Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Telecomenzi si intrerupatoare

  Pe măsură ce lumea devine tot mai conectată și automatizată, telecomenzile și întrerupătoarele reprezintă un nod esențial în rețeaua de materiale electrice care alimentează casele și afacerile. etbm.ro, lider în comerțul online din România, își demonstrează expertiza în domeniul electric sau a iluminatului inteligent, oferind o gamă vastă și inovatoare de soluții de iluminat și automatizare.

  Când vorbim despre telecomenzi, ne referim nu doar la un simplu dispozitiv de control, ci la o cheie către confort și eficiență. De la simpla navigare între canalele TV la controlul centralizat al iluminatului și al altor dispozitive din casă, telecomenzile etbm.ro transformă interacțiunea cu tehnologia într-o experiență fluidă și intuitivă.

  Întrerupătoarele, pe de altă parte, sunt esențiale pentru siguranța și funcționalitatea oricărui sistem electric. Cu o gamă variată de întrerupătoare, de la cele clasice la cele inteligente, etbm.ro oferă soluții pentru orice tip de nevoie și design interior. Ele sunt concepute nu doar pentru a gestiona iluminatul, ci pentru a contribui la estetica spațiului, adăugând o notă de modernitate și eleganță.

  În plus, etbm.ro se mândrește cu o selecție impresionantă de materiale electrice esențiale pentru orice instalație: balast, startere, ignitere și o varietate de accesorii audio-video. De asemenea, pentru nevoile de organizare și siguranță, oferim canal cablu, prelungitoare și cordoane, prize și fișe industriale de cea mai înaltă calitate.

  Pentru cei interesați de domeniul smart home, etbm.ro nu este doar un furnizor, ci un partener de încredere. Oferim sfaturi practice pentru a vă automatiza și optimiza locuința sau spațiul de lucru. Fie că aveți nevoie de soluții pentru iluminatul inteligent sau pentru stații de încărcare auto electrice, etbm.ro este aici să vă ghideze.

  Prin portofoliul nostru extins de peste 13,500 de articole, ne angajăm să susținem inovația și fiabilitatea. Fiecare produs este atent selectat pentru a asigura cea mai bună performanță și pentru a răspunde cerințelor pieței dinamice de electrice și iluminat.

  etbm.ro nu este doar un magazin, este un simbol al calității și al inovației în domeniul electrice și iluminat în România și Estul Europei. Fiecare telecomandă pe care o oferim este o promisiune a angajamentului nostru pentru excelentă și a pasiunii pentru progres și tehnologie.

  Invităm toți clienții să descopere cum pot transforma spațiile lor cu soluțiile noastre. Nu doar că vă oferim produse, dar vă oferim și experiența și cunoștințele pentru a le folosi la potențial maxim. Alegeți etbm.ro pentru un partener de încredere în lumea electricelor și iluminatului.

  Pentru a începe călătoria în optimizarea și modernizarea spațiului dumneavoastră, vizitați etbm.ro și descoperiți gama noastră completă de materiale electrice. Suntem aici să iluminăm nu doar casele, ci și ideile dumneavoastră.

  Telecomanda Steinel RC10 RS PRO 007645

  Telecomanda Steinel RC10 RS PRO 007645


  SE00026
  Telecomanda Steinel Pro RC10 este din plastic negru si se poate folosi pentru luminile RS Pro LED Q1. Aceasta controleaza timpul de repaus, setari de estompare, interval HF, setari la distanta, resetare alimentare.

  137,79 lei
  La comandă - Stoc Furnizor
  Telecomanda Steinel Universala 009151

  Telecomanda Steinel Universala 009151


  SE00035
  Telecomanda Steinel Universala este din plastic negru si are dimensiunile 5.2 cm lungime, 2.6 cm latime si 11.5 cm inaltime. Aceasta inlocuieste telecomenzile de la modelul IR RC1 pana la RC12.

  600,03 lei
  La comandă - Stoc Furnizor
  Controller Stenel Livelink 013653

  Controller Stenel Livelink 013653


  SE00065
  Descopera controlerul Stenel Livelink 013653: o solutie de varf pentru gestionarea iluminatului. Performanta fiabila si functionalitate avansata pentru eficienta maxima. Achizitioneaza acum.

  1.648,97 lei
  La comandă - Stoc Furnizor
  Modul Steinel emergenta SERIE-R 64143

  Modul Steinel emergenta SERIE-R 64143


  SE00299
  Modulul Steinel de emergenta este din plastic alb si are dimensiunile de 6.8 cm lungime, 2 cm latime si 10.1 cm inaltime. Acesta se foloseste pentru lampile RS PRO Connect R si aprinde automat o lumina de urgenta cu LED in cazul unei pene de curent (107 lm), timp de 3 ore.

  395,58 lei
  La comandă - Stoc Furnizor
  Telecomanda Steinel PRO RC8 559410

  Telecomanda Steinel PRO RC8 559410


  SE00331
  Telecomanda Steinel Pro RC8 este din plastic negru si se poate folosi pentru senzorii de prezenta Presence Control Pro, comutatoarele de prezenta si senzorii de miscare cu interfata COM1, COM2, DIM si DALI.

  146,68 lei
  La comandă - Stoc Furnizor
  Telecomanda Steinel Control Pro Black 592806

  Telecomanda Steinel Control Pro Black 592806


  SE00338
  Telecomanda Steinel Control Pro este din plastic negru si se poate folosi pentru toti senzorii de prezenta Presence Control Pro, intrerupatoarele de prezenta si senzorii de miscare cu interfata Dali.

  115,56 lei
  La comandă - Stoc Furnizor
  Filtre Close

  hue outdoor

  filme philips hue

  philips hue play