Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Tub rigid PVC IPEY 16

  Alege tubul rigid PVC IPEY 16 de la Monirom pentru nevoile tale. Pretul este pe metru, iar produsul este vandut la lungime de 3 metri. Fiabil si potrivit pentru diverse aplicatii.
  Informații
  Coduri produs SKU: MM00035 MPN: 1930 EAN: 2059595002775
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Coduri produs SKU: MM00035 MPN: 1930 EAN: 2059595002775
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  0,61 lei
  i h

  In stoc
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 1-2 zile lucrătoare
  Unitate de masura: metru liniar
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.
  Descriere

  Folosește tubul rigid PVC IPEY 16 de la Monirom pentru soluțiile tale de construcții! Fabricat din PVC de calitate superioară, acest tub este esențial pentru diverse proiecte. Fiind comercializat la prețul pe metru și disponibil în lungimi de 3 metri, este flexibil și versatil, potrivindu-se unei game variate de aplicații.

  Tubul rigid PVC IPEY 16 este un element esențial în domeniul construcțiilor, fiind fabricat din PVC de înaltă calitate. Este rezistent la coroziune, abraziune și impact, oferind o soluție durabilă și fiabilă pentru sistemele de canalizare, instalațiile electrice și alte aplicații similare.

  Acest tub rigid PVC de la Monirom poate fi utilizat într-o varietate de aplicații, inclusiv în instalațiile sanitare, rețelele de canalizare, sistemele de drenaj, instalațiile electrice și multe altele. Este potrivit pentru utilizare atât în medii interioare, cât și exterioare, fiind adaptabil la diferite condiții de lucru.

  Tubul PVC IPEY 16 asigură o conductivitate fluidă eficientă și o durabilitate ridicată în sistemele de canalizare și în alte aplicații. Fiind rezistent la coroziune și abraziune, acesta oferă o durată lungă de viață și necesită un efort minim de întreținere. De asemenea, se instalează ușor și se integrează perfect în diferitele proiecte de construcție.

  Un aspect distinctiv al tubului rigid PVC IPEY 16 este calitatea sa superioară și rezistența la diverse condiții de mediu. Fabricat conform celor mai înalte standarde, acest tub oferă o soluție fiabilă și durabilă pentru orice proiect de construcție. De asemenea, disponibilitatea sa în lungimi de 3 metri oferă un avantaj suplimentar, permitând o instalare mai rapidă și mai eficientă.

  Tubul rigid PVC IPEY 16 de la Monirom este alegerea perfectă pentru cei care caută o soluție robustă și fiabilă pentru sistemele lor de canalizare și instalații electrice. Cu un preț pe metru și o lungime de 3 metri, acest tub este accesibil și convenabil pentru o gamă variată de aplicații. Optând pentru acest produs, te poți baza pe performanță și durabilitate în fiecare proiect de construcție.

  * Echipa ETBM depune toate eforturile pentru acuratețea informațiilor din descrierea produsului, imagini sau specificații tehnice. Vă rugăm să țineți cont că imaginile sunt cu titlu de prezentare iar descrierile produselor pot conține informații inexacte. În alegerea dvs țineți cont de specificațiile tehnice.

  Specificații Tehnice
  CULOAREALB
  DIMENSIUNI16MM
  MATERIALPVC
  PRODUCATORELCO
  TIP PRODUSTUB RIGID
  Note 1
  99% din clienți îl recomandă
  4,95/5
  1 note
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review