Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Releu de supraveghere Schrack tensiune simetrie si succesiune faze 230V/400V-AC UR5P3011

  Cumpara releul de supraveghere Schrack pentru tensiune simetrie si succesiune a fazelor. Acest dispozitiv fiabil si robust, asigura o monitorizare precisa a sistemului electric. Ideal pentru controlul instalatiilor, acest releu Schrack este solutia perfecta pentru siguranta si eficienta retelei tale electrice.
  Informații
  Coduri produs SKU: SK00523 MPN: UR5P3011-- EAN: 9004840459067
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Coduri produs SKU: SK00523 MPN: UR5P3011-- EAN: 9004840459067
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Pret recomandat de producator. Pret vanzare afisat mai jos. PRP: 508,69 lei
  496,18 lei
  i h

  La comandă - Stoc Furnizor
  Valabil doar pentru produsele care nu sunt in stoc. Multiplu comanda 1
  Transport gratuit
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 7-10 zile lucrătoare
  Unitate de masura: bucata
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.
  Descriere

  Experimenteează releul de supraveghere Schrack UR5P3011, un produs inovator și esențial pentru a asigura funcționarea optimă a sistemelor dvs. cu tensiune 230V/400V-AC. Fie că aveți nevoie de protecție pentru motoare, pompe sau alte echipamente critice, acest releu Schrack este partenerul de încredere de care aveți nevoie!

  Una dintre cele mai valoroase caracteristici ale acestui releu este capacitatea sa de a supraveghea în mod inteligent tensiunea și simetria fazei. Atunci când tensiunea scade sub nivelurile adecvate sau când apare o asimetrie neașteptată între faze, releul de supraveghere Schrack UR5P3011 intră în acțiune, declanșând în mod automat sistemele de protecție necesare pentru a preveni avarii costisitoare. Astfel, puteți dormi liniștit știind că echipamentele dvs. sunt în siguranță și protejate împotriva oricăror fluctuații nedorite ale tensiunii.

  În plus, acest releu oferă și o funcție unică de monitorizare a succesiunii fazelor. În cazul în care ordinea corectă a fazelor este perturbată, releul marca Schrack intervine imediat, întrerupând alimentarea și prevenind astfel daune grave la echipamentele conectate. Această funcție de monitorizare avansată va adăuga un nivel suplimentar de siguranță și va evita consecințele costisitoare ale unor erori în instalații.

  Un alt avantaj major al acestui releu este flexibilitatea sa impresionantă. Proiectat pentru a funcționa atât la tensiunea de 230VAC, cât și la 400VAC, acesta se adaptează cu ușurință la diferite aplicații și setări de tensiune. Indiferent de specificațiile instalației dvs., acest releu de comandă și semnalizare modulară va face față cerințelor dvs. cu eficiență și precizie.

  Fiabilitatea și performanța superioară sunt aspecte de necontestat ale acestui produs de calitate Schrack. Cu o construcție robustă și tehnologie avansată, acest releu de supraveghere asigură o funcționare constantă și durabilă chiar și în cele mai solicitante medii industriale. Pregătit să facă față șocurilor, vibrațiilor și fluctuațiilor de temperatură, UR5P3011 va fi acolo să protejeze sistemul dvs. în orice situație.

  Cu caracteristici avansate, cum ar fi monitorizarea tensiunii, simetriei și succesiunii fazelor, acesta oferă o protecție completă și eficientă pentru sistemele dvs. industriale. Fiind un partener de încredere în prevenirea avariilor și protejarea investițiilor dvs., acest releu Schrack este esențial pentru succesul și durabilitatea afacerii dvs.

  Asigurați-vă că echipamentele dvs. sunt în mâini sigure - alegeți Schrack și beneficiați de cea mai bună protecție pentru viitorul dvs. industrial!

  * Echipa ETBM depune toate eforturile pentru acuratețea informațiilor din descrierea produsului, imagini sau specificații tehnice. Vă rugăm să țineți cont că imaginile sunt cu titlu de prezentare iar descrierile produselor pot conține informații inexacte. În alegerea dvs țineți cont de specificațiile tehnice.

  Specificații Tehnice
  CULOAREALB
  MATERIALTERMOPLASTIC
  NUMAR MODULE1 MODUL
  PRODUCATORSCHRACK
  TENSIUNE ALIMENTARE (V)230VAC/400VAC
  TIP CONTACTEND
  TIP MONTAJSINA DIN
  TIP PRODUSRELEU SUPRAVEGHERE FAZE
  Note 2
  98% din clienți îl recomandă
  4,9/5
  2note
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review
  Link-uri rapide