Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Clema pe sina IMP.AVK 2.5/4T 2.5-4mmp Klemsan, IK622002

  Alege cea mai buna varianta pentru fixarea cablurilor tale cu clema pe sina Klemsan IMP.AVK 2.5, 4T. Ideala pentru cabluri de 2.5-4mmp, culoare galben-verde. Fiabila si eficienta.
  Informații
  Coduri produs SKU: KL00078 MPN: AVK 2,5/4T EAN: 8696066023088
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Coduri produs SKU: KL00078 MPN: AVK 2,5/4T EAN: 8696066023088
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  6,32 lei
  i h

  In stoc
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 1-2 zile lucrătoare
  Unitate de masura: bucata
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.
  Descriere

  Descoperiți cea mai bună variantă pentru fixarea cablurilor tale cu clema pe șină Klemsan IMP.AVK 2.5, 4T. Perfectă pentru cabluri de 2.5-4mmp, culoare galben-verde. Fiabilă și eficientă!

  Clema pe șină Klemsan IMP.AVK 2.5, 4T reprezintă o componentă esențială în sistemele electrice, fiind proiectată special pentru a oferi o fixare sigură și stabilă a cablurilor. Construită din materiale de înaltă calitate și cu un design ergonomic, această clema este concepută pentru a asigura conexiuni electrice fiabile și durabile.

  Această clema pe șină Klemsan este utilizată într-o varietate de aplicații din domeniul electric. Poate fi integrată în panouri de control, tablouri electrice, sisteme de distribuție și alte instalații industriale și comerciale. Indiferent de mediu sau de necesități specifice, această clema oferă soluția perfectă pentru fixarea cablurilor de 2.5-4mmp.

  Principala funcție a clemei pe șină Klemsan IMP.AVK 2.5, 4T este să asigure o conexiune sigură și stabilă a cablurilor în sistemele electrice. Cu ajutorul său, cablurile pot fi fixate ferm și pot fi conectate în mod eficient, fără riscul de slăbire sau degradare în timp. Acest lucru contribuie la menținerea integrității și a performanței sistemului electric pe termen lung.

  Trăsături unice prin care produsul este diferit:

  • Versatilitate: Datorită designului său flexibil și funcționalității sale variate, această clemă poate fi utilizată într-o gamă largă de aplicații din domeniul electric.
  • Fiabilitate: Construcția sa solidă și materialele de înaltă calitate asigură o fixare sigură și durabilă a cablurilor, reducând astfel riscul de defectare sau degradare prematură a sistemului.
  • Eficiență: Instalarea și utilizarea acestei cleme sunt extrem de simple și eficiente, permițând profesioniștilor să lucreze rapid și eficient fără a compromite calitatea sau performanța.
  • Culoare distinctivă: Culoarea galben-verde a clemei permite o identificare ușoară și rapidă în cadrul instalațiilor electrice, facilitând întreținerea și gestionarea acestora.

  Alegerea clemei pe șină Klemsan IMP.AVK 2.5, 4T înseamnă a opta pentru calitate, fiabilitate și performanță în fixarea cablurilor. Indiferent de aplicația sau de cerințele specifice, această clemă de la Klemsan este o alegere excelentă pentru profesioniștii din domeniul electric, oferind o soluție completă și eficientă pentru orice instalație electrică.

  * Echipa ETBM depune toate eforturile pentru acuratețea informațiilor din descrierea produsului, imagini sau specificații tehnice. Vă rugăm să țineți cont că imaginile sunt cu titlu de prezentare iar descrierile produselor pot conține informații inexacte. În alegerea dvs țineți cont de specificațiile tehnice.

  Specificații Tehnice
  CULOAREVERDE-GALBEN
  MATERIALPOLIAMIDA
  PRODUCATORKLEMSAN
  SECTIUNE2.5
  TIP PRODUSCLEMA FAZA
  Note 2
  98% din clienți îl recomandă
  4,9/5
  2note
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review