Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Cablu armat cupru CYABY-F 4X2.5

  Descopera cablul armat din cupru CYABY-F 4x2.5 unifilar pentru o transmitere eficienta si sigura a energiei electrice. Fiabil in diverse aplicatii industriale si comerciale. Opteaza acum pentru CYABY-F 4x2.5. Pret afisat pe metru liniar. In functie de cantitate, pentru livrare, poate fi necesar tambur, ceea ce implica costuri suplimentare. 2059597004364.
  Informații
  Coduri produs SKU: CA01481 MPN: . EAN: 2059597004364
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Coduri produs SKU: CA01481 MPN: . EAN: 2059597004364
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Cel mai mic pret in ultimele 30 de zile. Pretul de vanzare este afisat mai jos. 9,10 lei
  9,09 lei
  Economisiți: 0,01 lei
  i h

  In stoc
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 1-2 zile lucrătoare
  Unitate de masura: metru liniar
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.
  Descriere

  Ai nevoie de un cablu armat de încredere pentru a-ți realiza proiectele electrice? Atunci, cablul armat cupru CYABY-F 4X2.5 este soluția perfectă pentru tine! Cu o construcție robustă și o performanță excepțională, acest cablu îți va asigura alimentarea electrică sigură și eficientă. Indiferent dacă lucrezi la o instalație rezidențială sau industrială, CYABY-F 4X2.5 este alegerea ideală.

  Unul dintre cele mai importante aspecte ale cablului CYABY-F 4X2.5 este armătura sa de oțel galvanizat. Această armătură oferă o protecție suplimentară împotriva deteriorărilor mecanice și a șocurilor electrice. Indiferent de condițiile de instalare sau de mediu, acest cablu este conceput pentru a rezista în fața provocărilor și pentru a-ți oferi o funcționare fiabilă pe termen lung.

  O altă caracteristică impresionantă a cablului unifilar CYABY-F 4X2.5 este izolația sa, rezistentă la foc și la substanțe chimice. Aceasta înseamnă că vei avea un cablu care nu numai că oferă o protecție eficientă împotriva incendiilor, ci și rezistă în fața substanțelor corozive, ceea ce este esențial în medii industriale sau comerciale. Cu acest cablu, poți fi sigur că instalația ta electrică va fi protejată în mod corespunzător.

  Un alt avantaj al cablului CYABY-F 4X2.5 este conductivitatea sa superioară datorită conductorilor din cupru. Aceasta înseamnă că vei obține o transmitere eficientă a curentului electric, minimizând pierderile și asigurând o funcționare optimă a echipamentelor conectate. Indiferent de cerințele tale de alimentare, cablul CYABY-F 4X2.5 îți va oferi o performanță de neegalat.

  De asemenea, acest cablu se remarcă prin flexibilitatea sa. Poți manipula ușor și instala cablul CYABY-F 4X2.5 în diferite configurații și forme fără a compromite integritatea sa. Această caracteristică este esențială în proiectele unde spațiul este limitat sau se necesită rute de cabluri complexe. Cu CYABY-F 4X2.5 de la VLG, vei avea libertatea de a-ți realiza proiectele exact așa cum îți dorești.

  Prețul afișat este pe metru liniar, iar în funcție de cantitatea pe care o comanzi, s-ar putea să fie necesar un tambur pentru livrare. Înțelegem că acest lucru poate implica costuri suplimentare, dar suntem aici pentru a te ajuta să găsești cea mai bună soluție.

  Dacă ai nevoie de o cantitate mai mare de cablu unifilar, un tambur poate fi cea mai potrivită opțiune. Acesta permite transportul și stocarea cablului într-un mod sigur și eficient. În plus, un tambur asigură integritatea cablului, protejându-l de deteriorări sau îndoiri excesive pe durata transportului. Totuși, este important să reții că costurile suplimentare asociate cu un tambur depind de dimensiunea și greutatea acestuia, precum și de distanța de livrare.

  Cablul armat cupru CYABY-F 4X2.5 este alegerea perfectă pentru orice proiect electric. Cu o armătură de oțel galvanizat, izolație rezistentă la foc și substanțe chimice, conductori din cupru de înaltă calitate și o flexibilitate remarcabilă, acest cablu îți va oferi performanță și siguranță de neegalat. Nu mai aștepta și alege CYABY-F 4X2.5 pentru a-ți duce proiectele la nivelul următor!

  Vezi si:

  Cabluri electrice, Cabluri si conductori, Cabluri armate, Cabluri nearmate, Conductori rigizi, Conductori flexibili, VLG

  Specificații Tehnice
  CULOARENEGRU
  MATERIALCUPRU-PVC
  PRODUCATORVLG
  SECTIUNE4X2.5
  SIMBOL CABLUCYABY-F
  TIP PRODUSCABLU
  Note 1
  98% din clienți îl recomandă
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review
  Link-uri rapide