Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Buton LED revenire Gewiss Chorus Monochrome 1/2 modul Alb 1P NO-10A GW10162

  Butonul Gewiss Chorus Monochrome este un buton LED cu revenire, 1/2 modul si culoare alba. LED-ul nu este inclus. Alege Monochrome, unde toate dispozitivele au intregul sistem de fixare rapid si simplu, fara a mai indeparta rama suport, iar cablarea este, de asemenea, simplificata, avand chiar variante de borne de conectare cu arc, cleme rapide.
  Informații
  Spatiu mai mare pentru cabluri
  Cablaj simplificat
  Timp minim de instalare
  Finisaj atemporal si confortabil
  Coduri produs SKU: GS03732 MPN: GW10162 EAN: 8011564261037
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Spatiu mai mare pentru cabluri
  Cablaj simplificat
  Timp minim de instalare
  Finisaj atemporal si confortabil
  Coduri produs SKU: GS03732 MPN: GW10162 EAN: 8011564261037
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  21,32 lei
  i h

  La comandă - Stoc Furnizor
  Valabil doar pentru produsele care nu sunt in stoc. Multiplu comanda 1
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 7-10 zile lucrătoare
  Unitate de masura: bucata
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.
  Descriere

  Descoperă butonul LED de revenire Gewiss Chorus Monochrome 1/2 modul Alb 1P NO-10A GW10162, o alegere excelentă pentru proiectele tale electrice. Cu o tehnologie de ultimă generație și un design elegant, acest buton îmbină perfect funcționalitatea și estetica pentru a-ți oferi o experiență superioară.

  Unul dintre punctele forte ale acestui buton LED de revenire este caracteristica sa de a reveni automat în poziția inițială. Aceasta înseamnă că atunci când apeși butonul, el se va întoarce în poziția de repaus fără să fie nevoie să îl ajustezi manual. Acest aspect te ajută să economisești timp și energie și îți oferă o siguranță sporită, deoarece butonul va fi mereu pregătit pentru următoarea acțiune.

  Cu un design compact și modern, butonul LED Gewiss Chorus Monochrome 1/2 modul Alb se integrează armonios în orice tip de instalație electrică. Carcasa sa durabilă și rezistentă asigură o protecție excelentă împotriva factorilor externi și garantează o funcționare fiabilă pe termen lung.

  Butonul LED este echipat cu o lumină LED albă, care oferă o vizibilitate excelentă și un aspect estetic plăcut. Lumina LED are o intensitate optimă, ceea ce îl face ușor de observat chiar și în condiții de iluminare scăzută sau întuneric. Astfel, ai certitudinea că vei putea acționa butonul fără efort, indiferent de mediul în care te afli.

  Un alt aspect important al acestui buton LED este că dispune de o funcție de oprire temporizată. Aceasta înseamnă că poți seta un timp de oprire automată, astfel încât butonul să revină automat în poziția sa de repaus după o anumită perioadă de timp. Această funcție este utilă în diverse aplicații, cum ar fi sistemele de iluminat sau controlul accesului.

  În concluzie, butonul LED de revenire Gewiss Chorus Monochrome 1/2 modul Alb 1P NO-10A GW10162 este alegerea ideală pentru proiectele tale electrice. Cu caracteristici precum revenirea automată, designul compact și modern, lumina LED albă vizibilă și funcția de oprire temporizată, acest buton îți oferă performanță și fiabilitate de neegalat. Investește în calitate și adaugă valoare proiectelor tale cu acest buton LED inovator!

  Vezi si:

  Despre Gewiss, Statii Incarcare Auto Electrice 4kW, Statii Incarcare Auto Electrice 7kW, Statii Incarcare Auto Electrice 11kW, Statii Incarcare Auto Electrice 22kW, Aparataj modular Gewiss Chorus, Chorus One, Chorus Geo, Chorus Ego, ChoruSmart, Chorus Lux, Chorus Ice, Chorus Ice Touch, Chorus Monochrome, Chorus Antibacterian, Aparataj modular Gewiss System, Aparataj aparent Gewiss 27 Combi, Aparataj clasic Gewiss Dahlia, Tablouri plastic, Tablouri metalice, Tablouri organizare santier, Sigurante Automate, Sigurante Diferentiale

  Specificații Tehnice
  CULOAREALB
  CURENT NOMINAL10A
  GAMACHORUS
  INALTIME4.5CM
  LATIME4.1CM
  LED INCLUSNU
  LUNGIME1.1CM
  MATERIALTEHNOPOLIMER
  NUMAR MODULE1/2 MODULE
  PRODUCATORGEWISS
  TIP PRODUSBUTON REVENIRE
  Note 2
  98% din clienți îl recomandă
  4,9/5
  2note
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review