Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Tasta falsa iesire cablu Gewiss Chorus Monochrome 1 modul Alb GW10196

  Tasta falsa cu iesire cablu marca Gewiss Chorus, gama Monochrome, 1 modul si culoare alba. Alege inteligent, comanda taste false de pe etbm.ro.
  Informații
  Echipament modular cu design italian
  Timp minim de instalare
  Aspect minimalist si luminos
  Fiabilitate si calitate
  Coduri produs SKU: GS02207 MPN: GW10196 EAN: 8011564258945
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Echipament modular cu design italian
  Timp minim de instalare
  Aspect minimalist si luminos
  Fiabilitate si calitate
  Coduri produs SKU: GS02207 MPN: GW10196 EAN: 8011564258945
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  17,58 lei
  i h

  La comandă - Stoc Furnizor
  Valabil doar pentru produsele care nu sunt in stoc. Multiplu comanda 1
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 7-10 zile lucrătoare
  Unitate de masura: bucata
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.
  Descriere

  Bun venit în lumea inovației și designului inteligent! Dacă ești în căutarea unui mod discret și estetic de a închide un cablu în panoul tău electric, atunci trebuie să descoperi tasta falsă pentru ieșire cablu Gewiss Chorus Monochrome. Cu un singur modul și un finisaj alb impecabil, această tastă falsă aduce un plus de funcționalitate și aspect plăcut oricărui spațiu modern.

  Ce face această tastă falsă atât de specială? Hai să îți prezint cinci caracteristici unice ale acesteia:

  1. Design compact și estetic: Tasta falsă pentru ieșire cablu Gewiss Chorus Monochrome are un design compact și subtil, ce se integrează perfect în panoul tău electric. Finisajul său alb impecabil îi oferă o notă de eleganță și se potrivește cu orice decor.

  2. Funcționalitate practică: Această tastă falsă îți oferă o soluție practică și estetică pentru a închide un cablu în panoul tău electric. Poți să îl utilizezi pentru a proteja și ascunde cablurile într-un mod sigur și ordonat.

  3. Calitate superioară: Gewiss este un brand de încredere recunoscut pentru produsele sale de înaltă calitate. Tasta falsă pentru ieșire cablu Gewiss Chorus Monochrome este fabricată din materiale durabile și rezistente, asigurându-ți o utilizare îndelungată și fiabilitate în timp.

  4. Ușor de instalat: Instalarea acestei taste false este simplă și rapidă. Cu ajutorul sistemului de fixare și a instrucțiunilor clare, poți să o montezi cu ușurință în panoul tău electric.

  5. Versatilitate și adaptabilitate: Tasta falsă pentru ieșire cablu Gewiss Chorus Monochrome este potrivită pentru o gamă largă de aplicații. Indiferent dacă este vorba despre un spațiu rezidențial sau comercial, aceasta se integrează perfect și aduce un plus de organizare și estetică în mediul tău.

  Descoperă acum tasta falsă pentru ieșire cablu Gewiss Chorus Monochrome și adaugă un plus de funcționalitate și aspect plăcut panoului tău electric. Cu designul său compact, calitatea superioară și ușurința în utilizare, această tastă falsă reprezintă alegerea ideală pentru a-ți oferi un spațiu organizat și estetic plăcut. Investește în produse de încredere și transformă-ți panoul electric cu tasta falsă pentru ieșire cablu Gewiss Chorus Monochrome!

  Vezi si:

  Despre Gewiss, Statii Incarcare Auto Electrice 4kW, Statii Incarcare Auto Electrice 7kW, Statii Incarcare Auto Electrice 11kW, Statii Incarcare Auto Electrice 22kW, Aparataj modular Gewiss Chorus, Chorus One, Chorus Geo, Chorus Ego, ChoruSmart, Chorus Lux, Chorus Ice, Chorus Ice Touch, Chorus Monochrome, Chorus Antibacterian, Aparataj modular Gewiss System, Aparataj aparent Gewiss 27 Combi, Aparataj clasic Gewiss Dahlia, Tablouri plastic, Tablouri metalice, Tablouri organizare santier, Sigurante Automate, Sigurante Diferentiale

  Specificații Tehnice
  CULOAREALB
  GAMACHORUS
  INALTIME4.4CM
  LATIME3.3CM
  LUNGIME2.2CM
  MATERIALTEHNOPOLIMER
  NUMAR MODULE1 MODUL
  PRODUCATORGEWISS
  TIP PRODUSTASTA FALSA
  Note 1
  99% din clienți îl recomandă
  4,95/5
  1 note
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review