Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Siguranta automata diferentiala 1P+N Gewiss 16A 4.5KA 30mA GW94007

  Siguranta automata diferentiala 1P+N Gewiss 16A 4.5KA 30mA. Comanda online sigurante automate de pe etbm.ro. Iti oferim discounturi in functie de cantitatea necesara, posibilitatea de retur gratuit, suport tehnic specializat si livrarea produselor direct de pe stocul nostru sau stocul producatorului.
  Informații
  Coduri produs SKU: GS00285 MPN: GW94007 EAN: 8011564059399
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Coduri produs SKU: GS00285 MPN: GW94007 EAN: 8011564059399
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  126,01 lei
  i h

  In stoc
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 1-2 zile lucrătoare
  Unitate de masura: bucata
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.
  Descriere

  Bine ați venit în universul siguranței electrice de încredere cu Gewiss! Suntem încântați să vă prezentăm o piesă de tehnologie de ultimă generație - siguranța automată diferențială 1P+N de la Gewiss, cu o putere de întrerupere de 4.5KA și o sensibilitate de 30mA, recunoscută sub denumirea de cod GW94007. Cu această siguranță automată, punem pe primul loc securitatea și fiabilitatea instalației dvs. electrice!

  Siguranța automată diferențială Gewiss GW94007 vă asigură protecția deplină împotriva scurtcircuitelor și a supratensiunilor neașteptate. Cu o curent nominal de 16A, acest dispozitiv oferă o protecție optimă în fața situațiilor de risc, asigurând că instalația electrică funcționează în siguranță și într-o formă optimă.

  Fiabilitatea este cuvântul cheie al produselor Gewiss, iar siguranța automată diferențială GW94007 nu face excepție. Construită cu materiale premium și supusă celor mai riguroase teste de calitate, această siguranță automată este proiectată să reziste în timp și să ofere o performanță de top pe durata utilizării.

  Instalarea și utilizarea siguranței automate diferențiale Gewiss GW94007 sunt o plăcere, datorită designului ergonomic și a instrucțiunilor detaliate. Vă asigurăm că montarea va fi o sarcină facilă, economisindu-vă timp prețios și oferindu-vă o experiență electrică fără griji.

  Siguranța dvs. este prioritatea noastră, de aceea siguranța automată diferențială Gewiss 1P+N 16A 4.5KA 30mA GW94007 este dotată cu funcții inteligente, inclusiv auto-testare și semnalizare a stării. Acest lucru vă permite să monitorizați constant performanța dispozitivului, iar în cazul apariției unor probleme, veți fi alertat prompt pentru a interveni imediat.

  În concluzie, siguranța automată diferențială 1P+N Gewiss 16A 4.5KA 30mA GW94007 este soluția ideală pentru protejarea instalației dvs. electrice. Cu caracteristici tehnice avansate, fiabilitate excelentă și ușurință în utilizare, acest produs oferă un nivel de siguranță ridicat și funcționare optimă. Alegeți siguranța de la Gewiss și asigurați-vă că energia electrică din locuința sau afacerea dvs. este întotdeauna protejată la nivel maxim!

  Caracteristici unice ale siguranței automate diferențiale Gewiss 1P+N 16A 4.5KA 30mA GW94007:
  1. Curent nominal de 16A pentru o protecție puternică și eficientă.
  2. Putere de întrerupere de 4.5KA pentru prevenirea daunelor în cazul scurtcircuitelor.
  3. Sensibilitate de 30mA pentru detectarea rapidă a oricăror anomalii în circuit.
  4. Fiabilitate superioară datorită materialelor de calitate și testării riguroase.
  5. Funcții inteligente de auto-testare și semnalizare a stării, pentru o monitorizare constantă a performanței.

  Vezi si:

  Despre Gewiss, Statii Incarcare Auto Electrice 4kW, Statii Incarcare Auto Electrice 7kW, Statii Incarcare Auto Electrice 11kW, Statii Incarcare Auto Electrice 22kW, Aparataj modular Gewiss Chorus, Chorus One, Chorus Geo, Chorus Ego, ChoruSmart, Chorus Lux, Chorus Ice, Chorus Ice Touch, Chorus Monochrome, Chorus Antibacterian, Aparataj modular Gewiss System, Aparataj aparent Gewiss 27 Combi, Aparataj clasic Gewiss Dahlia, Tablouri plastic, Tablouri metalice, Tablouri organizare santier, Sigurante Automate, Sigurante Diferentiale

  * Echipa ETBM depune toate eforturile pentru acuratețea informațiilor din descrierea produsului, imagini sau specificații tehnice. Vă rugăm să țineți cont că imaginile sunt cu titlu de prezentare iar descrierile produselor pot conține informații inexacte. În alegerea dvs țineți cont de specificațiile tehnice.

  Specificații Tehnice
  CULOAREGRI
  CURBA DECLANSAREC
  CURENT DE RUPERE-KA4.5KA
  CURENT NOMINAL16A
  MATERIALTEHNOPOLIMER
  NUMAR MODULE2 MODULE
  NUMAR POLI1P+N
  PRODUCATORGEWISS
  SENSIBILITATE30MA
  TIP PRODUSSIGURANTA DIFERENTIALA
  Note 2
  98% din clienți îl recomandă
  4,9/5
  2note
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review