Căutare
Catalog
  Meniu Close

  Papuc cupru 25M8 Klauke L25/8MS

  Producător: Klauke
  Papuc cupru 25M8 Klauke L25/8MS
  Selectam zilnic produse apreciate de clienti, ce au pret redus si care pot fi expediate imediat. PRICE BUSTERS
  Coduri produs SKU: GE00051 MPN: L25/8MS EAN: 4012078179966
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții

  Pret recomandat de producator. Pret vanzare afisat mai jos. PRP: 3,84 lei
  2,19 lei
  i h

  In stoc
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 1-2 zile lucrătoare
  Unitate de masura: bucata
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.

  Despre Klauke

  Klauke este o companie renumita in lume pentru tehnologia electrica de inalta calitate si o experienta de peste 30 de ani in domeniu.

  Solutiile Klauke include creativitate, expertiza tehnologica si dialogul cu clientul, astfel au ajuns o companie lider de piata in mai multe sectoare si sunt in masura sa ofere produse inovative de ultima ora.

  Produsele Klauke sunt concepute in conformitate cu cerintele stricte de siguranta, fiind asftel extrem de fiabile si calitative. Toate produsele Klauke respecta cele mai inalte specificatii si performeaza peste standardele cerute.

  Prin constanta comunicare cu clientii, Klauke se mentine la curent cu cerintele pietei si investeste continuu in noi tehnologii complexe.

  In activitatea sa, Klauke pune pret pe protejarea mediului si sustenabilitate. Compania crede in imbunatatirea constanta in favoarea clientilor, angajatilor si partenerilor. Klauke este o companie responsabila si constienta de mediu. De aceea traieste si actioneaza conform principiilor care reflecta acest lucru, a reglementarilor relevante de sanatate si siguranta si mediu.

  ***

  Descopera si mai multe produse pe ETBM. Iti punem la dispozitie un intreg spectru de produse si materiale electrice, corpuri si surse de iluminat, cabluri electrice, aparataj si aparatura de protectie, tablouri electrice, sisteme de distributie electrica, conectica si accesorii electrice, prize si intrerupatoare atat clasice cat si modulare si aparente/aplicate. 

  Suntem parteneri cu cei mai importanti producatori de electrice si iluminat.

  Arată descrierea produsului
  Link-uri rapide
  Detalii