Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Statie incarcare auto electrice Gewiss EV WB I-CON DLM 7.4 KW Type 2 Autostart T2C GWJ3112A

  Statie incarcare auto electrice Gewiss EV WB I-CON DLM 7.4 KW Type 2 Autostart T2C GWJ3112A. Statie incarcare 7.4kW putere pentru incarcare auto electrice. Destinata uzului casnic si/sau cladiri birouri.
  Informații
  Incarcare rapida, sigura si de incredere
  Montare rapida si usoara
  Statie incarcare pentru uz casnic
  Economie de energie si protectie garantate
  Coduri produs SKU: GS03376 MPN: GWJ3112A EAN: 8034035071348
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Incarcare rapida, sigura si de incredere
  Montare rapida si usoara
  Statie incarcare pentru uz casnic
  Economie de energie si protectie garantate
  Coduri produs SKU: GS03376 MPN: GWJ3112A EAN: 8034035071348
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  6.168,31 lei
  i h

  La comandă - Stoc Furnizor
  Valabil doar pentru produsele care nu sunt in stoc. Multiplu comanda 1
  Transport gratuit
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 7-10 zile lucrătoare
  Unitate de masura: bucata
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.
  Descriere

  Statie incarcare auto electrice Gewiss EV WB I-CON DLM 7.4 KW Type 2 Autostart T2C GWJ3112A

  În ultimii ani, industria vehiculelor electrice a experimentat o creștere semnificativă în întreaga lume, datorită preocupărilor tot mai mari legate de mediul înconjurător și eficiența energetică. Odată cu această creștere, există o nevoie crescândă de stații de încărcare auto electrice eficiente, rapide și fiabile.

  Gewiss, unul dintre liderii din domeniu, a lansat stația de încărcare auto electrică Gewiss EV WB I-CON DLM 7.4 KW Type 2 Autostart, care reprezintă o soluție avansată și inovatoare pentru necesitățile tale de încărcare. Cu Gewiss EV WB I-CON DLM 7.4 KW Type 2 Autostart, poți să te bucuri de o experiență de încărcare rapidă și eficientă pentru vehiculul tău electric.

  Stația de încărcare este dotată cu tehnologie de ultimă generație, care îți permite să încarci bateria vehiculului într-un timp record. Astfel, vei putea să-ți reîncarci mașina rapid și să îți continui călătoria fără a-ți face griji cu privire la timpul de așteptare.

  Gewiss EV WB I-CON DLM 7.4 KW Type 2 Autostart este proiectată pentru a fi compatibilă cu o gamă largă de vehicule electrice. Indiferent de brandul sau modelul mașinii tale electrice, această stație de încărcare va asigura o compatibilitate perfectă.

  De asemenea, prin intermediul interfeței sale inteligente, vei avea posibilitatea de a monitoriza și controla procesul de încărcare în mod convenabil și intuitiv. Stația de încărcare auto electrică Gewiss EV WB I-CON DLM 7.4 KW Type 2 Autostart se remarcă prin designul său modern și elegant. Caracteristicile sale inteligente, cum ar fi funcția de autostart, asigură o experiență de încărcare fără efort și o integrare perfectă în mediul tău de parcare.

  Mai mult decât atât, produsul este construit din materiale durabile, rezistente la condițiile atmosferice și care își păstrează aspectul estetic pe termen lung. Siguranța este o prioritate esențială atunci când vine vorba de încărcarea vehiculelor electrice.

  Cu Gewiss EV WB I-CON DLM 7.4 KW Type 2 Autostart, poți avea încredere în calitatea și fiabilitatea produsului. Stația de încărcare este dotată cu măsuri de protecție împotriva supratensiunii, scurtcircuitului și supracurentului, asigurând astfel o încărcare sigură și protejată.

  Stația de încărcare auto electrică Gewiss EV WB I-CON DLM 7.4 KW Type 2 Autostart este o soluție avansată și performantă pentru nevoile tale de încărcare. Cu tehnologie de ultimă generație, design inteligent și siguranță garantată, această stație de încărcare îți oferă o experiență de încărcare rapidă, convenabilă și de încredere.

  În plus, compatibilitatea sa extinsă și durabilitatea sa fac din acest produs o alegere excelentă pentru viitorul mobilității electrice. Alege Gewiss EV WB I-CON DLM 7.4 KW Type 2 Autostart și beneficiază de eficiență și confort în încărcarea mașinii tale electrice.

  Vezi si:

  Despre Gewiss, Statii Incarcare Auto Electrice 4kW, Statii Incarcare Auto Electrice 7kW, Statii Incarcare Auto Electrice 11kW, Statii Incarcare Auto Electrice 22kW, Aparataj modular Gewiss Chorus, Chorus One, Chorus Geo, Chorus Ego, Chorus Lux, Chorus Ice, Chorus Ice Touch, Chorus Monochrome, Chorus Antibacterian, Aparataj modular Gewiss System, Aparataj aparent Gewiss 27 Combi, Aparataj clasic Gewiss Dahlia, Tablouri plastic, Tablouri metalice, Tablouri organizare santier, Sigurante Automate, Sigurante Diferentiale

  Specificații Tehnice
  ACTIVARE INCARCARELIBER
  CONECTOR ALIMENTARE1XTYPE 2 MOBIL SI 5M CABLU
  CONSUM7.4KW
  CULOAREGRI
  GAMAJOINON
  GRAD PROTECTIEIP55
  INTERFATALED
  MATERIALTERMOPLASTIC
  MOD INCARCAREMOD 3
  PRODUCATORGEWISS
  REZISTENTA MECANICAGRAD IK10
  TEMPERATURA OPERARE-25/+50 C
  TENSIUNE ALIMENTARE (V)230V
  TIP PRODUSSTATIE INCARCARE
  Note 2
  98% din clienți îl recomandă
  4,9/5
  2note
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review