Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Lustra Philips Hue Flourish White 39.5W 2750lm White and Color Ambiance

  Lustra Philips Hue Flourish, sticla alba, 39.5W, 2750lm si ambianta multicolora White and Color Ambiance, 2000-6500k + 16 milioane de culori. 40x30-180cm. Functioneaza fara Bridge, in lumita a 10 dispozitive, altfel este necesar Bridge-ul.
  Informații
  Integrare perfecta a culorilor
  Ambianta de lumina multicolora
  O lampa inteligenta cu un efect de lumina unic
  Sincronizare cu filme si muzica
  G
  Coduri produs SKU: PC02461 MPN: 929003053601 EAN: 8719514343528
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Integrare perfecta a culorilor
  Ambianta de lumina multicolora
  O lampa inteligenta cu un efect de lumina unic
  Sincronizare cu filme si muzica
  G
  Coduri produs SKU: PC02461 MPN: 929003053601 EAN: 8719514343528
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  1.739,90 lei
  i h

  Au mai ramas doar 2 in stoc
  Transport gratuit
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 1-2 zile lucrătoare
  Unitate de masura: bucata
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.
  Descriere

  Descoperă o lumină intensă și vibrantă, lustra albă Philips Hue Flourish White and Color Ambiance

  Lustra Philips Hue Flourish transformă iluminatul într-o experiență total nouă, oferind un spectru de lumini care îmbunătățesc ambianța și odată cu ea, starea noastră de bine. Cu o formă circulară elegantă, un diametru de 40 cm și o înălțime reglabilă între 30 și 180 cm, această lustră inteligentă creează un punct focal seducător în orice încăpere.

  Lustra Philips Hue Flourish, realizată din sticlă albă de calitate superioară, exudează o eleganță clasică, dar conține tehnologia inteligentă modernă. Cu un consum de energie de 39.5W și o intensitate luminoasă de 2750lm, lustra îmbină eficiența energetică cu performanța excepțională. 

  Dar unde străluceşte cu adevărat Philips Hue Flourish este în modul în care vă permite să manipulați lumina. Nu este vorba doar despre a aprinde sau a stinge lumina, ci despre a controla în detaliu nuanța și intensitatea luminii. Cu o temperatură de culoare reglabilă între 2000 și 6500k, puteți opta pentru o lumină caldă și relaxantă sau una rece și energizantă. Mai mult, cu o gamă de peste 16 milioane de culori din care să alegeți, posibilitățile sunt practic nelimitate.

  Imaginați-vă cât de minunat ar fi să vă puteți adapta iluminatul pentru fiecare moment al zilei. Cu lustra Philips Hue Flourish, puteți crea o ambianță multicoloră care se schimbă cu anotimpurile, cu starea de spirit sau cu evenimentul pe care îl găzduiți. De la un albastru calm pentru meditație, la un roșu pasional pentru o cină romantică sau un verde vibrant pentru o petrecere, această lustră inteligentă face totul posibil.

  Philips Hue Flourish funcționează fără Hue Bridge, permițând conectarea directă a 10 dispozitive per aplicație. Cu toate acestea, dacă doriți să vă extindeți sistemul de iluminat inteligent, un Hue Bridge este necesar. Această opțiune vă oferă flexibilitatea de a construi un ecosistem de iluminat care se potrivește perfect nevoilor dvs.

  Această lustră inteligentă nu este doar o simplă sursă de lumină, ci un instrument de design interior care îmbogățește atmosfera casei tale. Corpurile de iluminat inteligente precum Philips Hue Flourish aduc un nou nivel de control și de personalizare a iluminatului. Ele nu doar iluminează încăperea, dar transformă în mod activ ambianța și răspund la nevoile și preferințele dvs. personale.

  Cu Philips Hue Flourish, puteți trece de la a folosi lumina pentru a vedea, la a o folosi pentru a simți, a experimenta și a crea. Vă puteți adapta iluminatul la ritmul vieții dvs., la modul în care vă simțiți și la cum doriți să vă simțiți. Este o revoluție în modul în care înțelegem și folosim lumina.

