Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Statie incarcare auto electrice Gewiss EV WB I-CON RFID-LAN 22KW Type 2 T2S GWJ3004L

  Statie incarcare auto electrice Gewiss EV WB I-CON RFID-LAN 22KW Type 2 T2S GWJ3004L. Statie incarcare 22kW putere pentru incarcare auto electrice. Destinata uzului casnic si/sau cladiri birouri.
  Informații
  Incarcare rapida, sigura si de incredere
  Statie incarcare pentru uz casnic
  Economie de energie si protectie garantate
  Montare rapida si usoara
  Coduri produs SKU: GS03377 MPN: GWJ3004L EAN: 8034035071003
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Incarcare rapida, sigura si de incredere
  Statie incarcare pentru uz casnic
  Economie de energie si protectie garantate
  Montare rapida si usoara
  Coduri produs SKU: GS03377 MPN: GWJ3004L EAN: 8034035071003
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  8.403,29 lei
  i h

  La comandă - Stoc Furnizor
  Valabil doar pentru produsele care nu sunt in stoc. Multiplu comanda 1
  Transport gratuit
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 7-10 zile lucrătoare
  Unitate de masura: bucata
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.
  Descriere

  Statie incarcare auto electrice Gewiss EV WB I-CON RFID-LAN 22KW Type 2 T2S GWJ3004L

  Cu fiecare zi care trece, mașinile electrice devin tot mai populare și mai accesibile, iar o infrastructură solidă de stații de încărcare auto electrice este esențială pentru a susține această revoluție a mobilității.

  Una dintre cele mai inovatoare și avansate soluții de încărcare disponibile pe piață este stația de încărcare auto electrică Gewiss EV WB I-CON RFID-LAN 22KW Type 2 T2S. Cu o putere impresionantă de 22KW, această stație de încărcare este proiectată pentru a oferi o încărcare rapidă și eficientă a vehiculului dumneavoastră electric.

  Indiferent dacă sunteți proprietarul unui automobil electric sau dețineți o flotă de vehicule electrice, această stație de încărcare va satisface nevoile dumneavoastră și vă va oferi o experiență de încărcare convenabilă și fiabilă.

  Unul dintre cele mai mari avantaje ale stației de încărcare auto electrice Gewiss EV WB I-CON RFID-LAN 22KW Type 2 T2S este versatilitatea sa. Stația suportă conectorul de tip 2, care este un standard recunoscut la nivel global, astfel încât veți putea încărca majoritatea mașinilor electrice disponibile pe piață. Indiferent dacă aveți un vehicul electric Tesla, BMW, Audi sau altă marcă de renume, această stație de încărcare va fi compatibilă.

  Pe lângă compatibilitatea extinsă, stația de încărcare Gewiss EV WB I-CON RFID-LAN 22KW Type 2 T2S este echipată cu tehnologie avansată RFID și LAN. Acest lucru permite o gestionare facilă a accesului la stație, asigurând că doar utilizatorii autorizați pot beneficia de încărcare.

  Prin implementarea acestor funcții de securitate, stația de încărcare Gewiss asigură confidențialitatea și siguranța utilizatorilor, eliminând preocupările legate de utilizarea abuzivă sau accesul neautorizat. Pe lângă performanța sa excelentă și funcțiile de securitate avansate, stația de încărcare auto electrică Gewiss EV WB I-CON RFID-LAN 22KW Type 2 T2S este și ușor de utilizat.

  Designul său ergonomic și intuitiv permite oricui să înceapă procesul de încărcare fără probleme sau complicații. Cu doar câteva apăsări de buton, veți putea iniția procesul de încărcare și să monitorizați progresul prin intermediul afișajului LED integrat.

  În plus, stația de încărcare Gewiss este construită cu materiale de înaltă calitate, rezistente la intemperii și vandalizare, asigurând durabilitatea și fiabilitatea pe termen lung. Indiferent de condițiile meteo sau mediul în care este instalată, stația de încărcare va funcționa în mod optim și vă va oferi încărcarea dorită fără întârzieri sau probleme.

  În concluzie, stația de încărcare auto electrică Gewiss EV WB I-CON RFID-LAN 22KW Type 2 T2S este alegerea ideală pentru toți cei interesați de o încărcare rapidă, convenabilă și sigură a vehiculelor electrice. Cu funcționalitatea sa extinsă, designul ergonomic și securitatea avansată, această stație de încărcare oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă bucura de experiența unei mobilități electrice de încredere. Investiția într-o stație de încărcare Gewiss este o investiție în viitorul mobilității sustenabile. Alegeți calitatea, alegeți performanța, alegeți Gewiss!

  Vezi si:

  Despre Gewiss, Statii Incarcare Auto Electrice 4kW, Statii Incarcare Auto Electrice 7kW, Statii Incarcare Auto Electrice 11kW, Statii Incarcare Auto Electrice 22kW, Aparataj modular Gewiss Chorus, Chorus One, Chorus Geo, Chorus Ego, Chorus Lux, Chorus Ice, Chorus Ice Touch, Chorus Monochrome, Chorus Antibacterian, Aparataj modular Gewiss System, Aparataj aparent Gewiss 27 Combi, Aparataj clasic Gewiss Dahlia, Tablouri plastic, Tablouri metalice, Tablouri organizare santier, Sigurante Automate, Sigurante Diferentiale

  Specificații Tehnice
  ACTIVARE INCARCARERFID-APP
  CONECTOR ALIMENTARE1XTYPE 2 FIX
  CONSUM22KW
  CULOAREGRI
  GAMAJOINON
  GRAD PROTECTIEIP55
  INTERFATALED
  MATERIALTERMOPLASTIC
  MOD INCARCAREMOD 3
  PRODUCATORGEWISS
  REZISTENTA MECANICAGRAD IK10
  TEMPERATURA OPERARE-25/+50 C
  TENSIUNE ALIMENTARE (V)400V
  TIP PRODUSSTATIE INCARCARE
  Note 1
  99% din clienți îl recomandă
  4,95/5
  1 note
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review