Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Lampa LED Siguranta Gewiss Chorus Monochrome 1 modul 1h Negru GW12662

  Lampa LED siguranta marca Gewiss Chorus, gama Monochrome, cu 1 modul, autonomie 1h si culoare neagra. LED-ul nu este inclus. Alege inteligent, comanda lampi LED de pe etbm.ro.
  Informații
  Durabilitate pe termen lung
  Cablaj simplificat
  Prevazut cu unitate de semnalizare LED
  Design minimalist si delicat
  Coduri produs SKU: GS04182 MPN: GW12662 EAN: 8011564294998
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Durabilitate pe termen lung
  Cablaj simplificat
  Prevazut cu unitate de semnalizare LED
  Design minimalist si delicat
  Coduri produs SKU: GS04182 MPN: GW12662 EAN: 8011564294998
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  138,62 lei
  i h

  La comandă - Stoc Furnizor
  Valabil doar pentru produsele care nu sunt in stoc. Multiplu comanda 1
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 7-10 zile lucrătoare
  Unitate de masura: bucata
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.
  Descriere

  Bine ați venit în lumea iluminatului modern și sigur! Astăzi vă prezentăm cu entuziasm Lampa LED Siguranță Gewiss Chorus Monochrome 1 modul 1h Negru GW12662 - o soluție inovatoare pentru a vă asigura o iluminare eficientă și sigură în orice spațiu. Indiferent că este vorba despre locuința dumneavoastră sau un spațiu comercial, această lampă LED aduce un echilibru perfect între performanța tehnică și un design atrăgător. Descoperiți acum cele 5 caracteristici unice care fac din această lampă LED un produs indispensabil în domeniul iluminatului.

  Designul său modern și finisajul Negru aduc un aspect elegant și rafinat în orice încăpere. Cu o lățime de doar 1 modul, această lampă LED se integrează armonios în tabloul electric, oferind o imagine estetică plăcută și contemporană.

  Performanța tehnică de înaltă calitate a Lămpii LED Siguranță Gewiss Chorus Monochrome garantează o iluminare eficientă și de durată. Cu o durată de viață de până la 30.000 de ore, veți beneficia de o lumină strălucitoare timp îndelungat, economisind în același timp și bani.

  Funcția de siguranță de 1 oră reprezintă o caracteristică esențială și utilă a acestei lămpi LED. În caz de întrerupere a alimentării cu curent electric, lampa va continua să emită lumină timp de 1 oră, asigurând vizibilitatea și siguranța dumneavoastră și a celor dragi în cazul unei situații de urgență.

  Eficiența energetică reprezintă un avantaj semnificativ al acestei lămpi LED. Cu o putere de 1 modul, ea oferă o lumină strălucitoare și uniformă, asigurându-vă economii notabile la factura de electricitate.

  Montajul și utilizarea acestei lămpi LED sunt extrem de simple și rapide. Fiind compatibilă cu sistemul Gewiss Chorus Monochrome, montajul în tabloul electric se face fără efort, iar avantajele iluminării eficiente devin imediat vizibile.

  În concluzie, Lampa LED Siguranță Gewiss Chorus Monochrome 1 modul 1h Negru GW12662 este alegerea ideală pentru a vă oferi iluminarea perfectă în orice spațiu. Cu un design modern Negru și caracteristici unice precum funcția de siguranță de 1 oră și eficiența energetică, această lampă LED este esențială pentru o iluminare performantă și sigură. Investiți într-un produs de calitate superioară și asigurați-vă că fiecare colț al locuinței sau spațiului dumneavoastră comercial este bine luminat și protejat. Alegeți Lampa LED Siguranță Gewiss Chorus Monochrome și bucurați-vă de o experiență de iluminare excepțională, care să satisfacă pe deplin toate nevoile dumneavoastră!

  Vezi si:

  Despre Gewiss, Statii Incarcare Auto Electrice 4kW, Statii Incarcare Auto Electrice 7kW, Statii Incarcare Auto Electrice 11kW, Statii Incarcare Auto Electrice 22kW, Aparataj modular Gewiss Chorus, Chorus One, Chorus Geo, Chorus Ego, ChoruSmart, Chorus Lux, Chorus Ice, Chorus Ice Touch, Chorus Monochrome, Chorus Antibacterian, Aparataj modular Gewiss System, Aparataj aparent Gewiss 27 Combi, Aparataj clasic Gewiss Dahlia, Tablouri plastic, Tablouri metalice, Tablouri organizare santier, Sigurante Automate, Sigurante Diferentiale

  Specificații Tehnice
  AUTONOMIE1 ORA
  CULOARENEGRU
  GAMACHORUS
  LED INCLUSNU
  MATERIALTEHNOPOLIMER
  NUMAR MODULE1 MODUL
  PRODUCATORGEWISS
  TIP PRODUSLAMPA
  Note 2
  98% din clienți îl recomandă
  4,9/5
  2note
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review