curent pentru a proteja echipamentele și instalațiile de eventualele daune sau defecte.

  Datorită capacității sale de a oferi o protecție eficientă și fiabilă, siguranța automată de la ABB este utilizată într-o varietate de medii și aplicații. De la locuințe rezidențiale la clădiri comerciale și industriale, acest dispozitiv este esențial în orice sistem sau tablou electric pentru a preveni riscurile asociate suprasarcinilor și scurtcircuitelor.

  Caracteristici principale:

  • 2 poli: Această caracteristică permite protejarea a două linii electrice simultan, oferind o protecție mai amplă și mai eficientă.
  • 20A: Capacitatea nominală de curent pe care o poate gestiona, asigurând o protecție adecvată pentru majoritatea aplicațiilor electrice.
  • 4.5kA: Capacitatea de rupere a curentului în caz de scurtcircuit, garantând o protecție eficientă chiar și în situații de urgență.
  • Fiabilă: Fabricată conform standardelor ridicate de calitate ale brandului ABB, această siguranță automată este durabilă și oferă o funcționare stabilă pe termen lung.
  • Eficientă: Detectează și reacționează rapid la suprasarcini și scurtcircuite, reducând riscul de deteriorare a echipamentelor și a instalațiilor electrice.

  Optând pentru siguranța automată ABB SH202L-C20, poți avea încredere că sistemul tău electric este protejat în mod eficient împotriva oricăror incidente nedorite, asigurând astfel funcționarea corectă și sigură a instalațiilor tale.

  * Echipa ETBM depune toate eforturile pentru acuratețea informațiilor din descrierea produsului, imagini sau specificații tehnice. Vă rugăm să țineți cont că imaginile sunt cu titlu de prezentare iar descrierile produselor pot conține informații inexacte. În alegerea dvs țineți cont de specificațiile tehnice.

  Specificații Tehnice
  CULOAREGRI
  CURBA DECLANSAREC
  CURENT DE RUPERE-KA4.5KA
  CURENT NOMINAL20A
  GARANTIE2 ANI
  GRAD PROTECTIEIP20-IP40
  GREUTATE0.25KG
  INALTIME8.8CM
  LATIME3.5CM
  MATERIALTERMOPLASTIC
  NUMAR MODULE2 MODULE
  NUMAR POLI2P
  PRODUCATORABB
  TENSIUNE ALIMENTARE (V)230V
  TIP PRODUSSIGURANTA AUTOMATA
  Note 1
  99% din clienți îl recomandă
  4,95/5
  1 note
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review