Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Lampa LED indicare Gewiss Chorus Monochrome 1 modul Negru-Verde GW12622

  Lampa LED indicare Gewiss Chorus, gama Monochrome, 1 modul, culoare negru-verde. LED-ul nu este inclus. Alege inteligent, comanda lampi LED de pe etbm.ro.
  Informații
  Timp minim de instalare
  Cablaj simplificat
  Finsaj autentic si modern
  Spatiu mai mare pentru cabluri
  Coduri produs SKU: GS01022 MPN: GW12622 EAN: 8011564269248
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Timp minim de instalare
  Cablaj simplificat
  Finsaj autentic si modern
  Spatiu mai mare pentru cabluri
  Coduri produs SKU: GS01022 MPN: GW12622 EAN: 8011564269248
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  26,50 lei
  i h

  La comandă - Stoc Furnizor
  Valabil doar pentru produsele care nu sunt in stoc. Multiplu comanda 1
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 7-10 zile lucrătoare
  Unitate de masura: bucata
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.
  Descriere

  Bine ai venit în lumea iluminatului inteligent cu Lampa LED indicare Gewiss Chorus Monochrome 1 modul Negru-Verde GW12622! Această lampă inovatoare aduce o soluție modernă și eficientă pentru a indica și a semnaliza diverse informații importante în spațiul tău. Indiferent că este vorba de siguranță, orientare sau avertizare, lampa LED Gewiss Chorus Monochrome GW12622 îți va oferi o soluție versatilă și captivantă pentru iluminarea spațiilor tale.

  Cu un design elegant și funcțional, Lampa LED indicare Gewiss Chorus GW12622 integrează cu ușurință în orice decor interior. Culorile Negru-Verde se combină armonios pentru a atrage privirile și a semnaliza informații importante. Uită de lampile obișnuite și explorează avantajele tehnologiei LED - economie de energie și o durată de viață lungă.

  Unul dintre cele mai impresionante aspecte ale Lămpii LED indicare GW12622 este posibilitatea sa de a fi utilizată pentru o gamă variată de scopuri. Fie că dorești să semnalizezi căi de evacuare într-o clădire, să identifici butoane sau comutatoare importante, sau să oferi indicii vizuale pentru siguranța în locuri publice, această lampă LED este alegerea ideală pentru nevoile tale.

  Montajul și configurarea Lămpii LED indicare Gewiss Chorus Monochrome sunt extrem de simple, asigurându-ți o experiență facilă. Cu designul compact de un modul, lampa se poate integra cu ușurință în panourile de distribuție sau panourile de control existente. Indiferent că este utilizată în mediul industrial sau în cel rezidențial, această lampă LED indicare se va dovedi a fi un instrument util și eficient.

  Calitatea superioară și fiabilitatea definesc Lampa LED indicare Gewiss Chorus Monochrome GW12622. Construită din materiale durabile, această lampă asigură o performanță de încredere pe termen lung. Cu protecție împotriva șocurilor mecanice și avarii, vei beneficia de o lampă care rezistă în timp și oferă un iluminat constant și sigur.

  În concluzie, Lampa LED indicare Gewiss Chorus Monochrome 1 modul Negru-Verde GW12622 aduce o soluție inteligentă și captivantă pentru a semnaliza informații importante în spațiul tău. Cu design funcțional, versatilitate, instalare facilă, calitate superioară și eficiență energetică, această lampă LED indicare va transforma modul în care comunici și semnalizezi în mediul tău. Alege inovația și fiabilitatea cu Lampa LED indicare Gewiss Chorus Monochrome și asigură-ți un iluminat inteligent și eficient, adaptat nevoilor tale.

  Vezi si:

  Despre Gewiss, Statii Incarcare Auto Electrice 4kW, Statii Incarcare Auto Electrice 7kW, Statii Incarcare Auto Electrice 11kW, Statii Incarcare Auto Electrice 22kW, Aparataj modular Gewiss Chorus, Chorus One, Chorus Geo, Chorus Ego, ChoruSmart, Chorus Lux, Chorus Ice, Chorus Ice Touch, Chorus Monochrome, Chorus Antibacterian, Aparataj modular Gewiss System, Aparataj aparent Gewiss 27 Combi, Aparataj clasic Gewiss Dahlia, Tablouri plastic, Tablouri metalice, Tablouri organizare santier, Sigurante Automate, Sigurante Diferentiale

  Specificații Tehnice
  CULOARENEGRU-VERDE
  GAMACHORUS
  LED INCLUSNU
  MATERIALTEHNOPOLIMER
  NUMAR MODULE1 MODUL
  PRODUCATORGEWISS
  TIP PRODUSLAMPA
  Note 2
  98% din clienți îl recomandă
  4,9/5
  2note
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review