Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Tub LED Starke 23W T8 G13 2250lm 6400k ST00405

  Descopera tubul LED Starke 23W, T8, G13, 2250 LM, lumina rece 6400K. Eficienta si calitate in iluminat. Ideal pentru spatii moderne. Luminozitate de exceptie.
  Informații
  F
  Coduri produs SKU: ST00405 MPN: ST00405 EAN: 5944035103952
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  F
  Coduri produs SKU: ST00405 MPN: ST00405 EAN: 5944035103952
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  26,95 lei
  i h

  In stoc
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 1-2 zile lucrătoare
  Unitate de masura: bucata
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.
  Descriere

  În lumea modernă, iluminatul eficient și durabil nu este doar o preferință, ci o necesitate. Tuburile LED, cu performanțele lor remarcabile, sunt în fruntea opțiunilor de iluminat ecologic și economic. Tubul LED Starke, cu un consum de doar 23W, reprezintă o soluție avansată pentru nevoile de iluminat, combinând eficiența energetică cu o durată de viață extinsă. Acest tub LED T8, specificat pentru consumul redus și performanța înaltă, este ideal pentru a înlocui vechile tuburi fluorescente, oferind o lumină rece și puternică de 2250 LM.

  Tubul LED Starke se distinge prin capacitatea sa de a ilumina diverse spații, fie că este vorba de birouri, magazine sau locuințe, datorită formei sale T8 și duliei G13 care facilitează o instalare ușoară și rapidă. Această caracteristică îl face extrem de versatil și adaptabil la diferite medii, asigurând o distribuție uniformă a luminii fără a compromite intensitatea sau calitatea acesteia.

  Cu un flux luminos impresionant de 2250 de lumeni, tuburile LED Starke oferă o iluminare clară și vibrantă, creând o atmosferă energizantă ideală pentru spații de lucru sau studiu. Lumina rece produsă, cu o temperatură de culoare de 6400 de kelvini, contribuie la crearea unei ambianțe propice pentru concentrare și activități care necesită o atenție sporită.

  Pe lângă beneficiile evidente legate de economisirea energiei și durabilitate, tuburile LED Starke măsoară 150 de centimetri în lungime, oferind o soluție de iluminat extensivă și eficientă pentru o gamă largă de aplicații. Fie că intenționați să revitalizați iluminatul dintr-un spațiu comercial sau să aduceți o lumină mai bună în casa dumneavoastră, aceste tuburi LED sunt concepute pentru a satisface și depăși așteptările.

  Alegerea tuburilor LED Starke înseamnă a opta pentru o performanță superioară, economie de energie semnificativă și o investiție pe termen lung în calitatea iluminatului dumneavoastră. Transformați-vă spațiul într-un mediu mai luminos, mai prietenos și mai eficient din punct de vedere energetic cu tuburile LED Starke, soluția de iluminat de ultimă generație care îmbină tehnologia avansată cu sustenabilitatea.

  Specificații Tehnice
  APLICATIEGENERAL
  CONSUM23W
  CULOAREALB MAT
  DIAMETRU2.8CM
  DULIEG13
  DURATA DE VIATA (H)30000 ORE
  ETICHETA ENERGETICACLASA F
  FLUX LUMINOS2250LM
  FORMA BECTUBULAR
  LUNGIME150CM
  MATERIALSTICLA
  PRODUCATORSTARKE
  PUTERE ECHIVALENTA (W)58W
  TEHNOLOGIELED
  TEMPERATURA DE CULOARE6400K
  TENSIUNE ALIMENTARE (V)220-240V
  TIP BALONT8
  TIP LUMINAALB RECE
  Note 1
  98% din clienți îl recomandă
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review