Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Cablu sudura MSUDC 1X35

  Cumpara cablul de sudura MSUDC 1X35 pentru proiectele tale de sudura. Eficient si durabil, acest cablu iti ofera performanta maxima in lucrarile de sudura. Pret afisat pe metru. Acest produs se vinde la orice lungime. 2059597000458.
  Informații
  Coduri produs SKU: CA00052 MPN: H01N2-D 35 EAN: 2059597000458
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Coduri produs SKU: CA00052 MPN: H01N2-D 35 EAN: 2059597000458
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  29,40 lei
  i h

  In stoc
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 1-2 zile lucrătoare
  Unitate de masura: metru liniar
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.
  Descriere

  Descoperă cablul de sudură MSUDC 1X35! Acest cablu de sudură este alegerea perfectă pentru a obține rezultate excelente în orice proiect de sudură. Indiferent dacă ești un profesionist experimentat sau un pasionat al sudurii, acest cablu îți va oferi performanțe de neegalat și o fiabilitate excelentă. Permite-mi să-ți arăt câteva dintre caracteristicile sale unice care îl fac un produs de excepție.

  1. Conductivitate excelentă: cablul de sudură MSUDC 1X35 este proiectat cu un conductor de înaltă calitate, asigurând o conductivitate excelentă a curentului electric. Acest lucru se traduce într-o sudură precisă și fiabilă, fără pierderi de putere.

  2. Durabilitate sporită: cablul de la VLG este fabricat folosind materiale de înaltă calitate, rezistente la uzură și la factorii externi. Poți avea încredere în acest cablu pentru a face față cu brio condițiilor de lucru dure și pentru a-ți asigura o durabilitate sporită pe termen lung.

  3. Flexibilitate optimă: designul său ingenios oferă o flexibilitate optimă, permițându-ți să lucrezi în cele mai dificile poziții de sudură. Cablul se va adapta ușor la mișcările tale și va permite o manevrare precisă și confortabilă.

  4. Rezistență la temperaturi ridicate: cablul de sudură MSUDC 1X35 este construit pentru a rezista temperaturilor ridicate generate în timpul procesului de sudură. Astfel, vei avea încredere că acesta va rămâne în condiții optime de funcționare chiar și în cele mai solicitante situații.

  5. Conexiuni sigure: cablul de sudură este dotat cu mufe de calitate superioară, asigurând conexiuni sigure și stabile între sursa de curent și echipamentul de sudură. Te poți baza pe acest cablu pentru a-ți asigura o legătură solidă și pentru a evita întreruperile nedorite.

  Cablul de sudură MSUDC 1X35 este alegerea ideală pentru orice profesionist sau pasionat al sudurii care caută performanțe excepționale și o fiabilitate de necontestat. Cu o conductivitate excelentă, durabilitate sporită, flexibilitate optimă, rezistență la temperaturi ridicate și conexiuni sigure, acest cablu îți va oferi tot ce ai nevoie pentru a obține rezultate remarcabile în proiectele tale de sudură.

  Achiziționează astăzi cablu de sudură MSUDC 1X35 și transformă-ți ideile în realitate!

  * Echipa ETBM depune toate eforturile pentru acuratețea informațiilor din descrierea produsului, imagini sau specificații tehnice. Vă rugăm să țineți cont că imaginile sunt cu titlu de prezentare iar descrierile produselor pot conține informații inexacte. În alegerea dvs țineți cont de specificațiile tehnice.

  Specificații Tehnice
  CULOARENEGRU
  MATERIALCUPRU-CAUCIUC
  PRODUCATORVLG
  SECTIUNE1X35
  SIMBOL CABLUMSUDC
  TIP PRODUSCABLU
  Note 2
  99% din clienți îl recomandă
  4,95/5
  2note
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review