Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Philips Hue Lampadar Signe BT Aluminium 32W 2500lm White and Color Ambiance

  Lampadar Philips Hue Signe White and Color Ambiance 2000-6500k, generatie noua cu Bluetooth si Zigbee. Functioneaza fara Bridge, in lumita a 10 dispozitive, altfel este necesar Bridge-ul. Putere 32W LED, flux luminos 2500 lm, 11x9.3x149cm.
  Informații
  Ambianta de lumina multicolora
  Proiectat de specialisti in iluminat
  Moduri de iluminat dinamice
  Compatibil Google, Siri si Alexa
  G
  Coduri produs SKU: PS03749 MPN: 915005871601PO EAN: 8718696174524
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Ambianta de lumina multicolora
  Proiectat de specialisti in iluminat
  Moduri de iluminat dinamice
  Compatibil Google, Siri si Alexa
  G
  Coduri produs SKU: PS03749 MPN: 915005871601PO EAN: 8718696174524
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT

  Ne pare rău, produsul nu mai este disponibil pentru comercializare și doar pagina web a rămas disponibilă.

  Avem însă peste 17000 de produse disponibile și te invităm să le descoperi.

  Descriere

  Philips Hue Lampadar Signe BT Aluminium 32W 2500lm White and Color Ambiance

  Cu atât de multe inovații în lumea tehnologiei, iluminatul locuinței tale poate fi acum mai personalizat și mai inteligent ca niciodată. Corpurile de iluminat inteligente, cum ar fi lampadarul LED Philips Hue Signe White and Color Ambiance, redefinesc modul în care iluminăm și colorăm spațiile în care trăim.

  Încorporând tehnologia LED la cele mai înalte standarde, lampadarul Philips Hue Signe are o gamă impresionantă de nuanțe de alb și culori, oferind un flux luminos de 2500 lm dintr-un corp de doar 32W. Este un exemplu strălucitor de eficiență energetică, combinat cu flexibilitatea oferită de 2000-6500k pentru a se adapta la orice scenariu de iluminare, fie că ai nevoie de o lumină blândă pentru o seară relaxantă, sau de o lumină puternică pentru a te trezi dimineața.

  Designul său subțire și elegant, cu dimensiuni de 11x9.3x149 cm, este în culoarea aluminiului, permițându-i să se integreze armonios în orice tip de decor. Este o piesă care adaugă nu doar lumina, ci și o notă de sofisticare în orice încăpere.

  De asemenea, Philips Hue Signe este o alegere excelentă pentru cei care doresc o casă inteligentă. Cu conectivitate Bluetooth și Zigbee, acest lampadar LED poate fi controlat direct de pe smartphone, fără necesitatea unui Hue Bridge. Acest lucru este o inovație mare în ceea ce privește flexibilitatea și comoditatea, permițând controlul direct al până la 10 dispozitive per aplicație. Dacă dorești să controlezi mai multe corpuri de iluminat (până la 50 de dispozitive inteligente), un Hue Bridge poate fi adăugat pentru a extinde capacitatea sistemului.

  Funcționalitatea de control a luminii prin aplicație este o componentă-cheie a acestui lampadar LED, care permite personalizarea nuanțelor de culoare și a intensității luminoase pentru fiecare moment al zilei. Fie că dorești o lumină caldă și relaxantă pentru a citi o carte, sau o lumină răcoroasă și energetică pentru a lucra, Philips Hue Signe îți oferă controlul complet asupra luminoasei tale atmosfere.

  Cumpără lampadare Philips Hue  (vezi produse)

  Pentru o lume în continuă schimbare, unde confortul și tehnologia devin tot mai interconectate, corpurile de iluminat inteligente, precum lampadarul LED Philips Hue Signe, sunt soluția perfectă pentru a ne lumina viețile. Cu o eficiență energetică excelentă, o flexibilitate de control și un design elegant, acest lampadar aduce iluminatul la un nivel cu totul nou, transformându-l într-o experiență personalizată, adaptată nevoilor și stilului tău de viață.

  Instalarea Philips Hue Lampadar Signe BT Aluminium 32W 2500lm White and Color Ambiance vine insotita de manualul de instalare si montaj. Va rugam respectati manualul de utilizator si instructiunile mentionate in acesta. Asigurati-va ca nu lucrati pe sursa de electricitate activa. Spotul vine insotit de toate accesoriile necesare montajului. Desi nu reprezinta un nivel ridicat de dificultate la montaj, va rugam totusi sa apelati la un electrician autorizat. Inainte de instalare asigurati-va ca salvati codul unic de identificare al produsului (existent in apropierea driverului).

  Configurarea Philips Hue Lampadar Signe BT Aluminium 32W 2500lm White and Color Ambiance se face astfel: porniti aplicatia Philips Hue (Bluetooth sau Zigbee), asociati automat sau manual produsul cu sistemul dvs Philips Hue. Urmati pasii din aplicatie si in doar cateva minute corpul de iluminat este gata de utilizat. Daca asocierea automata nu lucreaza corect, ceea ce este foarte rar, puteti asocia manual folosind codul unic de identificare al produsului. 

  Alocati corpul de iluminat unei camere sau zone din sistemul dvs Philips Hue. Utilizati toate functionalitatile corpului de iluminat Philips Hue cu ajutorul aplicatiei Hue si optional cu un asistent virtual (Siri, Alexa, Google Assistant, Cortana). Produsele Philips Hue suporta comenzi vocale si scenarii de lumina definite de utilizator sau pre-definite de sistem.

  Bucurati-va de intreaga experienta Philips Hue cu ajutorul automatizarilor avansate. Puteti face acest lucru din aplicatia Philips Hue sau din aplicatia asistentului virtual favorit (Siri, Alexa, Google, Cortana). 

  Automatizarile functioneaza doar daca la sistemul dvs Philips Hue este alocat un bridge Hue. Pentru a configura automatizarile, porniti aplicatia Hue sau cea a asistentului virtual si urmati pasii pentru diferitele scenarii pe care le doriti configurate. Automatizarile se efectueaza sub principiul If This Then That (daca se intampla un lucru, atunci sa se efectueze ceva).  

  Puteti automatiza doar un corp de iluminat Hue sau doar un bec Philips Hue, precum si o intreaga serie de produse Philips Hue (sau toate pe de-a intregul). Totul depinde de ceea ce doriti sa realizati. Puteti folosi automatizari pre-definite sau scenarii dupa necesitatea dvs. Puteti asocia produse Philips Hue diferite in aceeasi configurare de automatism (exemplu: corp de iluminat Hue + senzor miscare Hue).

  Descoperă mai multe despre Philips Hue

  Despre Philips Hue, Intrebari frecvente Philips Hue, Starter Kit Philips HueBecuri Philips HueBanda LED Philips Hue, Plafoniere Philips Hue, Lustre Philips Hue, Spoturi Philips Hue, Veioze Philips Hue, Philips Hue Exterior, Philips Hue Baie, Accesorii Philips Hue, Aplice Philips Hue, Philips Hue Play, Philips Hue Bridge, Hue, Philips Hue GO, Hue Sync Box 

  * Echipa ETBM depune toate eforturile pentru acuratețea informațiilor din descrierea produsului, imagini sau specificații tehnice. Vă rugăm să țineți cont că imaginile sunt cu titlu de prezentare iar descrierile produselor pot conține informații inexacte. În alegerea dvs țineți cont de specificațiile tehnice.

  Note 6
  90% din clienți îl recomandă
  4,5/5
  6note
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review