Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Adaptor fixare Eaton M22-A 216374

  Adaptor fixare marca Eaton M22-A, folosit pentru tablouri electrice si de distributie. Alege inteligent, comanda adaptoare de pe etbm.ro.
  Informații
  Coduri produs SKU: MO00327 MPN: 216374 EAN: 4015082163747
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Coduri produs SKU: MO00327 MPN: 216374 EAN: 4015082163747
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  6,09 lei
  i h

  In stoc
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 1-2 zile lucrătoare
  Unitate de masura: bucata
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.
  Descriere

  Eficiența și siguranța sistemului dvs. electric vor fi îmbunătățite semnificativ cu adaptorul de fixare Eaton M22-A 216374! Acest dispozitiv inovator este soluția ideală pentru a asigura o montare solidă și stabilă a componentelor electrice, oferindu-vă un control sporit și o funcționare optimă. Indiferent dacă sunteți un electrician profesionist sau un pasionat care dorește să își modernizeze instalația electrică, acest adaptor de fixare este opțiunea perfectă pentru dvs.

  Una dintre caracteristicile unice ale adaptorului de fixare Eaton M22-A 216374 este designul său versatil și compatibilitatea cu o gamă largă de componente. Indiferent dacă doriți să montați butoane, indicatori sau alte elemente în tabloul dvs. electric, acest adaptor vă oferă flexibilitatea necesară pentru a obține rezultatele dorite. Cu ajutorul său, veți putea organiza și aranja componentele într-un mod eficient și ergonomic.

  Durabilitatea și rezistența sunt alte aspecte esențiale ale acestui adaptor de fixare Eaton. Construit din materiale de înaltă calitate, acesta este proiectat să reziste în condiții extreme și să suporte uzura în timp. Astfel, veți avea încrederea că montajul dvs. va rămâne stabil și sigur, indiferent de factorii de mediu sau de utilizare intensă.

  Montarea și instalarea acestui adaptor de fixare Eaton sunt ușoare și rapide. Designul ergonomic și sistemul de fixare intuitiv permit o integrare rapidă și eficientă în sistemul dvs. electric. Veți economisi timp și efort, având totodată certitudinea că componentele dvs. sunt montate în mod corect și sigur.

  Compatibilitatea cu produsele Eaton este un alt avantaj important al adaptorului de fixare Eaton M22-A 216374. Indiferent dacă aveți deja echipamente Eaton în sistemul dvs. electric sau intenționați să le utilizați în viitor, acest adaptor este perfect compatibil, asigurându-vă o integrare perfectă și funcționare impecabilă.

  Alegeți performanța și calitatea cu adaptorul de fixare Eaton M22-A 216374! Cu acest dispozitiv inovator, veți putea realiza montaje sigure și profesionale în sistemul dvs. electric. Nu faceți compromisuri când vine vorba de siguranță și funcționalitate - alegeți Eaton și beneficiați de avantajele pe care le oferă acest adaptor de fixare inovator.

  Vezi si:

  Automatizari Tablouri Electrice, Protectie si comanda echipamente si motoare, Comanda si semnalizare, Eaton

  Specificații Tehnice
  CULOARENEGRU
  MATERIALTEHNOPOLIMER
  PRODUCATOREATON
  TIP PRODUSADAPTOR FIXARE
  Note 2
  99% din clienți îl recomandă
  4,95/5
  2note
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review
  Link-uri rapide