Căutare
Catalog
  Meniu Close

  Mufa TV MAMA METAL MOON

  Producător: Monirom
  Selectam zilnic produse apreciate de clienti, ce au pret redus si care pot fi expediate imediat. PRICE BUSTERS
  Coduri produs SKU: MM00414 MPN: 956 EAN: 2059595036497
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții

  Pret recomandat de producator. Pret vanzare afisat mai jos. PRP: 1,81 lei
  1,04 lei
  i h

  In stoc
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 1-2 zile lucrătoare
  Unitate de masura: bucata
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.

  Despre Monirom

  Monirom este o societate romaneasca infiintata in anul 1995 al carui domeniu principal de activitate este comercializarea si distributia de materiale electrice pentru uz gospodaresc si industrial.

  Produsele marca proprie Monirom sunt concepute pentru a face fata cu brio tuturor cerintelor de pe piata romaneasca la un pret extrem de avantajos. Catalogul Monirom cuprinde produse precum: cabluri, conductori, tuburi, aparataj electric, corpuri de iluminat si feronerie.

  Monirom depune in permanenta eforturi pentru a se mentine lider de piata in cat mai multe judete ale tarii, facand fata competitiei prin castigarea atentiei clientilor cu oferte cat mai bune la raport calitate-pret echitabil.

  Obiectivul Monirom consta in orientarea totala spre client si relatia cu acesta, diversificarea permanenta a gamei de produse si gasirea de solutii noi si inovatoare fata de ce exista deja pe piata.

  Cu o experienta de aproape 30 de ani in domeniu, Monirom asigura o gama larga de produse pentru folosinte multiple si are ca obiectiv principal imbunatatirea permanenta a gamei de produse astfel incat sa raspunda constant solicitarilor pietei.

  ***

  Descopera si mai multe produse pe ETBM. Iti punem la dispozitie un intreg spectru de produse si materiale electrice, corpuri si surse de iluminat, cabluri electrice, aparataj si aparatura de protectie, tablouri electrice, sisteme de distributie electrica, conectica si accesorii electrice, prize si intrerupatoare atat clasice cat si modulare si aparente/aplicate. 

  Suntem parteneri cu cei mai importanti producatori de electrice si iluminat.

  Arată descrierea produsului
  Link-uri rapide
  Detalii