  Cumpără lustre Philips Hue  (vezi produse)

  Dacă am fi să începem cu un exemplu simplu, să presupunem că este o după-amiază relaxantă de sâmbătă. Cu un simplu click pe aplicație, lustra Philips Hue Flourish creează o atmosferă caldă și invitantă, cu o lumină albă delicată. Apoi, poate că decideți să invitați prietenii la un film. O modificare rapidă în aplicație și lumina se transformă într-o ambianță albastră blândă, perfectă pentru a crea un cinema acasă. Așa, cu Philips Hue Flourish, orice moment poate fi personalizat pentru a se potrivi perfect cu ceea ce simțiți.

  Pentru a folosi această lustră inteligentă la potențialul său maxim, este recomandabil să utilizați un Hue Bridge. Acest dispozitiv vă permite să controlați corpuri de iluminat inteligente din întreaga casă, să creați rutine personalizate și să vă sincronizați lumina cu muzica sau filmele. De asemenea, cu Hue Bridge, puteți folosi comenzi vocale prin intermediul dispozitivelor de asistență inteligentă, cum ar fi Amazon Alexa, Google Assistant sau Apple HomeKit.

  Mai mult, lustra Philips Hue Flourish este dotată cu tehnologie de iluminat LED, ceea ce înseamnă că are o durată de viață semnificativ mai lungă și un consum de energie mult mai mic decât becurile tradiționale. Aceasta este o caracteristică care vă ajută să economisiți energie și bani în timp, în timp ce protejați și mediul înconjurător.

  Prin combinația sa de design elegant, tehnologie avansată și eficiență energetică, Philips Hue Flourish reușește să aducă lumina în secolul 21. Această lustră inteligentă nu este doar un produs, ci un partener care vă permite să explorați lumina într-un mod complet nou. De la reglarea culorii și a intensității, până la crearea de rutine personalizate și sincronizarea cu alte dispozitive, Hue Flourish face din iluminat o parte activă a vieții voastre de zi cu zi.

  Fără îndoială, aceasta este lustra ideală pentru cei care doresc să își personalizeze spațiul cu lumina și culoarea. Este un corp de iluminat inteligent care aduce lumina în prim plan, nu doar ca sursă de vizibilitate, ci și ca element de design și stare de bine. Philips Hue Flourish nu este doar despre lumina care vine din tavan, ci despre experiența de a trăi în lumina perfectă. 

  În concluzie, lustra Philips Hue Flourish este o invitație de a explora lumea luminii și a culorii, de a transforma casa într-un loc de joacă pentru simțuri și de a crea atmosfere unice care reflectă personalitatea și starea voastră de spirit. Lumina a evoluat, și cu Philips Hue Flourish, vă puteți alătura acestei evoluții. Descoperiți ce înseamnă cu adevărat o casă inteligentă, unde fiecare moment poate fi luminat perfect pentru a corespunde dorințelor și nevoilor dumneavoastră.

  Lustra Philips Hue Flourish nu este doar un corp de iluminat, ci un companion inteligent care vă înțelege, se adaptează nevoilor dvs. și transformă casa într-un spațiu mai plăcut, mai confortabil și mai personal. Este timpul să lăsăm în urmă epoca iluminatului static și să îmbrățișăm era corpurilor de iluminat inteligente, în care lumina nu este doar funcțională, ci și expresivă, adaptabilă și pur și simplu fascinantă. Descoperiți azi lumina de mâine cu Philips Hue Flourish!

  Instalarea lustrei Philips Hue Flourish White 39.5W 2750lm White and Color Ambiance vine insotita de manualul de instalare si montaj. Va rugam respectati manualul de utilizator si instructiunile mentionate in acesta. Asigurati-va ca nu lucrati pe sursa de electricitate activa. Lustra vine insotita de toate accesoriile necesare montajului. Desi nu reprezinta un nivel ridicat de dificultate la montaj, va rugam totusi sa apelati la un electrician autorizat. Inainte de instalare asigurati-va ca salvati codul unic de identificare al produsului (existent in apropierea driverului).

