Căutare
Catalog
  Meniu Close

  Releu pas pas 3s. 230Va 2ND, 10A, Finder, 260682300000

  Producător: FINDER
  Selectam zilnic produse apreciate de clienti, ce au pret redus si care pot fi expediate imediat. PRICE BUSTERS
  Coduri produs SKU: FI00023 MPN: 260682300000 EAN: 8012823281407
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Pret recomandat de producator. Pret vanzare afisat mai jos. PRP: 128,97 lei
  73,70 lei
  i h

  La comandă - Stoc Furnizor
  Valabil doar pentru produsele care nu sunt in stoc. Multiplu comanda 1
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 7-10 zile lucrătoare
  Unitate de masura: bucata
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.

  Despre Finder

  Finder este o companie europeana cu o retea internationala care cuprinde 28 de filiale atat in Europa, cat si in intreaga lume. Finder, un jucator de top la nivel mondial cu sediul central in Europa si o prezenta internationala, este o companie cu adevarat multinationala care crede in valoarea oamenilor sai, relatiile de lunga durata si calitatea produselor sale.

  Toata productia sa este supusa unor controale zilnice stricte care asigura ca Finder isi imbunatateste constant toate procesele, respectand in acelasi timp mediul inconjurator.

  Finder este unul dintre producatorii de relee cu cel mai mare numar de aprobari si certificari la nivel mondial. Acest lucru garanteaza un grad ridicat de fiabilitate in toate tipurile de aplicatii.

  Finder crede in reducerea consumului de energie, fiind unul dintre principiile directoare ale politicii lor corporative. Mai mult de jumatate din energia utilizata de companie provine din surse regenerabile. Angajamentul Finder de a respecta atat reglementarile nationale, cat si cele ale UE de mediu asigura ca toate produsele respecta cerintele legale.

  ***

  Descopera si mai multe produse pe ETBM. Iti punem la dispozitie un intreg spectru de produse si materiale electrice, corpuri si surse de iluminat, cabluri electrice, aparataj si aparatura de protectie, tablouri electrice, sisteme de distributie electrica, conectica si accesorii electrice, prize si intrerupatoare atat clasice cat si modulare si aparente/aplicate. 

  Suntem parteneri cu cei mai importanti producatori de electrice si iluminat.

  Arată descrierea produsului