Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Tub rigid PVC IPEY 25

  Foloseste tubul rigid PVC IPEY 25 de la Monirom pentru proiectele tale. Disponibil la un pret pe metru, acest tub de 3 metri ofera rezistenta si durabilitate pentru diverse aplicatii.
  Informații
  Coduri produs SKU: MM00038 MPN: 1933 EAN: 2059595002805
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Coduri produs SKU: MM00038 MPN: 1933 EAN: 2059595002805
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  1,24 lei

  In stoc
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 1-2 zile lucrătoare
  Unitate de masura: metru liniar
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.
  Descriere

  Asigură proiectele tale cu tubul rigid PVC IPEY 25 de la Monirom. Disponibil la un preț pe metru, acest tub de 3 metri oferă rezistență și durabilitate pentru diverse aplicații. Tubul rigid PVC IPEY 25 este o componentă esențială în domeniul instalațiilor și construcțiilor, fiind fabricat cu precizie și atenție la detalii de către Monirom.

  Tubul rigid PVC IPEY 25 este un element tubular din plastic rigid, fabricat din PVC de înaltă calitate. Este proiectat pentru a oferi o structură robustă și rezistentă în diferite aplicații industriale și comerciale.

  Acest tub rigid PVC este potrivit pentru o gamă variată de aplicații, inclusiv în instalații electrice, sisteme de canalizare, construcții și alte proiecte industriale. Este utilizat în mod obișnuit în construcții civile și comerciale, precum și în industria manufacturieră.

  Tubul rigid PVC de la Monirom IPEY 25 oferă o conductivitate excelentă, rezistență la coroziune, la impact și la substanțe chimice, ceea ce îl face ideal pentru utilizare în medii diverse. Este proiectat pentru a rezista condițiilor dificile și pentru a asigura o funcționare fiabilă în timp.

  Una dintre caracteristicile distincte ale tubului rigid PVC IPEY 25 este durabilitatea sa superioară și capacitatea de a rezista la condiții extreme de mediu. De asemenea, este ușor de instalat și de manipulat, ceea ce îl face potrivit pentru o varietate de aplicații.

  Tubul rigid PVC IPEY 25 de la Monirom este alegerea perfectă pentru proiectele tale de construcție și instalații. Cu rezistența sa remarcabilă și durabilitatea sa pe termen lung, acest tub va oferi suport și stabilitate în diverse aplicații. Optează pentru tubul rigid PVC IPEY 25 pentru performanță și fiabilitate garantate în proiectele tale.

  * Echipa ETBM depune toate eforturile pentru acuratețea informațiilor din descrierea produsului, imagini sau specificații tehnice. Vă rugăm să țineți cont că imaginile sunt cu titlu de prezentare iar descrierile produselor pot conține informații inexacte. În alegerea dvs țineți cont de specificațiile tehnice.

  Specificații Tehnice
  CULOAREALB
  DIMENSIUNI2MM
  MATERIALPVC
  PRODUCATORELCO
  TIP PRODUSTUB RIGID
  Note 2
  98% din clienți îl recomandă
  4,9/5
  2note
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review