  Configurarea lustrei Philips Hue Flourish White 39.5W 2750lm White and Color Ambiance se face astfel: porniti aplicatia Philips Hue (Bluetooth sau Zigbee), asociati automat sau manual produsul cu sistemul dvs Philips Hue. Urmati pasii din aplicatie si in doar cateva minute corpul de iluminat este gata de utilizat. Daca asocierea automata nu lucreaza corect, ceea ce este foarte rar, puteti asocia manual folosind codul unic de identificare al produsului. 

  Alocati corpul de iluminat unei camere sau zone din sistemul dvs Philips Hue. Utilizati toate functionalitatile corpului de iluminat Philips Hue cu ajutorul aplicatiei Hue si optional cu un asistent virtual (Siri, Alexa, Google Assistant, Cortana). Produsele Philips Hue suporta comenzi vocale si scenarii de lumina definite de utilizator sau pre-definite de sistem.

  Bucurati-va de intreaga experienta Philips Hue cu ajutorul automatizarilor avansate. Puteti face acest lucru din aplicatia Philips Hue sau din aplicatia asistentului virtual favorit (Siri, Alexa, Google, Cortana). 

  Automatizarile functioneaza doar daca la sistemul dvs Philips Hue este alocat un bridge Hue. Pentru a configura automatizarile, porniti aplicatia Hue sau cea a asistentului virtual si urmati pasii pentru diferitele scenarii pe care le doriti configurate. Automatizarile se efectueaza sub principiul If This Then That (daca se intampla un lucru, atunci sa se efectueze ceva).  

  Puteti automatiza doar un corp de iluminat Hue sau doar un bec Philips Hue, precum si o intreaga serie de produse Philips Hue (sau toate pe de-a intregul). Totul depinde de ceea ce doriti sa realizati. Puteti folosi automatizari pre-definite sau scenarii dupa necesitatea dvs. Puteti asocia produse Philips Hue diferite in aceeasi configurare de automatism (exemplu: corp de iluminat Hue + senzor miscare Hue).

  Nume standard Flourish Hue pendant EU/UK white 31W 24V.

  Descoperă mai multe despre Philips Hue

  Despre Philips Hue, Intrebari frecvente Philips Hue, Starter Kit Philips HueBecuri Philips HueBanda LED Philips Hue, Plafoniere Philips Hue, Lustre Philips Hue, Spoturi Philips Hue, Veioze Philips Hue, Philips Hue Exterior, Philips Hue Baie, Accesorii Philips Hue, Aplice Philips Hue, Philips Hue Play, Philips Hue Bridge, Hue, Philips Hue GO, Hue Sync Box 

  * Echipa ETBM depune toate eforturile pentru acuratețea informațiilor din descrierea produsului, imagini sau specificații tehnice. Vă rugăm să țineți cont că imaginile sunt cu titlu de prezentare iar descrierile produselor pot conține informații inexacte. În alegerea dvs țineți cont de specificațiile tehnice.

  Specificații Tehnice
  ADAPTOR TENSIUNEINCLUS
  APLICATIEINTERIOR
  COMPATIBIL ALEXADA
  COMPATIBIL ANDROIDDA
  COMPATIBIL CORTANADA
  COMPATIBIL GOOGLE ASSISTANTDA
  COMPATIBIL HOMEKITDA
  COMPATIBIL IOSDA
  CONSUM39.5W
  CULOAREALB
  DIAMETRU40CM
  DULIELED
  DURATA DE VIATA (H)25000 ORE
  ETICHETA ENERGETICACLASA G
  FLUX LUMINOS2750LM
  GAMAFLOURISH
  GARANTIE2 ANI
  GRAD PROTECTIEIP20
  GREUTATE3.3KG
  H MAX180CM
  H MIN30CM
  MATERIALSTICLA
  NUMAR SURSE ILUMINARE1
  PRODUCATORPHILIPS
  PROTOCOL BLUETOOTHDA
  PROTOCOL ZIGBEEDA
  TEMPERATURA DE CULOARE2000K-6500K
  TENSIUNE ALIMENTARE (V)220-240V
  TENSIUNE LUCRU24V
  TIP LUMINARGBW
  TIP PRODUSPENDUL
  Note 1
  99% din clienți îl recomandă
  4,95/5
  1 note
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review