Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Lampa LED siguranta Gewiss Chorus Monochrome 2 module 1h Alb GW10663

  Lampa LED siguranta marca Gewiss Chorus, din gama Monochrome, cu 2 module, autonomie 1h si culoare alba. LED-ul nu este inclus. Alege inteligent, comanda lampi LED de pe etbm.ro.
  Informații
  Montare rapida si usoara
  Inlocuire rapida fara praf si deranj
  Aspect modern si rafinat
  Spatiu mai mare pentru cabluri
  Coduri produs SKU: GS03479 MPN: GW10663 EAN: 8011564840225
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Montare rapida si usoara
  Inlocuire rapida fara praf si deranj
  Aspect modern si rafinat
  Spatiu mai mare pentru cabluri
  Coduri produs SKU: GS03479 MPN: GW10663 EAN: 8011564840225
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  226,77 lei
  i h

  La comandă - Stoc Furnizor
  Valabil doar pentru produsele care nu sunt in stoc. Multiplu comanda 1
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 7-10 zile lucrătoare
  Unitate de masura: bucata
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.
  Descriere

  Bine ați venit în lumea iluminatului sigur și eficient! Avem plăcerea să vă prezentăm lampa LED de siguranță Gewiss Chorus Monochrome, o soluție inovatoare și indispensabilă pentru a vă asigura că spațiile dvs. beneficiază de iluminat optim și securitate maximă. Această lampă LED de la Gewiss combină performanța superioară cu un design modern și se integrează perfect în sistemul Chorus Monochrome.

  Cu lampa LED de siguranță Gewiss Chorus Monochrome, puteți conta pe o sursă de lumină puternică și durabilă. Designul său compact și modular permite instalarea ușoară în cutii de distribuție standard și adaptoare Chorus Monochrome, oferindu-vă flexibilitate în utilizare. Indiferent dacă este vorba despre spații rezidențiale, comerciale sau industriale, această lampă LED de siguranță vă oferă iluminat de calitate și o durată de viață îndelungată.

  Una dintre caracteristicile remarcabile ale acestei lămpi LED este durata sa de funcționare de până la 1 oră în cazul unei întreruperi a alimentării cu curent electric. Acest aspect este esențial în situațiile de urgență, oferindu-vă lumina necesară pentru a vă orienta și a lua măsuri adecvate. Indiferent de circumstanțe, puteți avea încredere că lampa de siguranță Gewiss Chorus Monochrome vă va oferi iluminat de încredere în momentele critice.

  Eficiența energetică este o caracteristică cheie a acestei lămpi LED. Datorită tehnologiei LED avansate, această lampă consumă mai puțină energie electrică, contribuind la reducerea costurilor de întreținere și la protejarea mediului înconjurător. Alegând lampa de siguranță Gewiss Chorus Monochrome, veți beneficia nu doar de performanță superioară, ci și de economii semnificative pe termen lung.

  Siguranța personală este o prioritate și lampa LED de siguranță Gewiss Chorus Monochrome vine în întâmpinarea acestui aspect. Fabricată conform standardelor de calitate ridicate, această lampă oferă protecție împotriva șocurilor electrice și a scurtcircuitelor. Cu Gewiss, nu doar că beneficiați de iluminat eficient, ci și de siguranță maximă.

  În concluzie, lampa LED de siguranță Gewiss Chorus Monochrome este alegerea perfectă pentru a vă asigura iluminatul și siguranța în spațiile dvs. Cu durata sa de funcționare de 1 oră, eficiența energetică, performanța superioară și siguranța garantată, această lampă LED se dovedește indispensabilă în situațiile de urgență și în spațiile care necesită iluminat sigur și de încredere. Alegeți Gewiss Chorus Monochrome și bucurați-vă de iluminatul optim în orice circumstanțe.

  Vezi si:

  Despre Gewiss, Statii Incarcare Auto Electrice 4kW, Statii Incarcare Auto Electrice 7kW, Statii Incarcare Auto Electrice 11kW, Statii Incarcare Auto Electrice 22kW, Aparataj modular Gewiss Chorus, Chorus One, Chorus Geo, Chorus Ego, ChoruSmart, Chorus Lux, Chorus Ice, Chorus Ice Touch, Chorus Monochrome, Chorus Antibacterian, Aparataj modular Gewiss System, Aparataj aparent Gewiss 27 Combi, Aparataj clasic Gewiss Dahlia, Tablouri plastic, Tablouri metalice, Tablouri organizare santier, Sigurante Automate, Sigurante Diferentiale

  Specificații Tehnice
  AUTONOMIE1 ORA
  CULOAREALB
  GAMACHORUS
  LED INCLUSNU
  NUMAR MODULE2 MODULE
  PRODUCATORGEWISS
  TIP PRODUSLAMPA
  Note 2
  99% din clienți îl recomandă
  4,95/5
  2note
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review