Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Siguranta automata diferentiala 1P+N Gewiss 20A 4.5KA 30mA GW94008

  Siguranta automata diferentiala 1P+N Gewiss 20A 4.5KA 30mA. Comanda online sigurante automate de pe etbm.ro. Iti oferim discounturi in functie de cantitatea necesara, posibilitatea de retur gratuit, suport tehnic specializat si livrarea produselor direct de pe stocul nostru sau stocul producatorului.
  Informații
  Coduri produs SKU: GS00286 MPN: GW94008 EAN: 8011564059405
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Coduri produs SKU: GS00286 MPN: GW94008 EAN: 8011564059405
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  99,27 lei
  i h

  In stoc
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 1-2 zile lucrătoare
  Unitate de masura: bucata
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.
  Descriere

  Bun venit în lumea siguranței electrice de încredere, acasă sau la birou, cu siguranța automată diferențială 1P+N de la Gewiss! Suntem bucuroși să vă prezentăm o tehnologie de vârf, siguranța automată diferențială GW94008, cu o putere de întrerupere de 4.5KA și o sensibilitate de 30mA, fiind proiectată să ofere cea mai înaltă protecție pentru instalația dvs. electrică.

  Cu siguranța automată diferențială Gewiss GW94008, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la scurtcircuitele sau supratensiunile neașteptate. Fiind echipată cu o curent nominal de 20A, acest dispozitiv asigură o protecție puternică și eficientă împotriva oricăror situații de risc, menținând siguranța și funcționalitatea instalației electrice în condiții optime.

  Fiabilitatea este esențială pentru siguranța dvs. și a instalației, iar siguranța automată diferențială GW94008 respectă cele mai înalte standarde în acest sens. Produsă din materiale de calitate superioară și supusă unor teste riguroase de calitate, această siguranță automată este proiectată să reziste în timp și să funcționeze în parametri optimi, oferindu-vă liniștea deplină că sunteți protejat în mod corespunzător.

  Instalarea și utilizarea acestei siguranțe automate diferențiale sunt extrem de ușoare datorită designului ergonomic și a instrucțiunilor detaliate oferite. Vă veți bucura de o montare simplă și rapidă, economisind timp și asigurându-vă că totul funcționează perfect din prima clipă.

  Siguranța dvs. și a celor dragi este cea mai importantă prioritate pentru noi, de aceea siguranța automată diferențială Gewiss 1P+N 20A 4.5KA 30mA GW94008 este echipată cu funcții avansate de auto-testare și semnalizare a stării. Aceste caracteristici inteligente vă permit să monitorizați performanța dispozitivului în mod constant, iar în cazul unor probleme sau anomalii, veți fi alertat imediat pentru a putea interveni prompt.

  În încheiere, alegeți siguranța automată diferențială 1P+N Gewiss 20A 4.5KA 30mA GW94008 pentru a vă asigura că instalația dvs. electrică beneficiază de cea mai înaltă protecție. Cu caracteristici tehnice superioare, fiabilitate excepțională și ușurință în utilizare, acest produs este alegerea perfectă pentru siguranța și buna funcționare a instalației dvs. electrică. Asigurați-vă că aveți parte de performanță maximă și de liniște sufletească, alegând soluțiile Gewiss!

  Caracteristici unice ale siguranței automate diferențiale Gewiss 1P+N 20A 4.5KA 30mA GW94008:
  1. Curent nominal de 20A pentru protecție puternică și eficientă.
  2. Putere de întrerupere de 4.5KA pentru prevenirea daunelor în cazul scurtcircuitelor.
  3. Sensibilitate de 30mA pentru detectarea rapidă a oricăror anomalii în circuit.
  4. Fiabilitate excelentă datorită materialelor de calitate superioară și testării riguroase.
  5. Funcții inteligente de auto-testare și semnalizare a stării, pentru monitorizarea constantă a performanței și avertizări rapide în caz de probleme.

  Vezi si:

  Despre Gewiss, Statii Incarcare Auto Electrice 4kW, Statii Incarcare Auto Electrice 7kW, Statii Incarcare Auto Electrice 11kW, Statii Incarcare Auto Electrice 22kW, Aparataj modular Gewiss Chorus, Chorus One, Chorus Geo, Chorus Ego, ChoruSmart, Chorus Lux, Chorus Ice, Chorus Ice Touch, Chorus Monochrome, Chorus Antibacterian, Aparataj modular Gewiss System, Aparataj aparent Gewiss 27 Combi, Aparataj clasic Gewiss Dahlia, Tablouri plastic, Tablouri metalice, Tablouri organizare santier, Sigurante Automate, Sigurante Diferentiale

  * Echipa ETBM depune toate eforturile pentru acuratețea informațiilor din descrierea produsului, imagini sau specificații tehnice. Vă rugăm să țineți cont că imaginile sunt cu titlu de prezentare iar descrierile produselor pot conține informații inexacte. În alegerea dvs țineți cont de specificațiile tehnice.

  Specificații Tehnice
  CULOAREGRI
  CURBA DECLANSAREC
  CURENT DE RUPERE-KA4.5KA
  CURENT NOMINAL20A
  MATERIALTEHNOPOLIMER
  NUMAR MODULE2 MODULE
  NUMAR POLI1P+N
  PRODUCATORGEWISS
  SENSIBILITATE30MA
  TENSIUNE ALIMENTARE (V)230V
  TIP PRODUSSIGURANTA DIFERENTIALA
  Note 1
  99% din clienți îl recomandă
  4,95/5
  1 note
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review