Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Corp LED stradal Starke Venus 15W 4000k 1800lm IP66 IK10 ST00619

  Corp LED stradal Starke, gama Venus, putere 15W, lumina neutra 4000k, flux luminos 1800lm si culoare gri. Garantie 3 ani. Grad de protectie IP66 si rezistenta mecanica IK10.
  Informații
  F
  Coduri produs SKU: ST00619 MPN: SLR06MI 22-15W EAN: 5944035102337
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  F
  Coduri produs SKU: ST00619 MPN: SLR06MI 22-15W EAN: 5944035102337
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT

  Ne pare rău, produsul nu mai este disponibil pentru comercializare și doar pagina web a rămas disponibilă.

  Avem însă peste 17000 de produse disponibile și te invităm să le descoperi.

  Descriere

  Bun venit în universul iluminatului stradal inovativ, unde eficiența și siguranța sunt la ele acasă, iar corpul LED Starke Venus de 15W este liderul incontestabil! Dacă ești în căutarea unei soluții superioare pentru iluminarea străzilor tale, ai ajuns în locul potrivit. În cele ce urmează, vei descoperi câteva caracteristici unice care fac din acest produs o alegere excelentă pentru iluminatul urban modern.

  Începem cu lumina neutră de 4000k, care aduce o atmosferă echilibrată și confortabilă pe străzile tale. Această nuanță de alb cald creează un mediu prietenos și plăcut, oferind o vizibilitate clară fără a avea un efect orbitoare. Indiferent dacă este zi sau noapte, corpul LED Starke din gama Venus va asigura un iluminat uniform și optim, sporind siguranța tuturor utilizatorilor.

  Un alt aspect impresionant al acestui corp LED stradal este fluxul său luminos de 1800lm. Această putere luminoasă deosebită va acoperi întinderea străzilor tale, asigurând o iluminare eficientă și consistentă. Cu corpul stradal Venus, vei reduce considerabil zonele întunecate și vei crea un mediu sigur și primitor pentru întreaga comunitate.

  Durabilitatea și rezistența sunt cuvintele de ordine în descrierea acestui produs. Cu protecție IP66 împotriva prafului și umidității, precum și cu rezistență mecanică impresionantă de IK10, corpul LED Starke Venus va face față cu brio provocărilor mediului urban. Indiferent de condițiile meteorologice sau de eventuale impacte, acest corp LED va rămâne performant și intact, asigurând o durată lungă de funcționare.

  În plus, instalarea corpului LED Starke Venus este rapidă și ușoară, economisindu-ți timp și bani prețioși. Beneficiind de un consum redus de energie, acest produs îți va aduce economii semnificative în factura de electricitate, reprezentând o opțiune eco-friendly și sustenabilă pentru mediu. Cu corpul LED Starke Venus, nu doar că te bucuri de un iluminat excepțional, dar ai și grijă de mediul înconjurător.

  În concluzie, corpul LED stradal Starke Venus de 15W este o alegere înțeleaptă pentru iluminarea străzilor tale. Cu lumina neutră de 4000k și fluxul luminos puternic de 1800lm, vei beneficia de un iluminat optim și prietenos. Clasificarea IP66 și rezistența mecanică de IK10 îl fac să reziste în fața provocărilor mediului urban. Economia de energie și instalarea facilă îl fac o opțiune prietenoasă cu mediul și cu bugetul tău. Alege corpul LED stradal Starke Venus și adu străzilor tale o lumină ce va impresiona și proteja pe toți cei ce le trec pragul!

  Vezi si:

  Corpuri de Iluminat, Corpuri de iluminat Stradal Public, Corpuri de iluminat arhitectural, Starke

  Note 7
  92% din clienți îl recomandă
  4,6/5
  7note
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review