Căutare
Toate produsele
    Meniu Close

    Senzor miscare infrarosu Steinel IS 3180 COM1 009113

    Senzorul de miscare Steinel IS 3180 COM1 este un senzor aparent cu infrarosu, utilizat pentru spatii interioare si exterioare, cum ar fi camera tehnica, coridor, casa scarii, grup sanitar, curte sau cale de acces. Acesta este din plastic alb si are lungimea 9.5 cm, latimea 6.5 cm si inaltimea 9.5 cm. Senzorul se poate monta la o inaltime intre 1.8 si 2.5 m, iar unghiul de detectie este 180 grade.
    Informații
    Coduri produs SKU: SE00034 MPN: 009113 EAN: 4007841009113
    Livrare gratuită (+250 lei)
    Retur Gratuit
    Garanție inclusa
    Oferte și soluții
    Alege să achiți cum îți convine.
    Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
    Alpha Bank sau Banca Transilvania
    Alpha BT
    Coduri produs SKU: SE00034 MPN: 009113 EAN: 4007841009113
    Livrare gratuită (+250 lei)
    Retur Gratuit
    Garanție inclusa
    Oferte și soluții
    Alege să achiți cum îți convine.
    Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
    Alpha Bank sau Banca Transilvania
    Alpha BT
    542,25 lei
    i h

    La comandă - Stoc Furnizor
    Valabil doar pentru produsele care nu sunt in stoc. Multiplu comanda 1
    Transport gratuit
    Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 7-10 zile lucrătoare
    Unitate de masura: bucata
    Preț afișat per unitate masura.
    Include TVA.
    Descriere

    Bine ați venit în lumea unde confortul, siguranța și eficiența energetică sunt la un singur click distanță. Într-o lume în care tehnologia se adaptează și evoluează în mod constant, suntem mândri să vă prezentăm senzorul de mişcare Steinel IS 3180 COM1. Un accesoriu indispensabil pentru orice casă modernă, acest dispozitiv cu infraroșu poate transforma orice spațiu, fie el interior sau exterior, într-un mediu inteligent și receptiv la nevoile dumneavoastră.

    Steinel IS 3180 COM1 este un senzor aparent care îmbină calitatea superioară cu design-ul inovativ și eficiența excepțională. Realizat din plastic alb, acest senzor de mișcare măsoară doar 9.5 cm în lungime, 6.5 cm în lățime și 9.5 cm în înălțime. Cu toate acestea, nu vă lăsați înșelați de dimensiunile sale compacte. Puterea acestui accesoriu stă în tehnologia avansată pe care o conține.

    Acoperit cu un grad de protecție IP54, Steinel IS 3180 COM1 poate rezista la orice condiții meteorologice, făcându-l ideal şi pentru montarea în exterior. Acest senzor poate fi fixat cu ușurință în curtea casei, pe calea de acces sau chiar la intrarea în garaj. În interior, este perfect pentru a lumina camera tehnică, coridorul, casa scărilor sau grupul sanitar.

    Înălțimea ideală la care poate fi montat este cuprinsă între 1.8 și 2.5 m, oferind un unghi de detectare de 180 de grade. Acesta vă asigură că nicio mișcare nu va trece neobservată. Imaginați-vă confortul de a avea luminile aprinse automat atunci când intrați într-o încăpere sau siguranța suplimentară oferită de aprinderea luminilor exterioare la apropierea unei persoane.

    Pentru toți cei interesați de tehnologia smart-home, senzorii de mișcare sunt accesorii esențiale. Steinel IS 3180 COM1 nu numai că vă asigură un mediu mai confortabil și mai sigur, dar vă ajută și să economisiți energie. Acesta asigură iluminatul doar atunci când este necesar, reducând consumul inutil de energie.

    Un lucru este clar, senzorul de mişcare Steinel IS 3180 COM1 este mai mult decât un simplu accesoriu. Este un partener de încredere care vă aduce mai aproape de o viață mai confortabilă, mai sigură și mai durabilă. Pentru un viitor mai strălucitor, alegeți Steinel IS 3180 COM1 - o investiție inteligentă pentru casa dumneavoastră.

    * Echipa ETBM depune toate eforturile pentru acuratețea informațiilor din descrierea produsului, imagini sau specificații tehnice. Vă rugăm să țineți cont că imaginile sunt cu titlu de prezentare iar descrierile produselor pot conține informații inexacte. În alegerea dvs țineți cont de specificațiile tehnice

    Specificații Tehnice
    CULOAREALB
    GARANTIE2 ANI
    GRAD PROTECTIEIP54
    INALTIME9.5CM
    INALTIME MONTAJ1.80-2.50M
    INFRAROSUDA
    LATIME6.5CM
    LUNGIME9.5CM
    MATERIALPLASTIC
    PRODUCATORSTEINEL
    RAZA RADIAL3M (14 MP)-4M (25MP)
    RAZA TANGENTIAL6M (57MP)-20M(628MP)
    TELECOMANDANU
    TENSIUNE ALIMENTARE (V)220-240V
    TIP MONTAJAPLICAT
    TIP PRODUSSENZOR MISCARE
    UNGHI DE DETECTIE180D
    Note 1
    99% din clienți îl recomandă
    4,95/5
    1 note
    100+ clienți deja l-au cumpărat

    Detii sau ai utilizat produsul?

    Adaugă un review