Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Senzor prezenta Steinel Dual US KNX V3 059491

  Senzorul de prezenta Steinel este un senzor incastrat, cu ultrasunete, dintr-un plastic alb si se foloseste in spatii interioare, cum ar fi coridoare sau culoare. Dimensiunile sunt de 12 cm lungime, 7 cm latime si 12 cm inaltime. Acesta se monteaza la o inaltime intre 2.5 si 3.5 m, iar unghiul de detectie este 360 grade.
  Informații
  Coduri produs SKU: SE00284 MPN: 59491 EAN: 4007841059491
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Coduri produs SKU: SE00284 MPN: 59491 EAN: 4007841059491
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  995,60 lei
  i h

  La comandă - Stoc Furnizor
  Valabil doar pentru produsele care nu sunt in stoc. Multiplu comanda 1
  Transport gratuit
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 7-10 zile lucrătoare
  Unitate de masura: bucata
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.
  Descriere

  Descoperă eficiența și funcționalitatea senzorului de prezență Steinel Dual US KNX V3! Acest senzor inovator este proiectat pentru a oferi soluții optime în ceea ce privește securitatea și economia de energie în spațiile interioare, precum coridoarele și culoarele. Cu un design elegant, încastrat și fabricat din plastic alb, senzorul Steinel Dual US KNX V3 se integrează perfect în orice decor.

  Cu dimensiuni compacte de 12 cm lungime, 7 cm lățime și 12 cm înălțime, acest senzor poate fi montat la o înălțime între 2.5 și 3.5 m, asigurând o acoperire optimă a zonei dorite. Unul dintre punctele sale forte este unghiul său de detectare de 360 de grade, permițându-i să monitorizeze în mod eficient întregul spațiu, fără puncte oarbe.

  Senzorul de prezență Steinel Dual US KNX V3 utilizează tehnologia ultrasunetelor pentru a detecta prezența umană. Aceasta înseamnă că dispozitivul nu depinde de lumina ambientală sau de condițiile de iluminat. Indiferent dacă este zi sau noapte, senzorul rămâne la fel de precis și eficient.

  Datorită funcției sale de detectare a mișcării, senzorul de prezență Steinel Dual US KNX V3 contribuie la economia de energie în mod automat. Lumina sau alte dispozitive conectate la senzor vor fi activate doar atunci când există prezență în zonă. Astfel, se reduce consumul de energie fără a compromite confortul sau securitatea.

  Având o configurație compatibilă cu sistemul KNX, senzorul Steinel Dual US KNX V3 se integrează ușor în infrastructura existentă. Acest lucru permite controlul centralizat și personalizat al iluminatului sau a altor dispozitive, în funcție de nevoile specifice ale spațiului și ale utilizatorilor.

  În concluzie, senzorul de prezență Steinel Dual US KNX V3 reprezintă o alegere excelentă pentru cei care doresc să optimizeze securitatea și eficiența energetică în spațiile interioare. Cu un design atrăgător, dimensiuni compacte și un unghi de detecție de 360 de grade, acest senzor oferă funcționalitate superioară într-un mod inovator. Integrarea sa ușoară în infrastructura KNX și economia de energie automată fac din acest senzor alegerea perfectă pentru orice proiect rezidențial sau comercial. Descoperă acum beneficiile senzorului de prezență Steinel Dual US KNX V3 și asigură-te că spațiul tău este optimizat la cel mai înalt nivel.

  Vezi si:

  Senzori de miscare, Senzori si Detectoare, Accesorii Electrice, Steinel

  Specificații Tehnice
  APLICATIEINTERIOR
  CULOAREALB
  GARANTIE2 ANI
  GRAD PROTECTIEIP20
  INALTIME12CM
  INALTIME MONTAJ2.50-3.50M
  LATIME7CM
  LUNGIME12 CM
  MATERIALPLASTIC
  PRODUCATORSTEINEL
  RAZA RADIAL20X3M (60 MP)
  RAZA TANGENTIAL20X3M (60 MP)
  TEHNOLOGIEULTRASUNET
  TIP MONTAJINCASTRAT
  TIP PRODUSSENZOR PREZENTA
  UNGHI DE DETECTIE360D
  Note 2
  99% din clienți îl recomandă
  4,95/5
  2note
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review
  Link-uri rapide