Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Statie incarcare auto electrice Nita 2x22KW OCPP RFID Display Ethernet 4G Type2 IP54

  Statie incarcare Nita pentru auto electrice. Putere 2x22KW, control acces prin OCPP (aplicatie) si RFID. Alimentare Type2, conectare 4G, configurare pe display.
  Informații
  Economie de energie si protectie garantate
  Durabilitate pe termen lung
  Control prin OCPP+RFID
  Eficienta si siguranta
  Coduri produs SKU: NT00100 MPN: HT044OLJLZTW12-3 EAN: 5944035108193
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Economie de energie si protectie garantate
  Durabilitate pe termen lung
  Control prin OCPP+RFID
  Eficienta si siguranta
  Coduri produs SKU: NT00100 MPN: HT044OLJLZTW12-3 EAN: 5944035108193
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  20.141,80 lei
  i h

  Au mai ramas doar 5 in stoc
  Transport gratuit
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 1-2 zile lucrătoare
  Unitate de masura: bucata
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.
  Descriere

  Statie incarcare auto electrice Nita 2x22KW OCPP RFID Display Ethernet 4G Type2 IP54

  Cu siguranță, stațiile de încărcare auto electrice reprezintă viitorul transportului ecologic și sustenabil. Odată cu creșterea popularității automobilelor electrice, dezvoltarea unei infrastructuri adecvate pentru încărcarea acestora devine o prioritate. În acest sens, stația de încărcare auto electrică Nita 2x22KW OCPP RFID Display Ethernet 4G Type2 IP54 este un produs de excepție, care îndeplinește cerințele și standardele cele mai înalte.

  Dincolo de beneficiile evidente ale stațiilor de încărcare auto electrice, cum ar fi reducerea emisiilor de carbon și reducerea poluării, Stația de încărcare auto electrică Nita 2x22KW OCPP RFID Display Ethernet 4G Type2 IP54 vine cu o serie de caracteristici care o plasează într-o poziție de top pe piața soluțiilor de încărcare.

  Unul dintre aspectele remarcabile ale acestei stații de încărcare este puterea sa impresionantă de 2x22KW, ceea ce înseamnă că încărcarea vehiculelor electrice se va face rapid și eficient. Datorită tehnologiei avansate, stația de încărcare auto electrică Nita poate alimenta două vehicule simultan, fără a sacrifica viteza de încărcare. Astfel, timpul petrecut în stație va fi redus semnificativ, permițând conducătorilor auto să-și continue călătoria fără întreruperi prelungite.

  Un alt aspect important al acestei stații de încărcare este compatibilitatea cu standardele OCPP (Open Charge Point Protocol), ceea ce înseamnă că este perfect integrată în rețelele de încărcare existente. Acest lucru facilitează interoperabilitatea între diferitele stații de încărcare și platformele de administrare, asigurând o experiență fără probleme pentru utilizatori.

  De asemenea, cu ajutorul tehnologiei RFID (Radio-Frequency Identification), procesul de autentificare devine rapid și sigur, oferind o protecție sporită împotriva utilizării neautorizate. Un alt avantaj notabil al Stației de încărcare auto electrică Nita este conectivitatea sa la rețelele Ethernet și 4G. Aceasta permite o monitorizare și control eficiente a stației de încărcare, iar informațiile în timp real sunt accesibile utilizatorilor și administratorilor. Astfel, se poate realiza o gestionare inteligentă a rețelei de încărcare, optimizând eficiența și disponibilitatea stației.

  Nu în ultimul rând, trebuie menționat și designul rezistent și sigur al stației de încărcare. Clasificarea IP54 garantează protecție împotriva prafului și a stropilor de apă, ceea ce înseamnă că stația poate funcționa în siguranță în diverse condiții meteorologice. Stația de încărcare auto electrică Nita 2x22KW OCPP RFID Display Ethernet 4G Type2 IP54 este o soluție completă și fiabilă pentru infrastructura de încărcare a vehiculelor electrice.

  Cu puterea sa impresionantă, tehnologia avansată și caracteristicile de siguranță, această stație îndeplinește toate cerințele și necesitățile utilizatorilor. Investiția într-o astfel de stație de încărcare nu doar că sprijină dezvoltarea durabilă, ci și oferă o oportunitate excelentă de a profita de trendul creșterii vehiculelor electrice.

  Specificații Tehnice
  ACTIVARE INCARCAREOCPP-RFID
  CONECTOR ALIMENTAREBORNA-PORT CONEXIUNE
  CONSUM2X22KW
  CULOAREGRI
  CURENT NOMINAL2X32A
  GAMANITA
  GARANTIE2 ANI
  GRAD PROTECTIEIP54
  GREUTATE32KG
  INALTIME1550MM
  INTERFATADISPLAY TOUCHSCREEN
  LATIME250MM
  LUNGIME440MM
  MATERIALMETAL
  MOD INCARCAREMOD 3
  NUMAR POLI3P+N+E
  PRODUCATORNITA
  PROTECTIE SUPRATENSIUNEDA
  REZISTENTA MECANICAGRAD IK10
  TEMPERATURA OPERARE-25/+50 C
  TENSIUNE ALIMENTARE (V)400V
  TIP PRODUSSTATIE INCARCARE
  Note 1
  99% din clienți îl recomandă
  4,95/5
  1 note
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review