Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Panouri Fotovoltaice

  Explorați puterea soarelui transformată în energie electrică cu panourile fotovoltaice de la etbm.ro, locul unde tehnologia se întâlnește cu durabilitatea pentru a oferi soluții de iluminat și electrice de ultimă oră. Când vorbim despre sisteme fotovoltaice, ne referim la avangarda inovației în domeniul energiei regenerabile, o alegere inteligentă pentru un viitor sustenabil.

  Panourile solare fotovoltaice de la etbm.ro sunt construite cu celule solare de cea mai înaltă calitate, proiectate să transforme eficient lumina solară în energie electrică. Fie că doriți să vă alimentați consumatorii independenți sau să contribuiți la rețeaua publică de electricitate, panourile noastre oferă o soluție optimă pentru fiecare nevoie.

  etbm.ro nu doar că vă pune la dispoziție panouri fotovoltaice, dar vă asigură că fiecare componentă – de la invertoare performante la kituri fotovoltaice complete – este selectată pentru performanță maximă și durabilitate. Gama noastră cuprinde opțiuni pentru diferite valori de consum, asigurându-vă că puteți alege produsul perfect pentru cerințele dumneavoastră specifice.

  Investiția într-un sistem de energie solară de la etbm.ro nu este doar o alegere ecologică, ci și una economică. Costurile reduse pe termen lung și contribuția la un mediu mai curat sunt doar două dintre avantajele pe care le oferim. Mai mult, expertiza noastră în electrice și iluminat inteligent ne permite să oferim sfaturi practice și sugestii de utilizare care să vă maximizeze beneficiile și să vă simplifice tranziția spre energie verde.

  În calitate de unul dintre cei mai mari comercianți online din România și Estul Europei, etbm.ro este dedicat să ofere clienților săi produse de înaltă calitate și fiabilitate. Portofoliul nostru extins de peste 13500 de articole reflectă angajamentul nostru pentru excelență și inovație.

  Alegeți ETBM pentru experiența dumneavoastră cu panourile fotovoltaice și uniți-vă cu o comunitate care privește spre viitor. Fiecare produs este o promisiune a calității și a unui serviciu client fără egal. Suntem aici pentru a vă ghida în fiecare pas și pentru a vă asigura că alegerea făcută este cea mai potrivită pentru nevoile dumneavoastră.

  Energie curată, tehnologie avansată, și un partener de încredere – toate acestea sunt la doar un clic distanță pe etbm.ro. Descoperiți puterea solară transformată într-un stil de viață inteligent și sustenabil cu noi.

  -17% Reduceri Price Busters BEST Panou solar fotovoltaic JASolar 410W monofacial IP68 JAM54S30-410/MR JA00004

  Panou solar fotovoltaic JASolar 410W monofacial IP68 JAM54S30-410/MR

  410W 36 buc/palet
  JA00004
  Panou solar fotovoltaic JASolar, putere maxima 410W, monofacial, monocristalin, 6x18 celule, protectie IP68 si sarcina statica pana la 5400Pa (partea din fata) si pana la 2400Pa (partea din spate). 1722x1134x30mm si greutate / panou 21.5kg. Acest produs se vinde la palet de 36 buc.
  Cel mai mic pret in ultimele 30 de zile. Pretul de vanzare este afisat mai jos. 676,79 lei
  558,76 lei
  Au mai ramas doar 5 in stoc
  Filtre Close

  hue outdoor

  filme philips hue

  philips hue play