Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Tub rigid PVC IPEY 20

  Opteaza pentru tubul rigid PVC IPEY 20 de la Monirom pentru proiectele tale. Acest tub, disponibil la un pret pe metru, se comercializeaza in lungimi de 3 metri. Fabricat din PVC durabil, este perfect pentru aplicatii diverse, oferind rezistenta si fiabilitate.
  Informații
  Coduri produs SKU: MM00037 MPN: 1932 EAN: 2059595002799
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Coduri produs SKU: MM00037 MPN: 1932 EAN: 2059595002799
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  0,90 lei

  In stoc
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 1-2 zile lucrătoare
  Unitate de masura: metru liniar
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.
  Descriere

  Descoperă tubul rigid PVC IPEY 20 de la Monirom, ideal pentru diverse proiecte datorită rezistenței și fiabilității sale. Disponibil cu un preț pe metru, acest tub cu lungimea de 3m este soluția perfectă pentru necesitățile tale de construcție.

  Tubul rigid PVC IPEY 20 este un produs fabricat de Monirom, special conceput pentru a oferi o soluție durabilă și fiabilă pentru proiectele de construcție. Este un tub de dimensiuni standard, fabricat din PVC de înaltă calitate.

  Acest tub rigid este potrivit pentru o gamă largă de aplicații în construcții și instalații. Poate fi utilizat în sistemele de canalizare, în instalațiile electrice sau în alte proiecte care necesită un tub rigid PVC durabil și rezistent.

  Tubul rigid PVC IPEY 20 asigură o canalizare eficientă a fluidelor și o protecție solidă pentru cablurile electrice. Fiind fabricat din PVC durabil, rezistă la uzură, coroziune și alte condiții dificile de mediu, oferind în același timp o stabilitate dimensională excelentă.

  Una dintre principalele trăsături unice ale acestui tub Monirom este durabilitatea sa. Fabricat din PVC de înaltă calitate, acesta este proiectat să reziste la condiții extreme, fiind potrivit pentru utilizare în medii agresive. De asemenea, disponibilitatea sa la prețul pe metru și lungimile de 3 metri îl fac convenabil și accesibil pentru diferite proiecte de construcție.

  Optând pentru tubul rigid PVC IPEY 20 de la Monirom, alegi calitate și fiabilitate pentru proiectele tale de construcție. Fiind durabil, rezistent și convenabil, acest tub reprezintă alegerea perfectă pentru nevoile tale. Investește acum într-un produs de înaltă calitate și bucură-te de rezultatele excelente în proiectele tale de construcție.

  * Echipa ETBM depune toate eforturile pentru acuratețea informațiilor din descrierea produsului, imagini sau specificații tehnice. Vă rugăm să țineți cont că imaginile sunt cu titlu de prezentare iar descrierile produselor pot conține informații inexacte. În alegerea dvs țineți cont de specificațiile tehnice.

  Specificații Tehnice
  CULOAREALB
  DIMENSIUNI20MM
  MATERIALPVC
  PRODUCATORELCO
  TIP PRODUSTUB RIGID
  Note 2
  99% din clienți îl recomandă
  4,95/5
  2note
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review