Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Priza Gewiss Chorus Monochrome dubla USB 1 modul Titan GW14450 Indisponibil

  Priza USB dubla marca Gewiss Chorus, gama Monochrome, cu 1 modul si culoare titan. Alege inteligent, comanda prize USB sau date de pe etbm.ro.
  Informații
  Durabilitate pe termen lung
  Cablaj simplificat
  Aspect modern si rafinat
  Spatiu mai mare pentru cabluri
  Coduri produs SKU: GS03059 MPN: GW14450 EAN: 8011564873766
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Durabilitate pe termen lung
  Cablaj simplificat
  Aspect modern si rafinat
  Spatiu mai mare pentru cabluri
  Coduri produs SKU: GS03059 MPN: GW14450 EAN: 8011564873766
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT

  Ne pare rău, produsul nu mai este disponibil pentru comercializare și doar pagina web a rămas disponibilă.

  Avem însă peste 17000 de produse disponibile și te invităm să le descoperi.

  Livrare si Retur

  Produsele expuse pe etbm.ro pot fi comandate de persoane fizice, companii și la cerere de instituții publice (prin SICAP).

   

  Livrarea produselor se face prin curier rapid (Cargus, GLS, Palex) după cum urmează:
  • - 25 lei pentru orice valoare sub 250 lei (inclus TVA);
  • - Gratuit pentru orice valoare peste 250 lei (în limita a 100kg);
  • - calculat punctual pentru orice valoare peste 250 lei și greutate superioară a 100kg dacă livrarea și respectiv comanda nu fac subiectul unei oferte de preț preferențiale.

   

  Returul produselor se face gratuit pentru toți clienții. Condițiile de retur pentru produse conforme, fară defecțiuni:
  • - clienții persoane fizice pot solicita retur în 14 zile calendaristice fară a specifica motivul. Produsul trebuie fie returnat în ambalaj original, fară semne de montaj ori utilizare.
  • - clienții persoane juridice ori instituții publice pot solicita retur în termen de 24H de la recepție. Produsul trebuie să fie returnat în ambalaj original, fară semne de montaj ori utilizare.

  Conditii de retur pentru produse defecte:
  • - orice produs defect este returnat gratuit (pentru înlocuire sau servisare) în perioada de garanție;

   

  Află mai multe despre Livrare si Retur dar si Garantie.

   

  Iți place produsul dar nu ești convins(ă) de caracteristicile sale fizice ori de design? Comandă doar o bucată, incerci iar dacă nu îți place returnezi fără griji.

   

  Ți-a plăcut și ai nevoie de cantitate mai mare din acest produs? Suplimentează cu ce ai nevoie iar dacă apar costuri de transport, contactează-ne pe email și suportăm noi livrarea.

   

  Nu ești sigur(ă) de capacitățile tehnice ale unui produs? Contactează-ne înainte de a comanda și-ți vom oferi suport tehnic.

   

  Ajută la reducerea poluării planetei prin evitarea consumului inutil de carburant. Bucură-te de prețuri mici prin evitarea costurilor inutile.

  Descriere

  Vă prezentăm cu mândrie priza Gewiss Chorus Monochrome dublă USB, o soluție inovatoare și practică pentru a satisface nevoile dumneavoastră de încărcare și alimentare electronică. Cu acest dispozitiv de la Gewiss, veți putea beneficia de funcționalitatea deplină a prizei și de comoditatea oferită de porturile USB încorporate, totul într-un singur modul compact și elegant.

  Priza Gewiss Chorus Monochrome dublă USB este concepută pentru a se integra perfect în sistemul dvs. electric, oferind o soluție simplă și eficientă pentru încărcarea dispozitivelor mobile și alimentarea altor echipamente electronice. Designul său modular și versatil permite instalarea ușoară în cutii de distribuție standard și adaptoare Chorus, făcând din această priză un element esențial în orice mediu rezidențial sau comercial.

  Una dintre caracteristicile sale cheie este funcționalitatea dublă USB. Priza Gewiss Chorus Monochrome vă oferă două porturi USB integrate, care vă permit să încărcați simultan două dispozitive mobile fără a avea nevoie de încărcătoare separate. Această caracteristică se dovedește deosebit de utilă în locurile în care prizele sunt limitate, oferindu-vă o soluție practică și eficientă pentru încărcarea dispozitivelor dvs.

  Un alt aspect remarcabil al acestei prize este designul său elegant și modern. Priza Gewiss Chorus Monochrome are o finisare în culoarea titanului, care îi conferă un aspect sofisticat și se îmbină armonios cu orice stil de decor. Acest aspect estetic îl face potrivit pentru a fi folosit în orice mediu, fie că este vorba despre o locuință rezidențială sau un spațiu comercial.

  Calitatea și siguranța sunt priorități pentru Gewiss, iar priza Gewiss Chorus Monochrome nu face excepție. Fabricată din materiale de înaltă calitate și conform standardelor stricte, această priză asigură o funcționare fiabilă și durabilitate pe termen lung. Fiecare detaliu al prizei este atent conceput pentru a oferi o experiență sigură și eficientă în utilizare.

  În concluzie, priza Gewiss Chorus Monochrome dublă USB este alegerea ideală pentru a vă satisface nevoile de încărcare și alimentare electronică. Cu funcționalitatea sa dublă USB, designul elegant și calitatea superioară, această priză reprezintă soluția perfectă pentru a vă bucura de confort și eficiență în utilizarea dispozitivelor dvs. Alegeți priza Gewiss Chorus Monochrome și beneficiați de o soluție practică și sigură pentru alimentarea echipamentelor dvs. electronice.

  Vezi si:

  Despre Gewiss, Statii Incarcare Auto Electrice 4kW, Statii Incarcare Auto Electrice 7kW, Statii Incarcare Auto Electrice 11kW, Statii Incarcare Auto Electrice 22kW, Aparataj modular Gewiss Chorus, Chorus One, Chorus Geo, Chorus Ego, ChoruSmart, Chorus Lux, Chorus Ice, Chorus Ice Touch, Chorus Monochrome, Chorus Antibacterian, Aparataj modular Gewiss System, Aparataj aparent Gewiss 27 Combi, Aparataj clasic Gewiss Dahlia, Tablouri plastic, Tablouri metalice, Tablouri organizare santier, Sigurante Automate, Sigurante Diferentiale

  Arată descrierea produsului
  Review-uri 7
  93% din clienți îl recomandă
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review